تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: مشاوره خرید MB - CPU - RAM - VGA

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مارکشم خوبه نگران نباش . اگر بخوای گرافیک گیگا بخری قدرت کمتر باید بخری ولی همون کیفیت رو داری. تعصب هم خوب نیست
    اتفاقا گیگا تو بعضی کارت گرافیکاش Core Clock بیشتری نسبت به بقیه برندا بهتون میده اما قیمت مهم تره چون بعداهم اور میشه کردش ...

منظورم 6 هسته ای اینتله.
    شما بعدا کدوم سیپیو رو میخوای رو یاین مادربرد نصب کنی که بهتر از فعلی باشه؟
    من اطلاعات عجیب غربی ندارم همینجا از اولترا و چند تا دیگه یاد گرفتم یه چیزایی. ولی اینو تقریبا مطمینم. که سیپیو های اینده اینتل روی این سوکت نیست
    اینتل کلا برنامش رو این دو سوکت جدیدشه ، فکر نمیکنم قرار باشه 1156 کنار بزاره ... .
    رو سوکت 1156 ، cpuهای سری 8xx هم در نظر داشته باشین.
    Last edited by a1i; 21-08-2010 at 11:16. دليل: تصحیح جمله بندی .

2. 3 کاربر از a1i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تسلیم
    ولی پرا اولترا میگفت core i7 860 امکان ارتقا نداره؟ مگه همین یوکت نبود؟ همیشه یادمه میگفت این سری رو نخرید 6 هسته ای اینتل بعدا قراره روی 1366 بیاد

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

تسلیم
    ولی پرا اولترا میگفت core i7 860 امکان ارتقا نداره؟ مگه همین یوکت نبود؟ همیشه یادمه میگفت این سری رو نخرید 6 هسته ای اینتل بعدا قراره روی 1366 بیاد
    جاااان؟!!!
    بنده کی گفتم LGA1156 نخرید؟!!!
    درسته من گفتم به احتمال خیلی زیاد سری Core i9 بر مبنای سوکت LGA1366 تولید بشه
    ولی هرگز نگفتم LGA1156 امکان ارتقا نداره!
    فعلا LGA1156 از سه سری i7,i5,i3 پشتیبانی میکنه و در رده میان قیمت انتخاب خیلی خوبی بشمار میاد

5. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نزنیدم. قبول

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranesabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بسیار ممنونم از دوستان و عزیزانی که لطف فرمودند و زحمت کشیدند و به من مشاوره دادن.

به نظر میرسه سیستمی که بیشتر بدردم میخوره (با توجه به صحبتهای دوستان) اینه:

CPU: INTEL CORE I5 760
    MB: GIGABYTE P55A UD3
    VGA: CLUB3D 4670
    RAM: 2*2GB KINGMAX 1333 CL9

البته یه چند تا سوال دارم که بسیار ممنونم میشم اگه لطف نموده به من جواب بدید.

1- میشه لطف بفرمایید یه توضیح بدید که این MB تهایتا تا چه میزان CPU و RAM رو ساپورت میکنه؟

2- رم VGA چنده؟ آیا این VGA به اندازه کافی قوی هست که فیلمهای فول HD 1080p و بالاترو به راحتی و بدون مشکل پخش کنه؟ من اصولا روی گرافیک خیلی حساس هستم اگه مدل قویتری رو سراغ دارید که فوق العاده بهتر باشه لطف بفرمایید و راهنمایی کنید.

3- من اهل game نیستم ولی عمدتا دوست دارم سیستمی داشته باشم که تو این زمینه هم کم نیاره. نظرشما در مورد این VGA چیه؟ راستش به من دو تا پیشنهاد درمورد گرافیک ( 5770 ATI و 6GB 7600) شده که خوشحال میشم نظرتون را بدونم؟ فرق و قابلیت این مدل ها با مدل فوق چیه؟ آیا واقعا ارزش دادن این همه پول رو دارن؟

4- یکی از دوستان اشاره به cpuهای سری 8xx داشتند. آیا این MB اینا رو هم ساپورت خواهد کرد؟

5- من در مورد CPU های جدید اطلاعات زیادی ندارم. اما آیا اینا هم مثل PI, PII, PIII ,... هستند که مثلا فول کش و سلرون داشته باشند؟ اگه اینطوریه آیا این CPU که به من معرفی شده بالاترین مدل در Core I5 هست؟

6- بهترین RAM موجود تو بازار از نظر برند و گارانتی همینه که معرفی شده یا دوستان نظر دیگه ای دارند؟ مثلا Corsair یا Kingston

بسیار سپاسگزارم اگه سوالات رو موردی جواب بدید.

