تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: A long journey

در آغاز فعالیت hiva61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هم ایده خوبه هم اجرا. تبریک می گم.
    فقط یه مقدار مشکل عمق میدان هست. مثلا فاصله سرزمین نزدیک دوربین تا سرزمین وسطی از روی پُل می شه تشخیص داد خیلی زیاده اما میزان شفافیت سرزمین وسطی با این فاصله سازگاری نداره.

یه سوال. شما که با vue کار می کنی رندر را هم در این نرم افزار می گی یا مکس؟
    چون من چند وقته می خوام کار با vue را شروع کنم اما شنیدم پلاگین مکس و مایاش خیلی باگ داره و کلا با این دو نرم افزار زیاد هماهنگ نیست. شما این مسئله را تایید می کنی؟
    یه سوال دیگه زمان در مورد زمان رندره. زمان رندرهای vue معقول هست؟

دوست عزیز ،در مورد مشکل Depth of field قضیه این بود که من فکر می کردم این Competition بیشتر به جنبه های تکنیکی کار توجه داره و بیشتر سعی کردم که با Arial Perspective به اون مقصود برسم البته باید این رو هم بگم که تو دیاف های بالا مثل 8 و 11 و یا بالاتر شما تا حد زیادی Blur نداری و توی این Landscape با این وسعت Blur تاحدودی می تونه کار رو Unrealistic کنه البته نه اینکه الان Photo Ral باشه ها ...ولی از نظر تکنیکی ...البته خیلی کم می تونست کار رو بهتر کنه البته یک نسخه Blur هم می زارم ولی کمتر نتونسم Blur کنم و این
    به نظرم غیرواقعیه فقط برای دیدن
    ولی در کل این کار مشکل عمق داره یعنی محیط به نسبت وسعتی که ازش انتظار می ره کوچیکه که این برمی گرده به این دلیل که
    متاسفانه من از این competition دیر با خبر شدم و این کار تقریبا از Concept تا final image تو 5 روز ساخته شده که به این دلیل نتونستم خیلی محیط رو بزرگ کنم

در مور سوال اول : اصولا من رندر رو توی یک Application انجام نمی دم و همش combination هستش ولی در مورد پلاگین ها نمی تونم بهت بگم دوست من که خیلی خوب کار می کنه ، Scale متفاوته یعنی نمی تونی توقع داشته باشی که مثل Zbrush راحت package رو عوض کنی ولی می تونی یه جوری باهاش کنار بیای اگر ترکیب کنی رندر هر دو نرم افزار رو و بعد هم retouch

در مورد سوال دوم : رندر در Vue با رندر باقی package ها کمی فرق داره ، یعنی برخلاف بقیه package هایی که اغلب می شناسیم علاوه بر تحلیل, lighting و material ... توی ساخت terrain ها و یا environment با دقت بیشتر هم تاثیر می زاره که این قضیه می تونه زمان رندر رو از 1ساعت تا 36 ساعت تغییر بده دوست عزیز ...

ببخشید که جواب یکم دیر شد ...نمی دونم چرا با ایمیل از نظرات شما مطلع نمی شم ...شاید یه جای کار من می لنگه ..سپاس از همه

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

با کمی blur

2. 2 کاربر از hiva61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •