ببین ویزا یعنی شما باید به یه دلیلی بری کشور مورد نظر، ویزا توریستی هست، سرمایه گذاری، تحصیلی، نامزدی و...
ببین ویزا یعنی شما باید به یه دلیلی بری کشور مورد نظر، ویزا توریستی هست، سرمایه گذاری، تحصیلی، نامزدی و...
خيلي ممنون از راهنماييتون تاپيك خوبي بود ولي بيشتر داشتن با هم جنگ ميكردن تا صحبت ! بيشتر اطلاعات تو اين تاپيك مربوط به بعد از مهاجرت و مشكلات مالي شخص مهاجر در آمريكا بود در حالي كه من هنوز دارم مراحل ابتدايي رو ميگذرونم نه ويزا دارم نه پاسپورت و نه ... ولي بازم اطلاعات خوبي تونستم به دست بيارم.
اون طور كه تو اون تاپيك و از اشخاص ديگه هم پرسيدم ويزا گرفتن خيلي سخته و به هر كسي هم نميدن و ممكنه حتي با داشتن شرايط هم به يه ايراني ويزا ندن. حالا اگه ممكنه به سوالاي زير پاسخ بديد ممنونتون ميشم :
1) از كجا بايد براي گرفتن ويزا اقدام كرد ؟
2) شنيدم ميگن اگه برم تركيه خيلي راحت ميتونم ويزا بگيرم و اينكه شرايط سخت ويزا فقط براي ايراني ها و بعضي كشورهاي ديگه هست. آيا اين درسته ؟ اگه درسته و فرض رو بر اين گذاشتيم كه من به تركيه هم رفتم ولي به هر حال به عنوان يه ايراني ميرم تركيه ديگه پس اين حرفا كه ميگن ميتوني راحت تر ويزا بگيري بر چه مبنايي هست ؟ منظورم اينه كه در تركيه بايد چيكار كنم كه بتونم ويزا بگيرم ؟
3) تو اون تاپيك گفتن كه حتي در صورت داشتن ويزا هم شرايط براي زندگي در امريكا خيلي سخت تره چون هزينه ها دو سه برابر ميشه و گفتن كه چاره كار اينه كه شما گرين كارت بگيري. من خودم فقط دو راه براي گرين كارت ميدونم. يكيش اينه كه فاميل شاخصي اونور داشته باشين دوميش هم اينه كه به شانس اتكا كنين و در قرعه كشي ثبت نام كنين. كه متاسفانه راه اول براي من ممكن نيست راه دوم رو هم به هيچ وجه نميشه روش حساب كرد. سوال من اينه كه راهي هست كه بشه قطعا گرين كارت گرفت و نه به زور شانس و احتمالات ؟ اگه جواب اين سوال نه هست آيا فقط تو ايران نميشه قطعا گرين كارت گرفت يا همه جا همين طوريه ؟
4) بعضي از دوستان گفتن كه بهتره بري سراغ يه وكيل و ازش راهنمايي بخواي. اگر منظورتون همون وكيل هاي دادگستري هست مگر اين وكيل ها در مورد مسائل مهاجرت هم مطالعه ميكنن كه اطلاعات داشته باشن ؟ اين وكيل ها چقدر پول ميگيرن تا منو راهنمايي كنن ؟
دوست من شما هنوز نمیدونی ویزا چیه
همینجوری میخوا ی پا بشی اونم کجا بری امریکا ؟
امریکا رفتن رفتنش با کشورای دیگه خیلی فرق میکنه
عشقی که نیس
برای رفتن باید یه دلیل قانع کننده داشته باشی
نه از روی عشق و علاقه
اینو آفسیر هم موقع مصاحبه ازتون میپرسه
وگرنه رد میشین
امریکا رفتن ؟؟؟؟؟
تحصیل تو مقاطععععععع بالا مثل دکترا کارشناسی ارشد
امریکا برای کارشناسی پذیرش نمیگیره و شما نمیتونین اپلای کنین اینو صد در صد بهتون میگم
کسائی که نخبه هستن ... مثل نخبه ورزشی و علمی و ...
بیزینسسسسس نیاز به پول زیاد چون اونجا پرونده تشکیل میدن مثل کسائی که تاجرن مثلاااا
فامیل درجه 1 ؟؟؟؟؟
کدوم ؟؟؟؟؟
و ازدواج با کسی که مقیم اونجاس
یاااااا لاتاری که هرساله برگزار میشههههه و در جریانش حتما هستین
پس به همین راحتی نیس که با داشتن یه مدرک زبان صرفا برین امریکا!
اگه خواستین میتونم اطلاعات بیشتری در مورد ویزاها ( تحصیلی و f1 , f2 ... ) و چیزای دیگه بدم تا اونجای که میدونم
راستش من دختر خاله م پارسال برای phd برق رفت تگزاس
یکم از اون اطلاعات دستمه
سلام از اونجایی که من کل تاپیکو خوندم دیدم کسی راه سریع و قطعی به شما پیشنهاد ندادن ولی اگه شما می خواهید ظرف 1 ماه بتونید برید هر جای دنیا که می خواهید (با توجه به گفته خودتون که گفته بودید پول کافی دارید) اول از همه اگه سند کسب پولاتون رو دارید که معلومه سرمایه گذاری روششه وگرنه شما می تونید از خریدن پاسپورت جزیره ی سنت کیس اقدام کنید که کاملا هم سریع و قانونی هست.اگه توضیح بیشتر می خوای هم بگم.
