تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: با 400 تومان کارت گرافیکی و پاور

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

سلام
    این مدل کارت رو شما چند خریدی؟ 460 1GB Palit Sonic
    برند های دیگه یعنی از این برند ضعیفتراند؟
    اگه بعدا خواستم sli کنم باید عین همین کارت باشه یا برند دیگر هم میشه؟
    ایا در حالت sli مصرفش بیشتر از 480 میشود؟ دماش چطور؟
    حداقل پاور برای sli چقدر میخواد؟

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

سلام
    فک میکنم 320 تومن خریدن یعنی هم قیمت 5850 sapphire
    آره مثلاً zotak که ارزونتره و راحتترم گیر میاد ضعیفتره
    شما مادربوردت چیه اصلاً ؟

Last edited by Dark.Life; 21-08-2010 at 00:24.

3. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام
    315 تومن گرفتم البته بگم 1 روز بود گارانتی شده بود وگرنه الان شاید زیر 300 هم گیر بیاد

نه از این قوی تر هم هست منتها تو ایران پیدا نمیشه (البته مدل Gainward هستش که تو بازار رضا قیمتش 360 تومن بود و در تمام بنچ ها 5850 رو رد کرده بود اما دقیقا نتایجش برابر برند من بود که کلاکش رو از 700 ببری رو 850 )

برند دیگه هم باشه عیبی نداره هر دو رو میتونی با یه نرم افزار تو یه کلاک قرار بدی تا دیگه خیالت راحت راحت باشه
    من خودم تونستم کلاکش رو از 700 بیارم رو 900 اونم به صورت نرم افزاری و دماش از 70 رفت رو 77 همین

در حالت SLI حدود 280 (با Overclock حدود 300 حداکثر) میشه که از 240-250 واسه 480 یه کمی بیشتر میشه که واقعا ارزششو داره

حداقل پاور تو که به بقیه قطعاتت بستگی داره ولی با یه 550 خیالت راحت جواب میده (مگه اینکه بخوای چند تا هارد و رایتر و اینچیزا ببندی که مصرف بقیه قطعاتت از حالت معمولی بالاتر بره)

اینم چند تا بنچ برای مقایسه با 5850 :

همونطور که میبینی تو تمام این بازیها قویترین گرافیک دنیا رو قورت داده و در حالت تکی هم اکثرا 5850 رو رد کرده (بر عکس دوستمون که عکس قرار دادن و باید یکمی با انصاف برخورد کنن چون خودشون 5850 خریدن نباید هر چی بنچمارک از ضعیف تر بودنه GTX460 هست نشون بدن

5. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

315 تومن گرفتم البته بگم 1 روز بود گارانتی شده بود وگرنه الان شاید زیر 300 هم گیر بیاد

نه از این قوی تر هم هست منتها تو ایران پیدا نمیشه (البته مدل Gainward هستش که تو بازار رضا قیمتش 360 تومن بود و در تمام بنچ ها 5850 رو رد کرده بود اما دقیقا نتایجش برابر برند من بود که کلاکش رو از 700 ببری رو 850 )

برند دیگه هم باشه عیبی نداره هر دو رو میتونی با یه نرم افزار تو یه کلاک قرار بدی تا دیگه خیالت راحت راحت باشه
    من خودم تونستم کلاکش رو از 700 بیارم رو 900 اونم به صورت نرم افزاری و دماش از 70 رفت رو 77 همین

در حالت SLI حدود 280 (با Overclock حدود 300 حداکثر) میشه که از 240-250 واسه 480 یه کمی بیشتر میشه که واقعا ارزششو داره

حداقل پاور تو که به بقیه قطعاتت بستگی داره ولی با یه 550 خیالت راحت جواب میده (مگه اینکه بخوای چند تا هارد و رایتر و اینچیزا ببندی که مصرف بقیه قطعاتت از حالت معمولی بالاتر بره)

اینم چند تا بنچ برای مقایسه با 5850 :

همونطور که میبینی تو تمام این بازیها قویترین گرافیک دنیا رو قورت داده و در حالت تکی هم اکثرا 5850 رو رد کرده (بر عکس دوستمون که عکس قرار دادن و باید یکمی با انصاف برخورد کنن چون خودشون 5850 خریدن نباید هر چی بنچمارک از ضعیف تر بودنه GTX460 هست نشون بدن

تو این بنچ مارکا که گزاشتی من هرچی نگاه میکنم 460 نمیبینم فک کنم با 480 اشتباه گرفتی
    یکم بیشتر دقت کن دوست عزیز!

