من که کلا اینا سریال قشنگ هم بزارن من میگم چرته از روی تعصب...
ولی برام این جراحت جالب بود اخه قبل ازدواج باردار شدن اونم توی فیلم ایرانی ....استغفرالله
جراحت
ملکوت
در مسیر زاینده رود
نون و ریحون
من که کلا اینا سریال قشنگ هم بزارن من میگم چرته از روی تعصب...
ولی برام این جراحت جالب بود اخه قبل ازدواج باردار شدن اونم توی فیلم ایرانی ....استغفرالله
هیچکدوم رو ندیدم
ولی ملکوت رو یه تیکه های کوچیکی رهگذری دیدم
همین رو دنبال میکنمکلا با این سریالای روح و روح بازی خیلی حال میکنم
![]()
سریال های چرتی هستن
بیشتر طوری هستن که میل آدم رو میزنن
من ندیدم هیچ کدومو ولی از اسماشونم واضحه که نمیخوام ببینمش![]()
با وجود تمام مزخرفی فارسی 1،طپش میبینم به جای این مزخرفات!!
اگر به روند سریال ها توی این چند سال نگاه کنیم با سیل نزولی کیفیت سریال ها مواجه میشیم یادش به خیر چند سال پیش همه عشقمون به سریالهای ماه رمضان بود هر کدام از سریال ها تمام میشد لحظه شماری میکردیم برای سریال شبکه بعدی تنوع هم توی سریال ها بود یکی طنز یکی مذهبی عرفانی ولی الان به سلامتی داریم توی همه زمینه ها به پیشرفت فوق العاده میرسیم و داریم یکی یکی تمام کشورهای دنیا را که همه دشمنای ما هستند را پشت سر میگذاریم![]()
مربوط به بخش نظر سنجی
باهاتون موافقم
اما ملکوت بدک نیستا...
من ملکوت را می بینم .
وقتی در مسیر زاینده رود را می بینم واقعا خجالت می کشم که چقدر اصفهان و اصفهانی را مسخره کردن نامردا .
به نظر من جراحت اگه یه کم رو شخصیت پردازی بقیه بازیگرا کار میکردن خوب میشد..لا اقل از بقیه بهتر..فقط رو شخصیت بزرگ و اسماعیل و انسیه کار کردن..
ملکوت که...
در مسیر زاینده رود هم که که یه داستان ساده رو که تابلوه نمیشه ازش 30 قسمت در اور د رو هی کشش میدن..آقا فقط خواسته یه فیلم درباره فوتبال و حواشی اون بسازه..ولی دیگه به قوی بودن داستان توجه زیادی نکرده..از حسن فتحی بعید بود..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)