تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: خرید رم

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

یعنی برای dual chanel 8 gig نمیشه وصل کرد؟؟؟ (xms3 )
    نه دوست من..... اصلا ربطی به نوع رم نداره.......منظور من این بود که این فن در باکس رم های کورسیر تریپل چنل دامینیتور به صورت پیش فرض وجود داره و در واقع به شما نشانه ی فن رم رو دادم که از چه خانواده ای است و اصلا به رم هیچ ربطی نداره.....شما برای هر نوع رمی میتونید استفاده کنید...فقط اگه هیتسینک رم شما پلاستیکی باشه فن هیچ تاثیری برای کار شما نداره

هیتسینک رم های شما فلزی است؟؟؟؟؟؟؟آخه xms3 ها دو نوع هستند...یه سری با هیتسینک فلزی و یه سری پلاستیکی......

2. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

Corsair XMS3 4GB DDR3 SDRAM Memory Module

فقط یه سوال من اینو برای AMD بستم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ آخه روش برچسب INTEL زده بود تا حالا هم درست کار کرده ... یه وقت به پرفورمنس تاثیر بد نذاره؟؟؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان مشخصات سیستم من اینه:
    Mother Board: GA-X58A-UD9
    CPU: Intel® Core™ i7-980X
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 480
    البته اگه راجع به این ها هم نظری دارین بگین ولی من 3 تا 2 گیگ رم می خوام با اورکلاک بالا وموندم سر برندش . اگه ممکنه کمکم کنین قیمتم اصلا مهم نیست.من می خوام سیستمم عالی باشه.
    با تشکر

GSKILL بگير RIPJAW

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

Corsair XMS3 4GB DDR3 SDRAM Memory Module

فقط یه سوال من اینو برای AMD بستم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ آخه روش برچسب INTEL زده بود تا حالا هم درست کار کرده ... یه وقت به پرفورمنس تاثیر بد نذاره؟؟؟

خیر....هیچ مساله ای نیست و ذره ای از پرفرمنس کاهش پیدا نمیکنه.....خیالت راحت....

6. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خیر....هیچ مساله ای نیست و ذره ای از پرفرمنس کاهش پیدا نمیکنه.....خیالت راحت....
    مرسی ... راستی این هیتسینکش فلزی محسوب میشه یا پلاستیکی؟؟؟ و آیا فن براش بذارم ؟؟؟ در ضمن Timing به طور پیش فرض روی 9 9 9 24 بود من به 8 8 8 24 تغییرش دادم فقط همون کافیه ؟؟؟ یا افزایش ولتاژ و یا چیز دیگه ای هم لازمه؟؟؟ راستی Main هم GA -890FXA - UD7 Gigabyte هست ...
    در ضمن فرق اصلی مدل های Dominator با XMS3 چی هست؟؟؟
    بسیار متشکرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

مرسی ... راستی این هیتسینکش فلزی محسوب میشه یا پلاستیکی؟؟؟ و آیا فن براش بذارم ؟؟؟ در ضمن Timing به طور پیش فرض روی 9 9 9 24 بود من به 8 8 8 24 تغییرش دادم فقط همون کافیه ؟؟؟ یا افزایش ولتاژ و یا چیز دیگه ای هم لازمه؟؟؟ راستی Main هم GA -890FXA - UD7 Gigabyte هست ...
    در ضمن فرق اصلی مدل های Dominator با XMS3 چی هست؟؟؟
    بسیار متشکرم.
    دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم پلاستیکی باشه...شما یکی از رم ها رو در بیار و لمسش کن اینجوری دیگه معلوم میشه فلزی هست یا نه......تا مطمئن نشدید فلزیه یا نه دست به خرید فن نزنید....اگه پلاستیکی باشه اصلا نیازی به خرید فن نیست و خودش میتونه تهویه ی مناسب رو ایجاد کنه.

وقتی شما تایم رو روی 8 گذاشتید و سیستم به درستی بالا اومده اصلا نیازی به افزایش ولتاژ نیست....فکر نمیکنم بدون افزایش ولتاژ بیشتر از این بتونید تایم رو پایین بیارید.....میتونید روی 7 بزارید .... اگه در هنگام لود ویندوز سیستم ریست شد یعنی نیاز به افزایش ولتاژ هست ... ولی من توصیه میکنم با رم های XMS3 و مخصوصا با اون هیتسینک پلاستیکی ها و از همه مهم تر بدون فن دست به افزایش ولتاژ نزنید!!!!....

اگه هیتسینکتون فلزی بود ... با فن میشه یه کاریش کرد....

مینتون هم که تهش هستراستی شما تو چه کیسی جاش دادی؟؟؟؟؟

فرق اصلی شون تو تکنولوژی پیشرفته تر خروج گرما و جنس مرقوب تره هیتسینک دامینیتور و قدرت اورکلاک بیشتر در دامینیتور هست....

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم پلاستیکی باشه...شما یکی از رم ها رو در بیار و لمسش کن اینجوری دیگه معلوم میشه فلزی هست یا نه......تا مطمئن نشدید فلزیه یا نه دست به خرید فن نزنید....اگه پلاستیکی باشه اصلا نیازی به خرید فن نیست و خودش میتونه تهویه ی مناسب رو ایجاد کنه.

وقتی شما تایم رو روی 8 گذاشتید و سیستم به درستی بالا اومده اصلا نیازی به افزایش ولتاژ نیست....فکر نمیکنم بدون افزایش ولتاژ بیشتر از این بتونید تایم رو پایین بیارید.....میتونید روی 7 بزارید .... اگه در هنگام لود ویندوز سیستم ریست شد یعنی نیاز به افزایش ولتاژ هست ... ولی من توصیه میکنم با رم های XMS3 و مخصوصا با اون هیتسینک پلاستیکی ها و از همه مهم تر بدون فن دست به افزایش ولتاژ نزنید!!!!....

اگه هیتسینکتون فلزی بود ... با فن میشه یه کاریش کرد....

مینتون هم که تهش هستراستی شما تو چه کیسی جاش دادی؟؟؟؟؟

فرق اصلی شون تو تکنولوژی پیشرفته تر خروج گرما و جنس مرقوب تره هیتسینک دامینیتور و قدرت اورکلاک بیشتر در دامینیتور هست....
    ممنون. بله سیستم میاد بالا ... پس خیالم راحت شد ...

Main هم توی Dragon جا شد مخصوصا Main رو High-End گرفتم تا 3-4 سال دیگه برام کار کنه ...
    بسیار متشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

12 ممنون کم کم دارم سیستم رو می بندم

سلام بله قطعاتم خوبه چون کارم خیلی حرفه ای هست در مورد کورسیر اونم دیدم ولی اخه مادربوردم اول جی اسکیل رو پیشنهاد داده بعد اینارو در ضمن چرا قیمت جی اسکیل نصف کورسیره؟؟؟؟؟البته مهم نیست ولی اگه می شه تفاوتاشو بگین ضمنا اینا تو ایران و مشهد پیدا می شه یا باید وارد کنم (منظور کل قطعات)و کدوم به صرفه تره و اگه پیدا میشه کجا ؟ ممنون از همتون.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

مینتون ud7 هست که ga-x58a-ud9 اصلا قابل مقایسه با اون نیست

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

10 پایان بستن سیستم

ممنون از همه کار من تمام شد رم 4 گیگ گرفتم به این شکل و قیمت:
    CMGTX4 - DOMINATOR GTX, 2GB (1x2GB), 2533MHz, 9-11-10-30*2..........650$

این همونیه که گفتین فقط جدید ترشه که سرعت وقیمتش با هم رفتن بالا!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •