X6به نظر مناسب میاد!
با تشکر از راهنمایی های شما
میشه یگید تفاوت گوشی سیستم عامل دار با گوشی بدون سیستم عامل چیه؟
گوشیs800جت رو من نگاه کردم پردازندش قوی تر ازx6بود،از خیلی چیزا پشتیبانی میکرد کهx6نمی کنه،کیفیت مانیتورش بیشتر بود تو خیلی چیزا مثل هم بودن فقطx6سیستم عامل داشت و حدود70هشتاد هزار تومن گرونتر بود.
Last edited by a.g g.a; 16-08-2010 at 15:00.
سیستم عامل سیمبین یا به طور کلی داشتن سیستم عامل باعث پشتیبانی از چندین هزار نرم افزار وبازی می شود
ویواز تاچش مقاومتیه وقیمت355تومنه
درکل اگر صدا براتون مهمه ایکس 6 16گیگ بگیرید قیمتش339 تومنه
وگرنه ویواز بهتره
سلام. من جسارت نميکنم در کار دوستان حرفهاي دخالت کنم و فقط اجازه ميخوام دو نکته رو عرض کنم.
ببينيد جناب a.g g.a، درمورد سيستم عاملي که روي X6 و ويواز نصب هست، بايد گفت اين سيستم عامل روي نوکيا 5230 نيز هست که قيمتش حدود صد و خردهايه. منظورم اصلا بيکلاس بودن و اينها نيست، ميخواهم بگويم براي اين سيستم عامل کمتر هم ميتوان پرداخت.
بزرگترين مشکلش به نظر من، کيفيت پايين بازيهايش است در مقايسه با آنچه براي ويندوز موبايل، آندرويد و بادا عرضه ميگردد.
از گزينههاي ديگري که غير از ويواز و ايکس 6 در برابر شما هستند، ميتوان به HTC HD Mini اشاره کرد که در کنار ويندوز موبايل، دوربين 5 مگاپيکسلي دارد. البته ايراد اين گوشي کيفيت نامطلوب عکسهايش در نور آفتاب ميباشد. (HTC Touch2 هم هست با دوربين کمتر. HTC Touch Diamond2 هم مثل اولي است ولي اولي در کل بهتر ميباشد.)
با اينهمه، گوشياي که بابتش پيشنهاد ميکنم صبر نماييد، Samsung I7500 Galaxy است. آندرويد 2.1 و دوربين 5 با کيفيت خوب (در حد ايکس 6). اينکه ميگويم صبر بخاطر اينست که هنوز به ايران نيامده ولي بزودي خواهد آمد.
اگر هم بيشتر ميخواهيد پول بگذاريد، سامسونگهاي Wave و امنيا 2 را داريم که دومي بخصوص "خيلي کامل" است و HTC Wildfire که مثل HTC HD Mini مشکل عکسبرداري در نور آفتاب را داراست.
پيشاپيش تبريک!![]()
دوست عزیز گوشیSamsung I7500 Galaxy وارد بازار شده وقیمتش بدون گارانتی585تومنه
من باتوجه به اطلاعات سايتهاي فارسي گفتم.
بعد هم اولشه. شما قيمتشو تو GSM آرنا بخونيد، 210 يوروه. ميشه حدود 315 تومن.
دوست عزیز ویواز نسبت به قیمتش واقعآ میصرفه !
در برابر ایکس6 میشه گفت یه کله بالاتره !
تنها چیزی که کمداره همون تاچ خازنی و شاید کیفیت صدای ایکس6 باشه
عوضش سی پی یو 720 داره ! پردازشگر گرافیکی جداداره! دوربینش 8 هست! فیلمبرداری اچ دی داره ! خوشدست تر هست !
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
دوست عزیز ویواز نسبت به قیمتش واقعآ میصرفه !
در برابر ایکس6 میشه گفت یه کله بالاتره !
تنها چیزی که کمداره همون تاچ خازنی و شاید کیفیت صدای ایکس6 باشه
عوضش سی پی یو 720 داره ! پردازشگر گرافیکی جداداره! دوربینش 8 هست! فیلمبرداری اچ دی داره ! خوشدست تر هست !
منم ویواز رو به نسبت قیمتش قبول دارم
گوشی خوبیه
کار کردم باهاش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)