درضمن یه مشورت هم در مورد سیستم فعلی خودم میخواستم. آیا جایی هست که بتونم قطعات سیستمم رو به اونها بدم. مثلا فکر میکنید که حول و حوش چقدر برشون دارن؟

- CPU: Intel P4 3.00 GHz Full
    - MB: GA-8I915G-MF
    - VGA: Giga GV-NX73T256P-RH GeForce 7300GT 256MB 128-bit GDDR2 PCI Express
    - RAM: 1.46 GB Kingston
    Last edited by iranesabz; 22-08-2010 at 20:55.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

1- میشه لطف بفرمایید یه توضیح بدید که این MB تهایتا تا چه میزان CPU و RAM رو ساپورت میکنه؟
    16 گیگ رم و بالاترین CPU فعلی Core i7 870
    2- رم VGA چنده؟ آیا این VGA به اندازه کافی قوی هست که فیلمهای فول HD 1080p و بالاترو به راحتی و بدون مشکل پخش کنه؟ من اصولا روی گرافیک خیلی حساس هستم اگه مدل قویتری رو سراغ دارید که فوق العاده بهتر باشه لطف بفرمایید و راهنمایی کنید.
    1 گیگ هست
    برای فیلم مناسبه
    اگه زیاد اهل بازی نیستین کافیه
    3- من اهل game نیستم ولی عمدتا دوست دارم سیستمی داشته باشم که تو این زمینه هم کم نیاره. نظرشما در مورد این VGA چیه؟ راستش به من دو تا پیشنهاد درمورد گرافیک ( 5770 ATI و 6GB 7600) شده که خوشحال میشم نظرتون را بدونم؟ فرق و قابلیت این مدل ها با مدل فوق چیه؟ آیا واقعا ارزش دادن این همه پول رو دارن؟
    اگه اهل بازی نیستین ارزش اینهمه خرج رو نداره!
    4- یکی از دوستان اشاره به cpuهای سری 8xx داشتند. آیا این MB اینا رو هم ساپورت خواهد کرد؟
    بله

5- من در مورد CPU های جدید اطلاعات زیادی ندارم. اما آیا اینا هم مثل PI, PII, PIII ,... هستند که مثلا فول کش و سلرون داشته باشند؟ اگه اینطوریه آیا این CPU که به من معرفی شده بالاترین مدل در Core I5 هست؟
    بله بالاترین مدل هست
    6- بهترین RAM موجود تو بازار از نظر برند و گارانتی همینه که معرفی شده یا دوستان نظر دیگه ای دارند؟ مثلا Corsair یا Kingston
    از لحاظ ارزش خرید رم پیشنهاد شده بهتون عالیه

9. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درضمن یه مشورت هم در مورد سیستم فعلی خودم میخواستم. آیا جایی هست که بتونم قطعات سیستمم رو به اونها بدم. مثلا فکر میکنید که حول و حوش چقدر برشون دارن؟

- CPU: Intel P4 3.00 GHz Full
    - MB: GA-8I915G-MF
    - VGA: Giga GV-NX73T256P-RH GeForce 7300GT 256MB 128-bit GDDR2 PCI Express
    - RAM: 1.46 GB Kingston
    همین 4 قطعه باسه فروشه یا کل کیس؟

اگر کل کیس باشه به نظرم 200 - 180 هم راه داره بدی اگرم آشنا داشته باشی بیشترم می تونی بفروشی ...
    اما مغازه دار کم تر از این میخره ازت احتمالا ... باید بری چندجا سوال کن ... مثل: طبقه 1- پایتخت یا 1- ایران .

ولی اگرم در آینده احتمال میدی که cpu بخوای عوض کنی یا بخوای اور کنی مادر برد بهتری تو همین رده قیمت میتونی بخری مثل Asus P7P55D EVO اما USB 3.0 نداره مثل مادربرد گیگا ...

از اونجایی که باسه بودجه سقف نزاشتی بهتر از اینم میشه اما همین سیستم هم کاملا جوابگو و خوبه ...
    ولی اگر احتمال بازی کردن میدی حداقل 5750 بگیر .... و رم هم Supertalent تو این قیمت خوبه ویا با 20 تومن هزینه بیشتر Patriot هم میشه گرفت ...
    Last edited by a1i; 23-08-2010 at 12:03.

11. این کاربر از a1i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب آلترا بزرگوار و علی آقا عزیز از اینکه لطف فرمودید و با حوصله به سوالات بنده جواب دادید بسیار ممنونم.

درمورد قطعات واسه فروش هم ، فقط همین قطعات هست و نه کل کیس. پس من جهت خرید قطعات مورد نیازم و همچنین فروش قطعات سیستم خودم باید به سه مرکز رضا، ایران و پایتخت سر بزنم؟!
    Last edited by iranesabz; 23-08-2010 at 20:53.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اون قطعاتو 70 80 ور میدارنا؟
    که اگه یکم رو اون 70 80 بزاری می تونی یه Intel core i7 860 بگیری
    که ارزششو داره نداره؟

14. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اون قطعاتو 70 80 ور میدارنا؟
    که اگه یکم رو اون 70 80 بزاری می تونی یه Intel core i7 860 بگیری
    که ارزششو داره نداره؟
    ممنون از پیشنهادتون. ولی واقعا فرق این دوتا CPU تو چیه؟ میشه به صورت ملموس بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •