بله عزیز همین دوتای اخری کاملا مناسب کارته و نیازی به هزینه ی اضافی نیست.
البته همون طور که گفتم 9800 هم نیاز شما رو برطرف می کنه . اول از بابت نرم افزار ی مطمئن شو که شایذ اصلا ایراد از اون باشه.
بله عزیز همین دوتای اخری کاملا مناسب کارته و نیازی به هزینه ی اضافی نیست.
البته همون طور که گفتم 9800 هم نیاز شما رو برطرف می کنه . اول از بابت نرم افزار ی مطمئن شو که شایذ اصلا ایراد از اون باشه.
از لحاظ نرم افزاری خیالم راحته salarhive جان.
فقط من یه سیستمی میخوام که وقتی با مکس کار میکنم. وسط کار کم نیاره و موقع رندر هم وقت کمتری ازم بگیره.
من خودم سیستم مورد نظرم اینه
nvidea Geforce 9800GT
intel 2.6 چهار هسته ای
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
شما اگه قطعات مناسبتری سراغ داری معرفی کن.فقط nvidea و intel باشه. سقف قیمتشون جمعا هم یک ملیون تومن.
اینجا تاپیک جدید بزنید:شما اگه قطعات مناسبتری سراغ داری معرفی کن.فقط nvidea و intel باشه. سقف قیمتشون جمعا هم یک ملیون تومن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب با توجه به قیمت 9800 که حداقل 200 تومنی اب می خوره میشه از یک گرافیک با تکنولوژی بالاتر و به روز تر استفاده کرد.
با همین قیمت ATI 5770 خیلی قویتر از 9800 هست. البته چون ATi نمی خواید حداقل با یکم هزینه ی اضافی تر GTX 260 بگیرین. اگرم از سری قدرتمند Nvidia quadro می خواین که FX350 عالیه.
پردازنده هم به نظر من از نسل جدید پردازنده ای 6 هسته ای AMD استفاده کنین خیلی مناسبتره برای کار 3d.
الان باز یه چیز میگم ایتل و انویدیا دوستان دادشون در میاد!!5770 با پردازنده ی 1090T خیلی مچ عالی میشه!
ولی خارج از شوخی به دور از تعصب هرکدوم از انتخاب های بالا ,انتخاب مناسبیه.
بودجت رو هم بگی خیلی بهتر میشه کمک کرد.
Last edited by salarhiv; 20-08-2010 at 05:21.
salarhive جان بودجه رو گفتم یک ملیون حد اکثر
یه جا این دو تا قطعه رو معرفی کردن گفتن با هم خیلی توپ میشه نظر شما چیه؟
QUADRO FX 1800 768MB PNY=800
CPU:PHONOMII X6 1055=205
کارت FX 1800 در رندرینگ 3D MAX به شما کمک زیادی خواهد کرد.
6 هسته ای های AMD نیز کارایی خوبی در رندرینگ دارند.![]()
Last edited by SETJ; 20-08-2010 at 13:47. دليل: مطلب دوبار زده شده
درست گرفته دوست عزیز.این دوتا با هم خیلی عالی میشن و کاملا بهینه برای رندرینگ.
همین گزینه ی خوبیه.
راستی می دونم ممکنه سوال بی جایی باشه ولی می خوام ببینم با این سیستم بازیام مشکلی پیدا نمی کنند؟
من الان چند تا بازی دارم که توی کامپیوتر قبلیم که سیستمش کمتر بود خوب اجرا میشد ولی الان یا اصلا وارد بازی نمیشه یا داخل بازی همه چی قاطی پاطیه از نظر بازی ها و ویندوز مطمئنم و کامپیوترم هر چند وقت ویروس یابی میکنم. لطف میکنید اگه جواب بدید.
قطعات سیستم قبلی intel و nvidea بود
Last edited by SETJ; 22-08-2010 at 15:26.
متاسفانه باید بگم چرا,کارتهای Quadro و FireGL از انجام ساده ترین بازی ها هم به صورت روون عاجزن!!
با Quadro باید کاملا قید بازی رو بزنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)