تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشکل در دوربین مدار بسته

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا مرسی از همه
    پس آنتن و وایرلس میگیرم
    چون هم به قول شما سرعتش بالاتره و از یه طرف اگه بخوام اینترنت نامحدود بگیرم هزینه اینترنتم بیشتر میشه

حالا یه سوال دیگه
    میشه اینترنت رو هم از طریق اون آنتن وایرلس کنم؟ یعنی "کلا جدا از اون قضیه دوربینو اینا" ، بخام مثلا تو مغازه اینترنت بگیرم بعد با همون وایرلس بفرستمش خونه- فاصله 200-300 متر بیشتر نیس

تشکر میکنم از وقتی که میذارید
    اگر بخواهید هم اینترنت و هم تصویر رو از طریق وایرلس انتقال بدید باید تو مغازه اتون یک شبکه راه اندازی کنید والا فقط در غیر این صورت برای هر کدوم باید یک انتن و رادیو و جدا تهیه کنید چون این کار شما خیلی تخصصی تر میشه .
    هر اکسس پوینت معمولا روش یک نوع بستر تعریف میشه حالا میخواد اینترنت باشه یا دیتا و یا تصویر و هر چیز دیگر.
    حالا سولوشن بنده به شما.
    1-برای انتقال تصویر از همان دو نانو استیشین یا لوکو استیشن استفاده کنید که با توجه به گران شدن محصولات یو بی ان تی در تازگی فکر کنم حدود 220 تومان هزینه اتون بشه
    2-برای انتقال اینترنت اگر مغازه اتون مودم ای دی اس ال داره از کارت وایرلس Alfa awus 036nh استفاده کنید که دو تاش حدود 150 میشه ( من با این رادیو و به همراه انتن 7 دی بی که بعدا تهیه کردم تا 4 کیلومتر تونستم وصل بشم از یک اکسس پوینت قوی ) که یکی ایش نقش اکسس پوینت داشته باشه و دیگریش نقش استیشن و دریافت کننده
    اما خوب راحت ترین کانفیگ رو همون محصولات یو بی ان تی داره اگر میتونید هزینه کنید برای انتقال اینترنت هم از همان نانو و لوکو استفاده کنید

2. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز که جواب دادید
    من خیلی از این اصطلاحاتی که به کار میبریدو نمیشناسم و بلد نیسم !
    رادیو همون آنتن نمیشه؟!
    نانو استیشن و لوکو استیشن؟
    ببخشید که خنگ بازی در میارم !

بیخیال فرسادن اینترنت از مغازه به خونه شدم، به دردسرش نمیارزه .

مسئول شرکت دوربینا بم گفته یه انتن بخاد بزنه واسه انتقال تصویر حداقل 400 میشه ، اینقدرا هست؟ میخام یارو کلاه سرم نذاره
    حالا بخام با اینترنت و آی پی ثابت تصویرو بفرسم هزینه اش چقد میشه مثلا ماهی؟

Thanks In Advance

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز که جواب دادید
    من خیلی از این اصطلاحاتی که به کار میبریدو نمیشناسم و بلد نیسم !
    رادیو همون آنتن نمیشه؟!
    نانو استیشن و لوکو استیشن؟
    ببخشید که خنگ بازی در میارم !

بیخیال فرسادن اینترنت از مغازه به خونه شدم، به دردسرش نمیارزه .

مسئول شرکت دوربینا بم گفته یه انتن بخاد بزنه واسه انتقال تصویر حداقل 400 میشه ، اینقدرا هست؟ میخام یارو کلاه سرم نذاره
    حالا بخام با اینترنت و آی پی ثابت تصویرو بفرسم هزینه اش چقد میشه مثلا ماهی؟

