تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: خودروی زیر 20 تومن دوگانه سوز و ایمن و ...

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

پایه گاز سوز وقتی تجهیزات گاز رو نداشته باشه بهش میگن بنزینی ! البته تو اهواز نمایندگی زیبایی ثبت نام می کرد حالا تو سایتش حذفش کرده عجبیه ! هر کسی گاز سوزش رو میخواد بره نمایندگی شاید پیش ثبت نام کنند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه کم گیج شدم موتور EF7 اگه پایه گازسوزه و چون تجهیزاتش نیست.. بنزینی هست پس دیگه نمیشه از سوخت گاز استفاده کرد؟

قیمت سورن ELX بر پایه همون موتورهای XU چنده؟ (ثبت نام یا خرید نقدی) در این صورت امکان سوخت بنزین و گاز رو داره؟

خلاصه بگم ماشینی که دوگانه سوز باشه توی پلتفرم سمند (بجز سمند معمولی) که به درد ما بخوره چی هست؟

اگه امکان داره یه قیمت تقریبی هم بگین

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه کم گیج شدم موتور EF7 اگه پایه گازسوزه و چون تجهیزاتش نیست.. بنزینی هست پس دیگه نمیشه از سوخت گاز استفاده کرد؟

قیمت سورن ELX بر پایه همون موتورهای XU چنده؟ (ثبت نام یا خرید نقدی) در این صورت امکان سوخت بنزین و گاز رو داره؟

خلاصه بگم ماشینی که دوگانه سوز باشه توی پلتفرم سمند (بجز سمند معمولی) که به درد ما بخوره چی هست؟

اگه امکان داره یه قیمت تقریبی هم بگین
    دوست من ایرانخودرو EF7 رو در دو مدل دوگانه سوز و بنزینی تولید میکنه !
    مدل بنزینی که تازه به محصولاتش اضافه شده همون دوگانه سوزه با این تفاوت که تجهیزات گازسوز رو نداره ( کپسول و ... )
    سورن ELX رو فعلا بی خیال شو ! یکی از دوستان میگفت توی نمایشگاه واسه سورن ELX ثبت نام میکردن اما الان ...
    سورن ELX هم اگه بیاد مطمئن باش بالای 20 تومن پولشه !
    من به شما سمند ال ایکس EF7 ( که همون دوگانه سوز هست ) رو بهتون پیشنهاد میدم ! قیمت مدل بنزینیش که 1 تومن از دوگانه ارزونتره 15.5 هستش !

4. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما یا باید یک وی10 دوگانه سوز 206 بگیری دسته 2 یا صبر بدی دوباره تولید بشه

یا سمند ef7 پایه گازسوزی بخری که بر مبتای حرکت با گاز هست ولی بنززین هم میخورد
    یعنی یک حالت دوگانه سوز برعکسه در ذهن
    دوگانه سوزی که ما در ذهن داریم بنزینیه ولی گاز هم میخوره . این گازیه بنزین هم میخوره و مثل اونا با مشکل موتور و کم شتابی هم برنمیخوره

6. این کاربر از آرنولد بابام زینگر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پایه گاز سوز وقتی تجهیزات گاز رو نداشته باشه بهش میگن بنزینی ! البته تو اهواز نمایندگی زیبایی ثبت نام می کرد حالا تو سایتش حذفش کرده عجبیه ! هر کسی گاز سوزش رو میخواد بره نمایندگی شاید پیش ثبت نام کنند
    خبر دقیق نداری که این مدل پایه گاز سوز رو نمایندگی ها ثبت نام میکنن یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

خبر دقیق نداری که این مدل پایه گاز سوز رو نمایندگی ها ثبت نام میکنن یا نه ؟
    نمایندگی ها میگن بعد از تابستان برج 7 یا 8

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

این چیزایی که تو از ماشین میخوای فقط میتونه پژو پرشیا باشه

این ماشین دوگانه سوز با ABS برات 18.600.000 تومان ماشین بسیار خوبی برای مصرف کنندست
    من سوار پارس دوگانه شدم جدا ماشین خوبیه ولی به شرطی که کم از گاز استفاده کنی ، چون موتورش پایه گاز سوز نیست داغون میشه !

خودشون میگن که تا 400 کیلومتر اول فقط با بنزین برید ! ابدا از گاز استفاده نکنید ! ولی موتورهای پایه گاز سوز کلا استارتشون روی حالت گازه و از گاز به عنوان سوخت اصلی استفاده می کنند و بعد دستی باید ببری رو بنزین !

9. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ماشین دوگانه سوز با ABS برات 18.600.000 تومان ماشین بسیار خوبی برای مصرف کنندست
    دوست عزیز اونوقت به نظرتون نمیشه با هزینه کمتر یا برابر ماشینی دوگانه سوز و بهتر و با امکانات تر از پارس گرفت ؟

11. 4 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این اقا چی میخوان که فقط میتونه تو پرشیا باشه اما تو ماشینای دیگه نه؟!
    متاسفانه تو این فروم اینجا رو یه نوع واسه خودشون گیم نت میدونن!
    بلد نیستن که بشینن یه چند تا چیز یاد بدن و یاد بگیرن!
    واقعا متاسفم برای شما از بس که به شما اخطار داده شد و پستتون پاک شد من خودم خسته شدم!

13. 4 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

این اقا چی میخوان که فقط میتونه تو پرشیا باشه اما تو ماشینای دیگه نه؟!
    متاسفانه تو این فروم اینجا رو یه نوع واسه خودشون گیم نت میدونن!
    بلد نیستن که بشینن یه چند تا چیز یاد بدن و یاد بگیرن!
    واقعا متاسفم برای شما از بس که به شما اخطار داده شد و پستتون پاک شد من خودم خسته شدم!

پرشیا ظاهر خیلی زیباتری نسبت به 405 داره.... شاید اختلاف قیمت 4 تومن بین 405 و پرشیا زیاد باشه ولی پرشیا رینگ اسپرت سفید رنگ واقعا زیباست و کلاس خودشو داره........ ولی ایکاش انتخاب دیگه ای هم بود.....

من خواهش میکنم از باتجربه ها از این به بعد اگه ماشینی رو رد میکنید یه پیشنهاد هم بدید.....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

مثلا من خودم رو میگم:

یه ماشین میخوام که حتما سوخت گاز بخوره!

ظاهر خوبی داشته باشه ( مثلا نه ریو نه ال نود نه 405 ) و کلاسشو از دست نداده باشه

عقبش جادار باشه ( نه مثل 206 .. باور کنید 206 عقبش برای 3 نفر به مشکل بر میخورید )

حدود 18 تومن باشه

خرجش هم نمیگم کنم باشه ولی مثل زانتیا پدر آدمو در نیاره ( مثال: دایی بیچارم )

جوون پسند باشه یعنی همچین رسمی نباشه ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب با این مشخصات به غیر از پارس دوگانه سفید رنگ چی به نظرتون میرسه؟؟

حتما میگید سمند ef7 : انتخاب خوبیه و تمامی شخصات بالا رو داره به غیر از مورد آخر .. درضمن من قد بلند نیستم و مطمعنم به مشکل دید بر میخورم درضمن سمند واقعا بزرگه.. ایکاش موتور ef7 رو بزارن رو پارس تا با کله برم بخرم.............. پس سمند منتفی

حتما میگید ال 90 : منم میگم واقعا از ظاهرش خوشم نمیاد من هم خیلی های دیگه درضمن ارتفاع ماشین زیاده و درضمن قطعاتش هم شنیدم گرونه ........

دیگه چی؟؟؟

----------------------------------
    مشکل من و خیلی های دیگه این سوخت و گرونیه وگرنه خوب اگه مورد سوخت گاز رو بزاریم کنار انتخاب های زیر خوبه:

مدلهای کارکرده:
    -----------
    مزدا 323

gen 2

xantia

حتی پارس elx

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

حرف آخر:

خیلی از شماها امکانات و تجهیزات ماشین براتون مهمه و من کاملا براتون احترام قاعلم و کاملا حق رو به شماها میدم ( نمونه ال 90 فول ) ولی چیکار کنم که دوست دارم وقتی نگاه ماشینم میکنم خوشم بیاد! میخوام از دیدنش لذت ببرم! که نه تو سمند نه تو ال 90 و نه 405 اینو نمیشه دید! 206 هم که عقبش جاش کمه ! پس حق بدید که بخوام یه پارس سفید دوگانه سوز بخرم و رینگاش رو اسپرت کنم! درضمن کم بودن خودرو و اینکه همه نداشته باشن هم مهمه همین که پارس( به قول شما 405 تغییر یافته ) قیمتش نمی ارزه باعث شده کمتر طرفش برن و کلاس خودشو حفظ کنه........ باز من برای تمامی نظرات شما ها ارزش قاعلم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

نامه فدایش شوی شد که

سمند کجاش مشکل دید داره ؟ من قدم 176 هست با ماشینم مشکلی ندارم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •