شما فکر کن همچین چیزی اتفاق بیوفته
بعد یه سوال اگر یه زمانی ویندوز خراب شد و درایو ریکاوری هم پاک شد
بعد چه جوری باید ویندوز اوریجنال رو نصب با اون برچسبه ؟
شما فکر کن همچین چیزی اتفاق بیوفته
بعد یه سوال اگر یه زمانی ویندوز خراب شد و درایو ریکاوری هم پاک شد
بعد چه جوری باید ویندوز اوریجنال رو نصب با اون برچسبه ؟
سلام دوستان -این ویندوز 7 oem را از کجا باید بیاریم؟اسم اصلی اش چی است؟
آقا سامان با تشکر بسیار فراوان از اینکه بحث را پیگیری می نمایید. شما گفتید:"برنامه ها و درایورهاتم نصب کن یه ریکاوری بگیرو لذتشو ببر"از چی ریکاوری بگیرم؟منظور بکآپ است؟
mosilovesyou:بازم ممنون که اینجا هم من را یاری کردید.نه همچین برچسبی نبود
دوستان من می توتنم از بکآپ درایو ریکاوری یک لبتاپ با هم مدل دیگه استفاده کنم؟
ببین تو نت هست اما توصیه ب تو این که ویدوز اصل دل رو بگیریاین ویندوز 7 oem را از کجا باید بیاریم؟اسم اصلی اش چی است؟
آره عزیز شما یه بکاپ میگیری روی یه درایو با فضای 10 GB و هروقت خواستی می تونی ریستور کنیآقا سامان با تشکر بسیار فراوان از اینکه بحث را پیگیری می نمایید. شما گفتید:"برنامه ها و درایورهاتم نصب کن یه ریکاوری بگیرو لذتشو ببر"از چی ریکاوری بگیرم؟منظور بکآپ است؟
داداشه گلم اون برچسب N SERIES رو لپ تاپ بهت میگه من بدون سیستم عاملم اگر سیستم عامل داشتم برچسبم می شد ویندوز 7mosilovesyou:بازم ممنون که اینجا هم من را یاری کردید.نه همچین برچسبی نبود
نهدوستان من می توتنم از بکآپ درایو ریکاوری یک لبتاپ با هم مدل دیگه استفاده کنم؟
Last edited by saman3230; 21-08-2010 at 23:21.
ولي فكر كنم معمولا دي وي دي ويندوز رو نميذارن
اين دو تا رو هم نقل قول ميكنم ؛
سوال خوبيه![]()
سلام به همگی!
من یه سونی مدل gmb داشتم. ویندوز اورجینال سون روش نصبه. میخواستم بدونم چطور میشه پارتیشن بندیش کرد بدون اینکه ویندوز رو از نو نصب کرد؟؟
~~~ افکار مثبت انسان را متعالی خواهد ساخت ~~~`
[QUOTE]
نه برای اینکه کپی نشه و برای دستگاه دیگه قابل استفاده نشباشه اینارو به صورت ریکاوری هست که باید بسازیشون
[/QUOTE]
من نمي دونم اين جك ها رو اين دوستمون از كجا مياره
آخه مرده حسابي چرا راجع چيزي كه اطلاع نداري اسرار بي خود مي كني اين چه حرفيه كه شما ميگي ؟
در مورد جك بالا هم بايد بگم كه دوست عزيز دي وي دي ويندوزي كه با لپ تاپ هست روي PC يا مدل هاي ديگه به سادگي نصب ميشه اما نكته مهم اينه كه ACTIVE نيست و براي كامپيوترهاي ديگه فرقي با دي وي دي 2000 توماني نداره
دي وي دي هاي كه با لپ تاپ عرضه ميشه COA يا (certificate of authenticity) هستند اين يعني خودشون در زمان نصب روي تاپ تاپ بصورت اكيتو هستند اما اگر همون ويندوز روي لپ تاپي با يه مدل ديگه نصب كني اكتيو نيستو بايد كركش كني
اينم يه مدل دي وي دي كه براي ويندوز ويستاست روي INSPIRON 1520ارائه شده
و اما در مورد اون درايو ريكاوري كه لپ تاپ هاي دل با سيستم عامل دارند !
اون درايو يه فابل IMAGE با پسوند WIM (WINDOWS IMAGE MOUNT)هست كه از ويندوز با تمامي برنامه هاي كه كمپاني دل روي لپ تاپش ارائه ميده مثل MCCAFE,DELL DOCKو ... هست كه تا زماني كه از دستش ندادي مي توني از طريف اون درايو ويندوز رو ريكاوري كني اما اون دي وي دي فقط و فقط يه ويندوز خام هست و همه چيز خودت بايد دستي نصب كني
یعنی شما الان میگید اگر win 7 روی لپ تاپی نصب باشه حتما dvd ویندوز هم همراهش هست؟
سلام ...
نه ... کم سونی وایو داشتم سی دی ویندوز 7 همراش نبود و یک بکاپ ایکس پی روش بود!!!
اما در مورد خود ویدوز 7 شنیدم میتونی با سریال نامبر پشت لب تاب نصب کنی تقریبا همون نسخه اصلی میشه و میتونی بروز کنی...
از طرفی هم شنیدم چون لب تاب رو خریداری کردی میتونی از شرکت ماکروسافت پس بگیری دوستان اگه کسی پیگیری کرده به ما نیز یاد بده ....
در لپ تاپ دل بله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)