Thanks In Advance
    کدوم اصطلاحات بفرمایید براتون توضیح بدم چیز خواصی نیست شاید من نتونستم خوب مفهوم رو برسونم.
    ببینید یک توضیح برای ارتباطات رادیویی بدم: برای یک ارتباط رادیویی نیاز به یک آنتن(یا همان فرستند یا گیرنده) و یک رادیو یا تولید کننده امواج داریم مثلال ساده مثالا رادیو های قدیمی یادتون هست که یم انتن روش بود؟ که شامل یک انتن و رادیو بود تو بستر کنونی وایرلس هم دقیقا عین همون هست یا مثل ارتباط ماهواره ایی باهاش کانال نگاه میکنید به اون دیش ماهواره باز هم میگند آنتن با دستگاه ایی که امواج رو تبدیل به تصویر میکنه و ریسیور هست همان نقش رادیو رو ایفا میکنه
    حال دو دستگاه ایی که بهتون پیشنهاد دادم مثل نانو یا لوکو دو محصول شرکت یو بی ان تی هستند که انتن و رادیو سرخود هستند و میشه باهاش تا 5 کیلیومتر رو لینک زد (بسته به دید مستقیم دو دستگاه)
    اگر کسی که باهاش میخواهید کار کنید در ضمینه نصب شبکه دوربین ها وارد باشه اصلا نیاز به دیوایس های جدا مثل رادیو و انتن نیست چون هستند بعضی دوربین هایی که روشون انتن و رادیو وایرلس داره و میتونه ارتباط برقرار کنه به عنوان فرستند فقط باید سمت گیرنده یعنی شما در منزل یک دیوایس دیگر مثل همون نانو یا.... گذاشته بشه.
    باز میگم نانو و لوکو و یا هر دیوایس دیگر یک نمونه بود باز هر رادیو و انتن تو یک فرکانس و بازه خاصی کار میکنند مثلا نانو رو فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه و ...
    اون طرفی که گفته 400 ازش بپرسید تجهیزات اش چی هست تا خدمت اتون بگم قیمت ها رو. حتما نوع تجهیزات رو بپرسید .
    ببینید با اینترنت میشه با دوربین هایی که تو بازار هست و 512 کیلوبیت نرخ داده اش رو تنظیم کرد ارتباط برقرار پیدا کرد کیفیت اش هم بد نیست شما حساب کنید علاوه بر دوربین اتون به دو خط اینترنت 512 نیاز دارید که حدالامکان نامحدود باشه . 512 نامحدود رو شرکت های اینترنتی بین 75 تا 85 میدند ای دی اس ال هم تا 100 110 تومان ماهی میدند ای پی ولید هم هزینه زیادی نداره اگر از شرکت معتبر اینترنت بگیرید با کمترین هزینه بهتون ای پی ولید میدند شاید هم هزینه نگیرند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون قضیه رادیو رو گرفتم
    نانو و لوکو هم که توضیح دادید

512 نامحدود که میگید 75 تا 85 تومن ، دیگه اون 100 تا 110 تومن واسه چیه؟ من خودم خونه 256 دارم 6 ماهه 50 تومن محدود ، 512 نا محدود حدودا ماهی 100 تومن باید بگیره

آی پی رو پرسیدم سری اول 15 تومن بعد هر ماه 5 تومن میگیرن
    ولی با این حساب (100تومن ماهی) که شما میگید پس سر 3-2 ماه هزینه اش میشه هزینه کل یه آنتن و رادیو درسته؟
    پس قید اینترنتی رو هم بزنم آره؟ سرسام اور میشه دیگه هزینش

در ضمن دوربینا مدلش اینه : Z view zv-565

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون قضیه رادیو رو گرفتم
    نانو و لوکو هم که توضیح دادید

512 نامحدود که میگید 75 تا 85 تومن ، دیگه اون 100 تا 110 تومن واسه چیه؟ من خودم خونه 256 دارم 6 ماهه 50 تومن محدود ، 512 نا محدود حدودا ماهی 100 تومن باید بگیره

آی پی رو پرسیدم سری اول 15 تومن بعد هر ماه 5 تومن میگیرن
    ولی با این حساب (100تومن ماهی) که شما میگید پس سر 3-2 ماه هزینه اش میشه هزینه کل یه آنتن و رادیو درسته؟
    پس قید اینترنتی رو هم بزنم آره؟ سرسام اور میشه دیگه هزینش

