دوست عزیز این لینک مال سایز 40 است تلوزیون من 46 اینچ c650 مید بای سامسونگ است ایا مطمئن هستید که باید از همین استفاده کنم
دوست عزیز این لینک مال سایز 40 است تلوزیون من 46 اینچ c650 مید بای سامسونگ است ایا مطمئن هستید که باید از همین استفاده کنم
من همین الان LCDخودم را اپدیت کردم .
اپدیت سایت مالزی و ایران هیچ فرقی نمیکنه(از نظر حجمی مقایسه کنی)
اپدیت سایزهای مختلف هیچ فرقی نمیکنه(با سایت مالزی مقایسه کنید)
اپدیت مدل های مختلف با هم فرق می کنند به هیچ وجع این کار را نکنید.
اپدیت را که در فلش بریزید و زمانی که می خواهید به LCDانتقال بدهید خوده دستگاه اپدیت را تست می کند ومی گوید این اپدیت برای این دستگاه است یا نه ایا می شود استفاده کرد یانه .
با تشکر.
هادی.
البته هادي خان در مورد اينچ كمي دقت كنيد ممكنه دچار مشكل بشين سعي كنيد اينچ مورد نظرتون هم همون باشه
علي جان داداش گلم
شما اپديت رو به نظرم نزني بهتره البته چند تايي تاپيك توي avf ديدم در مورد pk550 منتها چون تازه گرفتي وتغيير خاصي نميده من پيشنهاد ميكنم بهش فكر نكني![]()
دوست عزیز من سایت ایران ومالزی را قرار میدم شما به ورژن وسایز اپدیت ها دقت کنید .
بعد به سایت مالزی بروید باز به سایز مدل های مختلف توجه کنید.
مالزی:
ایران:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هیچ وجع نرم افزار سریع های مختلف را به هم نزنید مثلا:سریع5به6.سریع BبهC.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میکنم دوستانی که میترسند فایل را از سایت مالزی دانلود کنند به هیچ وجع با ایران فرق نمی کند.
Last edited by jabarsink2000; 17-08-2010 at 19:10.
هادي جان منظور من اين نيست سايت مالزي با ايران متفاوت هست چون رفرنس مالزيايي هست
توي چند فرومي كه ديدم يك تعداد اندكي بخاطر عدم رعايت اينچ با مشكل مواجه شده بودند فقط عنوان كردم خداي نكرده كسي با مشكل مواجه نشه چون مسئوليم هر چند ممكن هست اتفاق نيوفته ولي بهتر اين هست كه سايز مورد نظر رو دان كنند حالا چه از اين سايت وچه سايت مادر
دوستان عزیز ممکن است این موضوع را برای من روشن کنید که ایا من هم که تلوزیونم مید بای سامسونگ است برای اپدیت باید به همان سایت مالزی مراجعه کنم و یا مرجع اپدیت تلوزیون من سایت دیگری است
به پشت تلویزیون دقت کنید ببینید ساخت کجا زده
3 حالت هستش
made in samsung - ور مالزی
made in maleziya - ور مالزی
made in slovacia- ور اروپایی uk
من تلویزیونم b7000 سامسونگ هست مدل دقیقش بر روی لیبل اینگونه درج شده
40b7000wrxsv
به دلیل ساپورت نکردن تله تکست میخوام اپدیت کنم میخواستم ببینم کدام فایل مربوط به تلویزیون من میشه
پشت دستگاه زده ساخت کجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)