ببین دوست عزیز شما اول باید بگی ویزای چی میخوای؟ تحصیلی یا سرمایه گذاری یا کاری؟
من جواب سوالاتت رو بر اساس تحصیلی میدم
1- اول باید تو اینترنت بگردی یه دانشگاه واسه خودت انتخاب کنی، بعد ببینی شرایط واسه اپلای اون دانشگاه چیه؟ چه معدلی؟ چه نمره تافلی و...
سپس مدارکت رو به اون دانشگاه پست میکنی و اگر قبول شدی نامه قبولیت رو میفرستی سفارت آمریکا تا برای ویزا اقدام کنی
2- نه، اطراف ایران یا باید ابوظبی باید بری یا آنکارا، فرقی هم نداره، اگه مشکلی نباشه هر دو جا بهت میدن، شاید اونها منظورشان پناهندگی بوده
3- همه جای دنیا همینه، راه های مهاجرت به آمریکا مشخص است، مراجعه کن به سایت اداره مهاجرت تا خودت ببینی
4- منظور وکیل های مهاجرت هست که پروانه وکالت اون ور رو دارند
یه مطلب مهم هم اینجا اضافه کنم این وکیل های مهاجرتی تو ایران(مشاورین مهاجرتی) 90% باعث عقب افتادن کارتون می شن اصلا به حرفاشون اعتماد نکن.
خيلي ممنون. لطف بزرگي ميكنيد اگه بيشتر توضيح بديد.
ويزاي تحصيلي ميخوام. البته اونطور كه شما گفتيد من بايد براي دانشگاه فرم بفرستم و اونا هم بعد از بررسي بگن كه قبول شدم يا نه. براي اين كار من بايد بدونم كه مدرك پيش دانشگاهي ايران براي دانشگاههاي آمريكا قابل قبول هست يا نه و يا اينكه اين مدرك معادل كدوم مدرك مدرسه هاي آمريكاست ولي در اين مورد در هيچ كدوم از سايت هاي دانشگاههاي معتبر آمريكا من نديدم. مثلا اگه شما الان به اين سايت بريدببین دوست عزیز شما اول باید بگی ویزای چی میخوای؟ تحصیلی یا سرمایه گذاری یا کاری؟
ميبينيد كه ثبت فرم براي دانشكده علوم و هنر دانشگاه Yale آمريكا فعاله و شما ميتونيد براي رشته هاي اين دانشكده فرم ثبت كنيد ولي هيچ جايي در مورد مدرك تحصيلي افراد غيربومي مثل ما ننوشته كه معتبره يا نه يا بايد چيكار كنيم. ميتونيد در اين مورد هم راهنمايي كنيد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نامه قبولي كه ميگيد اينترنتي هست ديگه ؟سپس مدارکت رو به اون دانشگاه پست میکنی و اگر قبول شدی نامه قبولیت رو میفرستی سفارت آمریکا تا برای ویزا اقدام کنی
راستش من خيلي در مورد روابط سياسي نميدونم واسه همين نميدونم كارهاي ويزاي آمريكا رو از ايران ميشه پيگيري كرد يا نه. تا الان فكر ميكردم در ايران سفارت آمريكا وجود نداره و حتي در صورت وجود هم فكر نميكردم به كارهاي مردم رسيدگي ميكنن. ميدونم خيلي صفر كيلومترم و شرمندم كه اين سوالو ميپرسم منظورتون از اين كه نامه قبولي رو به سفارت آمريكا بايد بفرستم اينه كه بايد پست كنم يا حضوري ببرم ؟در هر دو حالت بايد نامه قبولي دستم باشه و نبايد اينترنتي باشه ولي تا اونجايي كه من ميدونم نميشه از امريكا چيزي به ايران به صورت مستقيم و پستي فرستاد. ميشه بيشتر و جرئي تر راهنمايي كنيد ؟
همه حرفاي شما درسته ولي من بر اساس عشق و علاقه نميخوام برم. من خودم گفتم كه صفر كيلومترم و هيچ چيز در مورد مهاجرت نميدونم مخصوصا كشوري با قوانين مهاجرتي پيچيده اي مثل آمريكا . همونطور كه قبلا گفتم دليلي براي دونستن اين اطلاعات تا به امروز نداشتم چون هيچ وقت قصد خروج از كشور رو نداشتم تو فاميل هم كسي به اون صورت نيست كه از كشور خارج شده باشه و كلا هيچ نيازي برام نبود كه اين اطلاعات رو بدونم. الان هم دارم پرس و جو ميكنم اين طور نيست كه يه شبه تصميم بگيرم بايد برم آمريكا ! دارم اطلاعات جمع ميكنم و تا اطلاعاتم تكميل نشده و مطمئن نشدم كه اونجا ميتونم رو پاي خودم وايسم نميرم. بالاخره از يه جايي بايد شروع كرد ديگه شما خودتون كه يه روزه نفهميديد كه ويزا چيه و شرايط مهاجرت به آمريكا چيه حتما تحقيق كرديد و با تجربه تر شديد. خيلي ممنون ميشم هر اطلاعاتي در اين زمينه داشتين دريغ نكنين. مرسي.دوست من شما هنوز نمیدونی ویزا چیه
همینجوری میخوا ی پا بشی اونم کجا بری امریکا ؟
امریکا رفتن رفتنش با کشورای دیگه خیلی فرق میکنه
عشقی که نیس
برای رفتن باید یه دلیل قانع کننده داشته باشی
نه از روی عشق و علاقه
اینو آفسیر هم موقع مصاحبه ازتون میپرسه
وگرنه رد میشین
Last edited by fardinstar; 20-08-2010 at 14:42.
دوست عزیز من بهتان پیغام خصوصی دادم مطالعه کنید
در در ضمن منظور من از سفارت آنکارا یا ابوظبی بود، آمریکا در ایران سفارت نداره
پست من رو کوت کردی و این سوالا رو پرسیدی.اگه از من پرسیدی من خودم هیچی در موردِ مهاجرت نمیدونم.هیچی!ببخشید کهخيلي ممنون از راهنماييتون تاپيك خوبي بود ولي بيشتر داشتن با هم جنگ ميكردن تا صحبت ! بيشتر اطلاعات تو اين تاپيك مربوط به بعد از مهاجرت و مشكلات مالي شخص مهاجر در آمريكا بود در حالي كه من هنوز دارم مراحل ابتدايي رو ميگذرونم نه ويزا دارم نه پاسپورت و نه ... ولي بازم اطلاعات خوبي تونستم به دست بيارم.
اون طور كه تو اون تاپيك و از اشخاص ديگه هم پرسيدم ويزا گرفتن خيلي سخته و به هر كسي هم نميدن و ممكنه حتي با داشتن شرايط هم به يه ايراني ويزا ندن. حالا اگه ممكنه به سوالاي زير پاسخ بديد ممنونتون ميشم :
1) از كجا بايد براي گرفتن ويزا اقدام كرد ؟
2) شنيدم ميگن اگه برم تركيه خيلي راحت ميتونم ويزا بگيرم و اينكه شرايط سخت ويزا فقط براي ايراني ها و بعضي كشورهاي ديگه هست. آيا اين درسته ؟ اگه درسته و فرض رو بر اين گذاشتيم كه من به تركيه هم رفتم ولي به هر حال به عنوان يه ايراني ميرم تركيه ديگه پس اين حرفا كه ميگن ميتوني راحت تر ويزا بگيري بر چه مبنايي هست ؟ منظورم اينه كه در تركيه بايد چيكار كنم كه بتونم ويزا بگيرم ؟
3) تو اون تاپيك گفتن كه حتي در صورت داشتن ويزا هم شرايط براي زندگي در امريكا خيلي سخت تره چون هزينه ها دو سه برابر ميشه و گفتن كه چاره كار اينه كه شما گرين كارت بگيري. من خودم فقط دو راه براي گرين كارت ميدونم. يكيش اينه كه فاميل شاخصي اونور داشته باشين دوميش هم اينه كه به شانس اتكا كنين و در قرعه كشي ثبت نام كنين. كه متاسفانه راه اول براي من ممكن نيست راه دوم رو هم به هيچ وجه نميشه روش حساب كرد. سوال من اينه كه راهي هست كه بشه قطعا گرين كارت گرفت و نه به زور شانس و احتمالات ؟ اگه جواب اين سوال نه هست آيا فقط تو ايران نميشه قطعا گرين كارت گرفت يا همه جا همين طوريه ؟
4) بعضي از دوستان گفتن كه بهتره بري سراغ يه وكيل و ازش راهنمايي بخواي. اگر منظورتون همون وكيل هاي دادگستري هست مگر اين وكيل ها در مورد مسائل مهاجرت هم مطالعه ميكنن كه اطلاعات داشته باشن ؟ اين وكيل ها چقدر پول ميگيرن تا منو راهنمايي كنن ؟
نمیتونم کمکت کنم....
فکر کنم تو وبلاگمم تو کامنت دادی درسته؟ فقط میگم اگه تصمیمِ خیلی جدی داری, هر کاری میتونی بکن و برو..به حرفِ کساییم که میگن
نمیتونی گوش نکن...فقط سعی کن همه سختیاشو بشناسی و با آگاهی بری..
نه سوالا مشخصا از شما نبود در كل از هر كس تو اين فروم كه اطلاعاتي داشته باشه ميخوستم كمكم كنن. بله درست حدس زديد تو وبلاگتون كامنت زدم. شما همين كه پستاي منو خونديد و سعي در كمك داشتيد خودش با ارزشه. حرفاي آخرتون هم اميدوارترم كرد. مرسي از لطفتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)