تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: چشمک زدن چراغ 9 و روشن نشدن dell 1310

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از همه. بردم تعمیرگاه تمیر کردن گفتن واسه مادربرد بود و 70 تومن هم هزینش شد. در صورتی که این تعمیرگاه و یکی دیگه روی خرابیه چیپ گرافیک هم عقیده بودن و آخرش تعمیرکار به من گفت واسه مادر برد بود. به نظرتون میتونه مادربرد خراب بوده باشه؟؟ چون من قبل خرابی داشتم کار میکردم که هنگ کرد و وقتی روشن کردم اینجوری شد.. به نظرتون عجیب نیست؟؟ اگه نظری دارین خوشحال میشم بدونم.
    یه نکته دیگه دیشب که لپ تاپو گرفتم اومدم روش ویندوز 7 نصب کردم چون قبلش هاردمو کاملا تخلیه کردم ولی بعد تعمیر اسپیکرش کار نمیکنه ولی از توی هدفون صدا میاد. که زنگ زدم گفت باید بیارینش. عجب بساطیه. تمیرکارشم یه خانم بود که بهش میگفتن خانم مهندس. کار دست زن همین میشه دیگه. شوخی کردم البته. ولی بخوان هزینه بگیرن دیگه قاطی میکنم.

داره خودمونی میشه mosilovesyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

وقتی چراغ 9 میزنه مربوط به چیپ گرافیکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    منم لب تابم dell هست چند بار این مشکله خاموش موندن ال سی دی و روشن شدن سه چراغ پیش اومده بود، و بعد از خاموش کردن از طریق پاور بعد از چند دقیقه که روشن میکردم رپشن میشد،اما این دفعه هر کار میکنم روشن نمیشه
    نمیدونم چه طور اطلاعاتمو خارج کنم که بتونم ببرم تعمیر
    اگه میشه راهنماییم کنید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    منم لب تابم dell هست چند بار این مشکله خاموش موندن ال سی دی و روشن شدن سه چراغ پیش اومده بود، و بعد از خاموش کردن از طریق پاور بعد از چند دقیقه که روشن میکردم رپشن میشد،اما این دفعه هر کار میکنم روشن نمیشه
    نمیدونم چه طور اطلاعاتمو خارج کنم که بتونم ببرم تعمیر
    اگه میشه راهنماییم کنید
    سلام
    اطلاعات روی هاردتان؟
    اگر میخواهید اطلاعات هارد را قبل از بردن به تعمیرگاه پاک کنید، راه حلش باز کردن هارد و نصب کردن آن با یک تبدیل sata 2 usb به یک کامپیوتر دیگر است.
    در این حالت هارد لپ تاپ مثل یک هارد دیسک جانبی به کامپیوتر وصل شده و میتوانید اطلاعاتتان را از رویش بردارید روی کامپیوتر بریزید و بعد دوباره هارد را سر جایش در لپ تاپ بگذارید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •