تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: ارتقا سیستم

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام hitboy عزیز....آقا منم مثل خودت عشق اینتلم ....میخوام i3بگیرم ....کمک کن مین چی بگیرم واسش؟؟؟تو چی میگیری ؟؟؟سایر قطعات رو چی میخوای بگیری؟؟؟
    سلام,خوبی؟
    بالاخره یه نفر پیدا شد با من هم عقیده باشه
    مین هایی که من در نظر دارم ایناس:
    GA-H55-D2H:124
    GA-H55-MS2H:140
    GA-H55-MUSB3:164
    GA-H55-USB3:178
    ولی چون من نمیخوام زیاد هزینه کنم ترجیح میدم اولی یا دومی رو بخرم چون تفاوت عمده این مادر بورد ها در تعداد اسلات های حافظه و مقدار حافظه ایه که پشتیبانی میکنن,مثلا اولی و دومی 2تا اسلات DDR3 دارن و 8 گیگ ساپورت میکنن ولی سومی و چهارمی 4تا اسلات دارن و 16 گیگ ساپورت میکنن و با توجه به اینکه من بیشتر از 2 گیگ(بستگی به فرکانسش) استفاده ندارم همون 2تا اسلات هم کافیه.(همشون هم usb3 ساپورت میکنن)
    بقیه قطعات:
    در مورد رم همونطوری که دوستان پیشنهاد دادن فکر کنم elixire از pqi وtwinmos بهتر باشه چون pqi گارانتیش خیلی مطرح نیست(DHT) . تویین موس رو هم دریا کامپیتر گارانتی میکنه که بد نیست ولی به نظرم همون elixire با گارانتیه faress (فارس) بهتر باشه.
    پاور رو هم بیشتر green ترجیح میدم بگیرم,شاید یکم گرونتر باشه ولی کیفیت و گارانتیش بهتره.حالا خدا کنه اصلا لازم نشه پاور هم بگیرم,هنوز نمیدونم پاور خودم جواب میده یا نه؟
    کارت گرافیک رو هنوز مردد هستم ولی اگه خواستم بگیرم طبق پیشنهاد sasan816 و mr0000611 عزیز یا 4670 میگیرم یا 5670 512MB.
    cpu هم که از همون اول اعتقادم به اینتل بوده و هنوزم هست.(i3 530)
    حالا اگه شما هم اطلاعات بیشتر داری یا به نظرت قطعات بهتری با قیمت مناسب تر میشه تهیه کرد همینجا اعلام کن تا به یه نتیجه ای برسیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ایول همین جا خودمون باهم مشورت میکنیم و یه چیز توپ میگیریم

من واسه مین asus p7p55-m رو در نظر گرفتم البته بدیش اینه که usb3 نداره!!!!
    این main هایی که گفتی با i3 مچ میشه حسابی دیگه؟؟؟ببین واسه من خیلی مهمه که بتونم چند تا کارو باهم بدون کاهش سرعت انجام بدم اینتل تو این رنج قیمتی که ما میخوایم سر تر هست دیگه؟؟؟

میگم این
    Intel Core 2 Quad Q8400 چطوره اگر چی شنیدم که دیگه تاریخ مصرفش گدشته؟!!

واسه vgaمن به احتمال زیاد 5670 رو میگیرم مثل اینکه کارآییش بیشتره...

میگم میدونی SATA 6GB/S یعنی چی؟؟یکی از بچه ها یه mainگیگا گفت و در مزیت هاش هم گفت که SATA 6GB/S داره؟؟؟

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

من تا حالا به این سیستم رسیدم
    cpu:i3-540
    main:asus p7p55-m
    ram :2gig 1333 supertalent cl8
    power:green535a
    hdd:seagate7200 500 gig
    case:green alp!
    vga:saphire 5670 512 meg

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

ایول همین جا خودمون باهم مشورت میکنیم و یه چیز توپ میگیریم

من واسه مین asus p7p55-m رو در نظر گرفتم البته بدیش اینه که usb3 نداره!!!!
    این main هایی که گفتی با i3 مچ میشه حسابی دیگه؟؟؟ببین واسه من خیلی مهمه که بتونم چند تا کارو باهم بدون کاهش سرعت انجام بدم اینتل تو این رنج قیمتی که ما میخوایم سر تر هست دیگه؟؟؟

میگم این
    Intel Core 2 Quad Q8400 چطوره اگر چی شنیدم که دیگه تاریخ مصرفش گدشته؟!!

واسه vgaمن به احتمال زیاد 5670 رو میگیرم مثل اینکه کارآییش بیشتره...

میگم میدونی SATA 6GB/S یعنی چی؟؟یکی از بچه ها یه mainگیگا گفت و در مزیت هاش هم گفت که SATA 6GB/S داره؟؟؟

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

من تا حالا به این سیستم رسیدم
    cpu:i3-540
    main:asus p7p55-m
    ram :2gig 1333 supertalent cl8
    power:green535a
    hdd:seagate7200 500 gig
    case:green alp!
    vga:saphire 5670 512 meg
    مشکل مادربورد شما عدم پشتیبانی از usb3 نیست بلکه یه مشکل خیلی بزرگتر داره:اونم اینه که فقط از core i7 و core i5 پشتیبانی میکنه!!!پس بهتره دیگه سراغ بقیه ویژگیهاش نرم چون شما قراره i3 بگیری.
    اون مین هایی که من معرفی کردم همشون از i3 ,i5 ,i7 پشتبانی میکنن.من هم دفعه اولمه که میخوام با سی پی یو های سری i کار کنم و تجربه باز کردن چند تا برنامه سنگین با اونو ندارم !!!ولی تو این رنج قیمت به نظرم همون i3 540 بهتره.
    Core 2 Quad Q8400 رو همونطور به شما گفتن به منم گفتن که دیگه تاریخ مصرفش داره تموم میشه چون سوکت 775 دیگه داره کم کم کنار گذاشته میشه.
    در مورد کارت گرافیک منم نظر مثبتی نسبت به 5670 دارم,اگه بهترش پیدا نشد همینو میگیرم....
    SATA 6GB/S هم خب درگاهه ساتا دیگه!!!درگاهی که سرعتش 6 گیگ در ثانیسحالا هرچی هست اون چندتا مادربوردی که گفتم دارنش,خودم دیدم...6 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices حتی اون asus که خودت انتخاب کرده بودی هم داشت!
    شما قیمت دقیق i3 540 و green535a رو داری؟
    راستی رمی که انتخاب کردی قیمتش چنده؟گارانتیش چیه؟

باتشکر

4. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مشکل مادربورد شما عدم پشتیبانی از usb3 نیست بلکه یه مشکل خیلی بزرگتر داره:اونم اینه که فقط از core i7 و core i5 پشتیبانی میکنه!!!پس بهتره دیگه سراغ بقیه ویژگیهاش نرم چون شما قراره i3 بگیری.
    اون مین هایی که من معرفی کردم همشون از i3 ,i5 ,i7 پشتبانی میکنن.من هم دفعه اولمه که میخوام با سی پی یو های سری i کار کنم و تجربه باز کردن چند تا برنامه سنگین با اونو ندارم !!!ولی تو این رنج قیمت به نظرم همون i3 540 بهتره.
    Core 2 Quad Q8400 رو همونطور به شما گفتن به منم گفتن که دیگه تاریخ مصرفش داره تموم میشه چون سوکت 775 دیگه داره کم کم کنار گذاشته میشه.
    در مورد کارت گرافیک منم نظر مثبتی نسبت به 5670 دارم,اگه بهترش پیدا نشد همینو میگیرم....
    SATA 6GB/S هم خب درگاهه ساتا دیگه!!!درگاهی که سرعتش 6 گیگ در ثانیسحالا هرچی هست اون چندتا مادربوردی که گفتم دارنش,خودم دیدم...6 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices حتی اون asus که خودت انتخاب کرده بودی هم داشت!
    شما قیمت دقیق i3 540 و green535a رو داری؟
    راستی رمی که انتخاب کردی قیمتش چنده؟گارانتیش چیه؟

باتشکر

green 535a : 53.000 ram :2gig 1333 supertalent cl8 : 55.000
    گارانتی رم رو نپرسیدم
    lمرسی بابت اطلاعات کاملت دارم روشن میشم مرسی ی ی ی ی ی

ای کاش میشد یکی رو گیر آورد که با i3 کار کرده بود میپرسیدیم اوضاش چطوره

راستی با این سیستم میشه pes10رو با نهایتش بازی کرد؟؟؟

یه چیز دیگه واسه من قابلیت multi task خیلی مهمه...که مثل اینکه اگه 4هسته ای باشه بهتر جواب میده که با این بوجه میشه amdکه اصلا حال نمیده بهم i3 در multi taskجوابمون رو میده دیگه ایشالله؟؟

hard هم میخوای بگیری؟؟؟

6. این کاربر از ownam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستی hitboy جان من یه مانیتور هم میخوام حدود 200 hdmi هم داشته باشه حتما پیشنهادی داری؟؟؟یه چیز باشه که باهاش فوتبال رو مشتی بشه بازی کرد

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا 4 هسته ای ها مثل اینکه سر ترن!!!حتی اگه amdباشه!!! به 4 هسته ای 8400هم یه نگاه بنداز...فک کنم قیمتش هم همین حدود 150 باشه...کار آییش قویتر از i3به نظر میاد؟!!!! یکم مایوس شدم نظرشما چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

با این سیستم میشه pes10رو با نهایتش بازی کرد؟؟؟
    سیستم مورد نیاز برای pes 2010 اینه:
    Intel CPU - Core 2 Duo T5870 2.0GHz
    AMD CPU - Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
    Nvidia Graphics Card - Geforce 7900 GT
    ATI & Intel Graphics Card - Radeon HD 2400 Series
    RAM - 2 Gbs
    Hard Disk Space - 8 Gbs
    Direct X - 9
    فکر کنم سیستمی که قراره شما بگیری به راحتی بتونه اونو با کیفیت خوب اجرا کنه.
    یه چیز دیگه واسه من قابلیت multi task خیلی مهمه...که مثل اینکه اگه 4هسته ای باشه بهتر جواب میده که با این بوجه میشه amdکه اصلا حال نمیده
    مگه شما چند تا برنامه میخوای همزمان باز کنی که اینقدر برات مهمه؟!ببینم نمیخوای که فتوشاپ و اتوکد و 3دی مکس و...چند تا برنامه سنگین ترو با هم باز کنی؟!ولی اگه خیلی ضروریه به نظر منم 4 هسته ای بهتر جواب بده.
    hard هم میخوای بگیری؟؟؟
    نه,هارد دارم.
    یه مانیتور هم میخوام حدود 200 hdmi هم داشته باشه
    در این مورد بهتره یه سری به این تاپیک ها بزنی,اونجا اطلاعات خوبی بدست میاری...
    کد:
    کد:
    کلا 4 هسته ای ها مثل اینکه سر ترن!!!حتی اگه amdباشه!!! به 4 هسته ای 8400هم یه نگاه بنداز...
    بله,در کل 8400 نسبت به i3 540 تو اکثر موارد سرتره,بهتره یه نگاهی به لینک زیر بندازی تا خودت متوجه همه چی بشی:
    کد:
    به عبارت های higher is better و lower is better زیر هر نمودار توجه کن.
    یکم مایوس شدم نظرشما چیه؟؟؟
    نظر من بیشتر به جیبمهآخه پول من فقط در حد i3 530 یا i3 540 .
    شما ببین مورد استفادت بیشتر با کدوم قطعات سازگارتره بعد تصمیم بگیر.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسیی ی ی ی نه این که چند تا برنامه سنگید در حد مثلا mozila رایت سی دی و گوش دادن به آهنگ دیگه آخرش اینه...قیمت 8400 رو نداری؟؟؟
    من با بودجم میتونم i5 هم بگیرم اما نمیدونم که i3جواب کارهم رو میده یا نه...

بازم ممنون بابت اطلاعات کاملت

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

جواب میدن و اینکه اگر شما به لینکی که بهتون میدم مراجعه کنید کاملا متوجه میشید که 530 نسبت به 435 برتری کامل داره,نه فقط در بازی بلکه تو اکثر برنامه ها.حتی از 635 هم کمی قوی تره.
    بنده نسبت به قیمتشون عرض کردم که 530 اصلا ارزش خرید نداره
    در ثانی با آنلاک 435 و اورش تا 3.7میتونه حتی از 965 هم بهتر باشه که 530 به گرد پاش هم نمیرسه
    کد:
    ضمن اینکه در اینده 530 برای بازی به مشگل بر میخوره چون 2 هسته ای هست
    Last edited by sasan816; 24-08-2010 at 14:29.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •