نه خیر عزیز دل برادر دکترا به تنهایی 11 ترمه.
نه خیر عزیز دل برادر دکترا به تنهایی 11 ترمه.
دکترای مهندسی؟؟آره فکر کنم اشتباه گفتم.طول دوره دکتراش نهایتا 4 سال هستنه خیر عزیز دل برادر دکترا به تنهایی 11 ترمه.
ولی دندانپزشکی طول دوره اش رو درست گفتم:
برگ زرینی دیگر برای رشته داندانپزشکی
طول دوره دندانپزشكي پنج سال است و درسهاي آن در سه بخش : عمومي ، پايه و اختصاصي برنامهريزي شده است كه از لحاظ نحوه تعليم و تدريس، به درسهاي نظري ، عملي – نظري، عملي تقسيم ميشود.
اين دوره شامل دو مرحله است:
مرحله اول (5/1 سال) : در اين مرحله دانشجويان درسهاي نظري و عملي علوم پايه و عمومي را در دانشگاه (كلاس و آزمايشگاه) ميگذرانند.
مرحله دوم (5/3 سال) : در اين مرحله دانشجويان درسهاي تخصصي را در دانشگاه (كلاس و بخشهاي كلينيكي) فرا ميگيرند و به منظور برخورداري از كارايي آموزشي- درماني، بيشتر اين دوره تحصيلي را در بخشهاي كلينيكي دانشكده و بيمارستانهاي وابسته به ارائه خدمات بهداشتي و درماني ميپردازند؛ لازم به تذكر است كه گذراندن درسهاي پايه براي ورود به دوره كلينيكي (مرحله دوم) ضروري است.
نظام آموزشي مطابق آييننامه مصوب شوراي عالي برنامهريزي است و هر واحد درس نظري 17 ساعت و هر واحد درس عملي 34 ساعت است. كل واحدهاي درسي اين دوره 203 واحد است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amirdb; 22-08-2010 at 17:02.
من پدرم دندانپرشکه ...
خواب بیتارف باید بگم خدارو شکر در آمدش خوبه ... اما اینم در نظر بگیرید که پدر من فقط کار دندانپزشکی انجام نمیده بلکه کار دندانسازی( پروتز) رو هم انجام میده یعنی بر فرض مثال مریضی که پیشش میاد اگر نیاز به ارتدنسی داشته باشه خودش قالب میگیره و کارگرهاش بر اساس قالب ارتدنسی رومیسازند... این باعث میشه که در آمدش بالاتر میره .... البته خداییش پدرم خیلی با انصافه مثلا برای یه پر کردن دندون از همه دکترهای شهر پاییینتر داره میگیره
برادر من هم از شانس شما مهندس عمران نقشه برداری هستش عمرا حتی یه ذره هم در آمد بابامو ندارهخودش میگه از زمانی که احمدی نژاد اومده تمام مهندسهای عمران دارن بدبختی میکشند
خوب پدر منم عمران خونده صفحه ی قبل هم گفتم تو آزاد خونده
برادرمم همینطور ولی تو امیر کبیر
برادر شما هم بد رشته ای رو خونده
عمران نقشه برداری نصف عمران-عمران هم نیست
اگر تو این رشته ماهر باشید از یک دندانپزشک هم بیشتر در میارید
من حساب کردم چند سال پیش که پدرم یه کار بزرگ گرفت توی 3 سال ساعتی 2 میلیون درآمدش بوده
لیسانس هم هست پدرم
یعنی خیلی کمتر از یه دندانپزشک درس خونده
ولی تو کارش ماهره
![]()
والا شما اولین نفری هستید که عمران نقشه برداری راه و ساختمان رو میگید بده و نصف عمران عمران هم نیست !
شما در نظر بگیر که اگه 100 نفر لیسانس نقشه برداری داشته باشیم 10 هزار نفر عمران عمران داریم.. با این حساب کفه ترازو کدوم طرف سنگین تره ؟
به مدرک مربوط نیست.به شعور طرف مربوطه.من لیسانس عمران میشناسم که میلیارده.(از زیر صفر شروع کرده.)
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
بله بعد از 50-55 سالگی از پارو بالا میره.
دوستان یه جور میگن عمران درآمد نجومی داره انگار هر کس که از این رشته فارغ التحصیل بشه بارش رو بسته!
کجا این خبره؟!
میدونم مهندسای عمران هستن که میلیاردرن ولی دلیل نمیشه که یه رشته ذاتش پول سازی باشه.
تو هر رشته ای اینجور آدما هستن.حتی رشته معدن که همه مسخره اش میکنند هم همچین آدمایی تو خودش داره. کلی شرایط هست باید جور بشه تا یه مهندس مایه دار بشه. البته راههای خاکی هم هست مثل از کار زدن و کم گذاشتن واسه کارها.
ولی با اینحال کار یه دندانپزشک همین که خودت رییس خودت هستی یه برتریه.
ضمن اینکه پزشکی نسبت به مهندسی عمران کار پاک تریه.
ببینید،یه دندون پزشک یه مطب بزنه راحت پول در میاره
اما یه مهندس عمران اگه یه شرکت بزنه معلوم نیست که بتونه پول دربیاره،چون ربط زیادی به پارتی بازی و ... داره
اما یه دندون پزشک همون موثع که مطب بزنه پول درمیاره،دلیلش هم اینه که بالاخره ملت دندون درد رو همیشه دارن و میان سراغش،اما مهندس عمران باید برا شرکتش تبلیغ کنه و پارتی بازی و کلی کاره دیگه تا تازه بتونه مشتری بیاره
نظر بدید بحث جالبیه .
البته اینم هست هر کسی تو کارش حرفه ای باشه در آمد خوبی داره .
ربطی نداره
یه لیسانس عمران - عمران به دو سه واحد می تونه همه ی کارای عمران - نقشه برداری رو انجام بده
اصلا یه مهندس که بخواد موفق باشه باید نقشه برداری هم بلد باشه
ولی کسی که عمران - نقشه برداری خونده خیلی از مباحث رشته ی عمران رو نمی خونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)