سلام این برنامه را دانلود کردم ولی در نصبش این پیغامه خطا اود؟؟؟؟/
![]()
سلام این برنامه را دانلود کردم ولی در نصبش این پیغامه خطا اود؟؟؟؟/
![]()
من یه مشکلی با realtek داشتم که وقتی درایور قدیمی رو سعی میکردم نصب کنم اررور میداد و به هیچ عنوان درایور جدید هم نصب نمیشد
تا اینکه ویندوز رو دوباره نصب کردم جدیدترین درایورو اول نصب کردم درست شد
Python26.dll یکی از مجموع برنامه ی اجرا کننده اشتراک بین کامپیوتر با اینترنت است، من تعجب میکنم چرا این ارور اومده!
شما با این برنامه میتونید مشکلتون رو حل کنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
دیگه خودم نمیدونم باید چیکار کنم ، هر کاری که گفتید را انجام داد. حتی Raltek (همون کارت صدا) را نصب کردم ولی باز صدا ندارم و توی sound در textbar و در قسمت play back device ؛ کارت صدام اینجا نیستش و اصلا speaker در اینجا دیده نمی شه؟:؟؟
![]()
دوست عزیز اگر همه کارها رو کردی و جواب نگرفتی احتمالا مشکل از ویندوزت هست..
همون ویندوز xp رو بریز که کارت صدات همخونی داره باهاش.
من این مشکل رو رویه ویندوز 7 داشتم ولی با دانلود آخرین ورژن درایور کارت از realtek درست شد.
من یه پیشنهاد دارم..
شما برنامه 5 team viwer رو دانلود کن و به یک نفر از دوستان حرفه ای که اینجا هستند بگو بیاد داخل کامپیوترت و سیستمت رو
درست .
کنه
برای اینکار برین به همون قسمت play back device تو همون صفحه کلیک راست کنید show disable device,show disconnect device رو تیک بزنید اگه براتون spaker رو آورد اون رو enable کنید.
سلام
من از خدامه که همون ویندوز xp sp2 رو بریزم ولی adsl من با این ویندوز سازگار نیست، و گفتند هر ویندوزی غیر از xp sp2 بریز؛ منم وینوز 7 را ریختم.
دیگه از وینوز 7 نا امید شدم، انگار قسمت نیست.
ویندوز ویستا چطوره؟؟؟؟/
آیا ویندوزه خوبی هست؟؟
آیا مثل ویندوز 7 در زمینه پیدا کردن Adsl بطور خودکار و هوشمند عمل میکنه؟؟
با عرض سلام مجدد
جدیدا وقتی ویندوز بالا می آید این پیغام رو صحفه دستکتاپ نمایان میشه، کسی میدونه این چیه؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)