وقتی به صدا و حرارت حساسید ، بهتره 5870 بگیرید. کمی ضعیف تر هست ، ولی از نظر توان مصرفی و حرارت تولیدی خیلی خیلی بهتره... .
در ضمن کراس فایر در بعضی از بازی ها مشکل ایجاد می کنه و همیشه باید درایوتون به روز باشه که خودش کلی زحمت داره.. .
وقتی به صدا و حرارت حساسید ، بهتره 5870 بگیرید. کمی ضعیف تر هست ، ولی از نظر توان مصرفی و حرارت تولیدی خیلی خیلی بهتره... .
در ضمن کراس فایر در بعضی از بازی ها مشکل ایجاد می کنه و همیشه باید درایوتون به روز باشه که خودش کلی زحمت داره.. .
به نظـــــــــر من صد در صد کراس فایر 5770 بهتـــــــره ، البته در این حالت باید پاورتون رو هم در نظر داشته باشید.
برای فن کولر هم باید اول بودجتونو تعیین کنید !
دوست عزیز از فعلا بیخیال کراس فایر شو....شما باید به فورمهای خارجی که از کراس فایر بیشتر استفاده میکنن به قسمت گرافیک 1 سر بزنی و خودت چک کنی.... الان 2 تا درایور آخری 10.6 و 10.7 با کراس فایر مشکل دارن و انواع و اقسام باگها درشون هست .از ریست شدن گرفته تا صفحه سیاه و هنگ سیستم در هنگام بازی و.............. . حالا بگذریم از اینکه عملکرد کراس فایر تو 1 بازی به بازی دیگر فرق داره و ممکنه همیشه بهترین عملکرد رو نداشته باشی. خود گیمرهای حرفهای هم اکثرا 1 کارت قدرتمند رو به 2 کارت متوسط ترجیح میدن حتی اگر عملکردی بهتر داسته باشه ! دلیلش اینه که هنوز درایورهای ATI برای کراس فایر 100 % آماده نیستن و امکان بروز انواع مشکلات عجیب و غریب وجود داره . مخصوصا اخیرا که َATI با درایورهای جدیدش شاهکار کرده و بسیاری از یوسرها بعد از نسب درایور جدید با setup کراس فایر خود مشکل پیدا کردن و مجبور شدن یه درایورهای قدیمیتر برگردن.
\پیشنهاد میکنم 1 5870 بگیر و خیال خودت رو راحت کن.
من خودم 1 5850 داره و دعا میکنم 1 روزی کیفیت درایورهای ATI مثل درایورهای nvidia بشه و این مشکلات در سیستمهای چند کارته کمتر و کمتر بشه.
برای فن کولر بودجم ۶۰-۷۰ تومن هستش حالا یکی بالا پایین هم بشه موردی نداره...فقط میخوام عالی باشه...
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
تصمیم گرفتم 5870 رو بخرم...کدوم برند بهترینه؟؟؟ تو راندمان.خنکی و صدا؟؟؟ چه پاوری بگیرم واسش؟؟؟ که سایلنتم باشه
5870 sapphire بگیر ...هم قیمتاش مناسبه و هم برند بسیار با کیفیتیه . پاور 586 گرین براش کافیه. من دارم که فوقالعاده بی صدا هم هست. البته دوستان ممکن memonex 600w هم بگن که واقعا بی صداست ولی از نظر کیفیت در حد گرین نیست.
!!!پاور 586 گرین
فرق زیادی نداره.کدوم برند بهترینه؟؟؟
ارزون ترین اونها ارزش خرید بیشتری داره{CLUB3D/FORCE3D/SIPPHIRE}
در مدل های مرجع یکسان هستن.تو راندمان.خنکی و صدا؟؟؟
Power:Memonex MOD EX Game 600W=75چه پاوری بگیرم واسش؟؟؟
GREEN GP585B=87
زیاد فرقی ندارن.
من مدل گرین رو ترجیح میدم.
Last edited by HardWare Professor; 17-08-2010 at 00:43.
با تشکر فراوان که انقدر دقیق راهنمایی میکنید...لطفا یه مانیتور تا ۲۵۰ تومن هم معرفی کنید که بهترین کیفیت رو تو این رنج قیمت داشته باشه و full hd باشه...واسه گیم میخوام زمان پاسخگوییش 2ms باشه بهتره...یه فن کولر هم لطفا معرفی کنید...
تا اینجا:
VGA : Sapphire 5870
Power : GREEN GP585B
10-5 تومان بودجه رو زیادتر کن و :
Asus MS226H
یا
samsung 23500
البته نمیدونم سامسونگ دوباره گرونتر شده یا نه...قیمت مانیتور در حال حاظر زیاد نوسان داره
فن کولر هم : Ultra 120
Last edited by luches; 17-08-2010 at 02:31.
میشه مدل کامل فن کولر رو بگی؟؟؟
Thermalright- 120 extreme :80
Tower 120 extreme از گرین :60-70 اگر اشتباه نکنم.
البته منتظر نظر بقیه دوستان هم باشید تا لیستتون کاملتر بشه.
منظورتون فن CPU است.درسته ? چون من پستهای قبلی رو نخوندم .
Last edited by luches; 17-08-2010 at 02:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)