شباهت پیکسون با ان8تنها در دوربینهشه وگرنه پیکسون دربرابر ان 8 حرفی برای گفتن نداره.
ان8گوشی همه کاره هست اما پیکسون فقط دوربینش خوبه وبقیه اماناتش ضعیفه.
شباهت پیکسون با ان8تنها در دوربینهشه وگرنه پیکسون دربرابر ان 8 حرفی برای گفتن نداره.
ان8گوشی همه کاره هست اما پیکسون فقط دوربینش خوبه وبقیه اماناتش ضعیفه.
بابا چرا کل کل میکنید
ایشون پرسیدن گوشی لمسی خوب نه دوربین خوب
در ضمن هر برند برا خودشه یه گوشی داره که رقیبش همچین گوشی رو نداره
مثلا سامسونگ ال سی دی های با کیفیتی برا گوشی های سنگینش میذاره و نوکیا حافظه داخلی بالا
ولی در کل از لحاظ ال سی دی و تاچ من سامسونگ رو بیشتر قبول دارم
ولی از لحاظ پشتیبانی هایی مثل ابدیت که به راحتی میشه با گوشی های نوکیا و با خود گوشی که بدون درد سر میشه انجام داد انجام داد نوکیا رو بیشتر میپسندم
در کل سلیقه ای و بستگی به نیازت هست .هر برند مزایا و معایبی داره
بابا چرا کل کل میکنید
ایشون پرسیدن گوشی لمسی خوب نه دوربین خوب
در ضمن هر برند برا خودشه یه گوشی داره که رقیبش همچین گوشی رو نداره
مثلا سامسونگ ال سی دی های با کیفیتی برا گوشی های سنگینش میذاره و نوکیا حافظه داخلی بالا
ولی در کل از لحاظ ال سی دی و تاچ من سامسونگ رو بیشتر قبول دارم
ولی از لحاظ پشتیبانی هایی مثل ابدیت که به راحتی میشه با گوشی های نوکیا و با خود گوشی که بدون درد سر میشه انجام داد انجام داد نوکیا رو بیشتر میپسندم
در کل سلیقه ای و بستگی به نیازت هست .هر برند مزایا و معایبی داره
در کل نوکیا برند بهتری هست .
اما لمسیهای سامسونگ تنوع بیشتری دارن .
حالا ممکنه یکی نوکیا رو بپسنده یکی سامسونگ یا ....
فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری از میزان بالای شکایت مردم از این گوشی ها خبر داد.
"علی شربیانی" در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: اکثر شکایات های صورت گرفته درخصوص گوشی هایی که از صفحه نمایش لمسی برخورداند مربوط به برند سامسونگ است.
وی افزود: بیش از چهار ماه است که سامسونگ به واردات گسترده در زمینه گوشی های لمسی دار پرداخته است.
وی تصریح کرد: بیشترین خرابی این نوع گوشی ها در شهرهای شمالی کشور به دلیل رطوبت آب و هوا صورت می گیرد.
به نقل از موبنا
ههههههه
یه دعوایی بشه تو این تاپیک که بیان ببندنش
نوکیا مگه لمسی هم داره که بخواد آمار خرابی هم داشته باشه ؟ خودم 7 ساله دارم از نوکیا استفاده میکنم !
تاچ های نوکیا اکثرا مقاومتی هستند و هنوز در حد تولید خازنی نرسیدن
ایشالا نوکیا ان 8 که صفحه نمایشش رو از سامسونگ گرفته بیاد ببینیم چه خبره
در کل فعلا سامسونگ سرتره .... اگه نوکیا اون سابقه و ابهت رو نداشت الان پایین تر از ACER تو میزان فروش بود !
ان 8 ماله مایه دار ها خواهد بود و با یه قیمت بالای 600 ! اونقت حالا هرچقدر هم قوی باشه ، فکرشو کن ادم این همه پول بده و سیستم عاملش سیمبین باشه و دمه دقیقه هنگ کنه! بری تو گالری هنگ کنه ! عکس میگیری هنگ کنه!...........
Last edited by biostar; 26-08-2010 at 12:07.
از هر لحاظ نوکیا سره
رقیب این گوشی m8910 نیست،بزار m8920 بیاد بعدآ بگید کدوم خوبه...هر چند دوربین پیکسون 12 هم از n8 قویتره...
اولا حرف اکثر دوستان تایید میشه.شاید بشه گفت نوکیا کلا سرتره اما توی گوشیهای تاچ سامسونگ فعلا که سبقت گرفته.
دوما Nokia N8 با این امکانات شاخی که داره یه ابر موبایله.
سوما تا نیاد به بازار نمیشه راجع بهش قضاوت کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)