در ضمن دوربینا مدلش اینه : Z view zv-565
    خیلی عالی مورد دیگری هم براتون مبهم بود بفرمایید توضیح بدم
    در مورد اینترنت هم ببینید گفتم خدمت اتون اینترنت ADSL قیمت اش از اینترنت Wifi گران تر هست تو سرویس های نامحدود , مثلا خودتون فرمودید الان دارید 256 محدود رو تو ای دی اس ال دارید ماهی 50 میدید در حالی که اگر اینترنت وایرلس بگیرید 256 نامحدود ماهی 49 تومان هست!(اگر خواستید و تهران بودید میتونم بهتون شرکت اینترنت که وایرلس میده معرفی کنم) پس اگر بخواهید ای دی اس ال نامحدود 512 بگیرید حدودا ماهی 100 الی 120 هست بسته به isp.
    ای پی رو هم دارند ازتون پول زور میگیرند من خودم از این شرکتی که دارم ازش اینترنت میگیرم(وایرلس ) به صورت مجانی ای پی ولید دادند شرکت های دیگر هم باید بدند به این صورت اما باید صحبت کنید اخه چیز خاصب نیست!
    بله درسته سر دو الی 3 ماه میشه همون قیمت انتن و رادیو . تازه شما فکر کنید اگر روزی اینترنت قطع باشه نمیتونید به تصویر دوربین ها دسرتسی داشته باشید اما تو بستر وایرلس تصویر رو 24 ساعته بدون قطعی دارید
    اما خوب یک برتری داره تصویر گرفتن دوربین از اینترنت و ان هم این که از هر جایی جز جایی میتویند به تصویر دوربین هاتون وصل بشید اما تو وایرلس فقط بین دو جا هست که دو نقطه رو توسط وایرلس اتصال دادید
    در مورد دوربین هم یعنی فقط هزینه این دوربین رو گفتند بهتون 400 به تنهایی یا با نصب وایرلس و غیره؟ چون این دوربین اگر بخواد به تنهایی 400 باشه نمیارزه چون همچین چیز جدید و حرفه ایی نیست! تصویر Pal میده و کیفیت اش HD نیست (بیشتر به این خاطر کیفیت پایین هست که با سرعت کم adsl هم بتونید تصویر بگیرید مثلا همون 256 خودتون)
    خلاصه بفرمایید 400 که بهتون گفته برای هزینه چه مواردی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون همچیو که واضح توضیح میدید دیگه نکته مبهمی نمیمونه

در مورد اینترنت اینطوری که شما گفتید که اینترنت وایرلس گرون تر شد!! من 256 رو 6ماه دارم 50 میدم اما شما میگی وایرلسش 1ماه 49 تومن !!!

آی پی رو هم دقیق مطمئن نیسم اون قیمتو شایدم گفت 5 تومن و ماهی هزار تومن ، نمیدونم
    در رابطه به اینترنت که هرجا برم میتونم ببینم تصویرو ولی با وایرلس نمیتونم هم کاملا درست میگید حواسم به اینش نبود

اما دوربینا
    نه این دوربینا رو قبل از اینکه من بفهمم تو مغازه طرف نصب کرده و من اصلا ازش خبر نداشتم همچی دست بابام بوده ، ینی الان دوربینا جند جای مغازه نصبه و 400 تومنی که مسئول شرکت بهم گفته فقط قیمت انتن و رادیوست !

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون همچیو که واضح توضیح میدید دیگه نکته مبهمی نمیمونه

در مورد اینترنت اینطوری که شما گفتید که اینترنت وایرلس گرون تر شد!! من 256 رو 6ماه دارم 50 میدم اما شما میگی وایرلسش 1ماه 49 تومن !!!

آی پی رو هم دقیق مطمئن نیسم اون قیمتو شایدم گفت 5 تومن و ماهی هزار تومن ، نمیدونم
    در رابطه به اینترنت که هرجا برم میتونم ببینم تصویرو ولی با وایرلس نمیتونم هم کاملا درست میگید حواسم به اینش نبود

اما دوربینا
    نه این دوربینا رو قبل از اینکه من بفهمم تو مغازه طرف نصب کرده و من اصلا ازش خبر نداشتم همچی دست بابام بوده ، ینی الان دوربینا جند جای مغازه نصبه و 400 تومنی که مسئول شرکت بهم گفته فقط قیمت انتن و رادیوست !
    6 ماه نامحدود 50 تومان؟ محدودیت ترافیک دارید حتما دوست من
    خوب با این وجود من گفتم خدمت اتون بپرسید 400 هزینه چبش میشه! چون شما فکر کن گران ترین قیمت نانو میتونه 150 باشه یعنی 2 تاش میشه 300!! پس 100 کمی زیاد هست برای کانفیگ کردن این دو! کلا بپرسید شاید داره از رادیو و انتن دیگه ایی استفاده میکنه مثلا 2 تا پاور استیشن که میشه حدود 400 اما واقعا نیازی نیست پاور استیشن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اره دوست عزیز من که گفتم محدود

آغا یه پرس و جویی میکنم میپرسم خبرتون میدم

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با عرض سلام و ادب
    من در یک مکان 11 دوربین نصب کردم که یکی از آنها که در فاصله 30 متری از dvr قرار دارد یا بعد از یک روز یا چند روز قطع میشود.برای هر دوربین 1 اداپتور 1 امپر قرار دادم.کل سیم کشی ها و اداپتور و کانال دوربین روی dvr را تعویض کردم اما باز مشکل پابرجاست.نکته قابل ذکر این است که همه اداپتور ها را در یک رک قرار دادم و بجای 220 ولت 12 ولت را تا پای دوربین ها کشیدم.و اینکه تا اداپتور را از برق درمیاورم و باز به برق میزنم تصویر میاید.مشکل از کجاست؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •