تو گوشی نوکیا قسمت خلاصه بعد از تماس رو در تنظیمات تماس روی بلی تنظیم کنید برای سامسونگ بگرد ببین تو تنظیمات تماس همچین گزینه ای هست یا نه،برای منکه جواب داده
تو گوشی نوکیا قسمت خلاصه بعد از تماس رو در تنظیمات تماس روی بلی تنظیم کنید برای سامسونگ بگرد ببین تو تنظیمات تماس همچین گزینه ای هست یا نه،برای منکه جواب داده
از وقتی که همراه اول خریدم این سرویس اشانتیون واسمون راه انداختن.
فک نکنم به تنظیمات گوشی ربط داشته باشه.اما دوستان یک تستی بزنن جوابشو بگن.
همراه اول این هفته این سرویس رو راه انداخته،
من قبلن نداشتمش اما جدیدا بعد پایان تماس یه پیام سیستمی میاد میگه هزینه و مدت مکالمه ر.
هر دفعه هم یه نرخه، یه برا دقیقه ای 70 تومن، یه بار میبینی به همون شماره 110 تومنم میفته...
هزينه هاي همراه اول كه عشقيه
برا من يه ودت فعال بود بعد دوباره غير فعال شد و جالب اينكه اون شبي كه تو صحفه قبل پست دادم ديدم دوباره فعال شد و الان فعاله نميدونم چطوري اينطوري ميشه
منم ميگم ربطي به تنظيمات گوشي نداره بستگي به اون منطقه كه هستيد داره كه تو اون اين سرويس فعال هست يا نه
خب بعضی وقتا که شبکه با اختلال روبرو میشه یه لحظه قطع میشه و این سرویس ادامه دار خواهد موند...تو ایرانسل باید به یه شماره اس ام اس کنی اما این بصورت خودکار فعال میشه....
این سرویسی که شما میگید به صورت اتوماتیک فعال هست (تو بعضی استانها) ولی گاهی اوقات قات میزنه و نشون نمیده .
نیاز به تنظیم خاصی نداره به نوع گوشی هم ربط نداره
در کل سرویس خیلی خوبیه فقط اگه برای اس ام اس هم میزاشتن دیگه کامل میشد....البته نرخ اس ام اس که معلومه....
نرخ اس ام اس معلومه كي گفته: همراه اول اعلام كرده 9 تومن ولي من كه اس ام اس ميدم ازم 10.5 كم ميكنه
دروغگوها
دروغگو چیه دوست من!!نرخ اس ام اس برای سیم کارتهای ثابت همراه اول 10تومان هستش برای اعتباری 10,4میشه اونم بخاطر اینه که در سیمکارت ثابت مالیات و عوارض جداگانه حساب میشه اما در اعتباری باید مقداری روی این نرخها گذاشته بشه بعنوان مالیات و عوارض....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)