اینایی که شما گزاشتی آبروی 480 رو بردی ... 480 از 5870 کم اورده

الان بنچ مارک سایتای دیگه رو هم میزارم

7. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

تو این بنچ مارکا که گزاشتی من هرچی نگاه میکنم 460 نمیبینم فک کنم با 480 اشتباه گرفتی
    یکم بیشتر دقت کن دوست عزیز!

اینایی که شما گزاشتی آبروی 480 رو بردی ... 480 از 5870 کم اورده

الان بنچ مارک سایتای دیگه رو هم میزارم
    اره اشتباه شد. بسکه 460 و 480 دیدم دیگه قاطی کردم
    ولی خوب بنچ های دیگه میزارم واسه 460 SLI

9. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

دوست عزیز دیگه تصمیم با خودته
    در مورد sli که دوستمون خیلی روش تاکیید دارن باید بدونی که تو ایران که مادربوردا اکثراً چیپست اینتل یا amd هستن sli ساپورت نمیکنن مگر اینکه خود سازنده مادربورد این قابلیتو اضافه کرده باشه مثله سری x58 که خیلی گرونن
    در حالی که واسه کراس فایر مادربورد 160 تومنی هست که همه تکنولوژی های روزو داره و 4 تا اسلات pci express داره

تو اکثر سایتا که گرافیکای انویدیا رو sli میکنن نگاه کنی اکثراً مادربورد evga یا nvidia دارن که تو ایران به سختی گیر میان

11. 3 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی شما
    اما من بخاطر PhysX میخوام از nvidia بردارم چون برای من طبیعی تر بودن گیم بسیار اهمیت داره وگرنه 5850 را انتخاب میکردم

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی شما
    اما من بخاطر PhysX میخوام از nvidia بردارم چون برای من طبیعی تر بودن گیم بسیار اهمیت داره وگرنه 5850 را انتخاب میکردم
    شما اول برو فیلم مقایسه physx on/off را نگاه کن (چندتا بازی که بیشتر از physx استفاده نکردن)بین فرقش چیه.
    من که برام خیلی جالب نبود
    مثلا این برای مافبا2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

اره اشتباه شد. بسکه 460 و 480 دیدم دیگه قاطی کردم
    ولی خوب بنچ های دیگه میزارم واسه 460 SLI

کاربران محترم این بنچ را ملاک قرار ندن چون کارتGalaxy GeForce GTX 460 Super OC 1GB مقدار خیلی زیادی اور شده و 5850 مقدار کم.بعضی وقت ها یعضی سایتها با شرکت های تولید کننده کارت ارتباط دارن و تست هارا جوری به نمایش در میارن که مخاطبو به اشتباه بندازهومثلا اینجا 5850 را یکم اور کردن تا بتونن بگن هردو کارت را اور کردیم اینم نتیجش

14. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی شما
    ببین دوست عزیز منم خیلی رو مورد تاکیید داشتم تاپیک مشاوره هم زدم میتونی ببنی
    قبلاً هم انویدیا داشتم الان که 5850 گرفتم بدون هیچ تعصبی هیچ فرقی تو بازیا ندیدم مثله miror edge
    به هر حال هر برندی برای فروش بیشتر و بالا بردن قیمت محصولاتش از حربه های تبلیغاتی استفاده میکنه و شما که داری تحقیق میکنی باید بدونی کدوم یک از این موارد حقیقت داره و کدومش نداره

به هر حال بازم میگم اگه 460 رو تا 280 تومن گیر اوردی بگیر اگه گرونتر بود 5850 بگیر اصلاً هم به فکر physx نباش
    تازه یه چیزیم هست ... تو این بنچ مارکای مقایسه که دیدی physx خاموش بوده اگه روشن بشه به خاطر فشاری که به gpu میاد کلی افت فریم داری

مثلاً تو این تصویر :

اگه درایور physx رو نصب کنی حتا با گرافیک ati هم میتونی physx رو روشن کنی ولی به خاطر اینکه فیزیک توسط cpu پردازش میشه فریمریت بشدت میاد پایین

حالا اگه فیزیک رو خود گرافیک 260 پردازش کنه ببین چقدر فریم ریتش پایینتره تا اینکه یه کارت ppu یا یه گرافیک دیگه به طور اختصاصی اینکارو انجام بده
    منظورم اینه که پردازش فیزیک فشار زیادی به گرافیک میاره و افت فریم پیدا میکنه

البته همه بازیا اینجوری نیستن ... مثلاً farcry 2 که فقط اسمی از physx رو داره هیچ افت فریمی نداره ولی مثلاً بتمن :

میبینی که 275 sli دقت کن sli که در حالت physx خاموش قدرتش از 4870x2 کلی بیشتره با physx روشن فقط در حد 4890 جواب میده

یه چیز دیگه الان دیدیم ... بازی مترو با گرافیک ati هم میشه advanced physx رو روشن کنی بدون اینکه افت فریم داشته باشی البته احتمالاً چون cpu قوی بوده افت فریم اتفاق نیفتاده

Last edited by Dark.Life; 21-08-2010 at 23:57.

16. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

شما مشخص کن که میخوای با چه Res بازی کنی
    اکثر کاربرا تو Res 1650 یا Res 1900 بازی میکنن واسه همین تست ها هم معمولن برای این دو Res عرضه میشه
    باید بگم کارت 460 تو Res های خیلی بالا (1600*2560) دچار افت فریم میشه و دوستمون هم دقیقا همون بنچ ها رو قرار دادن ولی تو Res HD همونطور که تو اون تاپیک بحث شد به این نتیجه رسیدیم که در 20 درصد بازیها 460 بالاتره تو 30 درصد تقریبا برابرند و تو 50 درصد بازیها 5850 بالاتره (البته کمتر از 10FPS ) یعنی در کل 5850 در RES HD حد اکثر 10 درصد قوی تر از 460 هست. ولی Res که بالا تر بیاد اختلاف بیشتر میشه
    من از آقای DarkLife یه انتقاد کوچیکی بکنم.اصلا من تعصبی رو Nvidia . ولی نمیام فقط بنچی قرار بدم که توش 460 بالاتر باشه (همونطوری که خودتون میدونید و تو اون تاپیک دیدید حد اقل 10 تا بنچ بود که 460 توش برتری داشت و خیلی بیشتر هم تو نت بود) ولی شما یه بنچ نذاشتی که 460 بالاتر باشه میگردی بنچی پیدا میکنی که 5850 با کلی اختلاف بالاتر باشه.
    در مورد اون قضیه SLI و CF من خودمم گفتم که این بنچ بدرد نیمخوره ولی آخه بنچ دیگه ای تو نت نبود هر چی گشتم.گفتم ایشاا... پیدا میکنم ولی توی فروم ها (نه با بنچ) اکثریت قریب به اتفاق می گفتن ATI تو قضیه Multi-Graphic Card تو سری 5 خوب کار نکرده و تو این قسمت ضعف داره و جزء معایب (Cons ) این کارت حساب کرده بودن بعدا بنچش رو هم میارم که ببینید.

در آخر هم به دوستمون عرض کنم که شما بیا تو همون تاپیک مقایسه دو کارت سوالاتتو مطرح کن چون همه ی بنچ ها (دستچین نشده) آمادن.متخصصین سخت افزارم هستن

18. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •