تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: معایب گوشی s8500 wave سامسونگ از نگاه کاربران:

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا همین که بسته گوشی پلمپه 1 نقطه قوت خوب برای گارانتی محسوب میشه چون دیگه مطمئنی مغازه دار 1 مدت باهاش حال نکرده!

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب بله. البته چند باری که با بچه ها رفته بودیم گوشی بگیریم ( نوکیا و سونی و ... ) من چند تا از این گارانتی 1000 تومانی ها هم دیدم که درشون مثلا برچسب داشت که باید پاره میکردی واسه باز کردنش.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب آخه بر چسب های ماکروتل خوشگل تره؟!

در آغاز فعالیت ajidehak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام بر همه شما بندگان خدا
    بنده در نظر دارم این گوشی را بخرم . به نظرتون میشه کره ایش رو تو بازار پیدا کرد؟
    جناب اچیجون باطری این گوشی به نظرت خوبه
    قیمت در تهران از نمایندگی در بازار علائدین امروز 360000 تومان با گارانتی مایکروتل هست که البته مغازه دار میگفت ما باید برنامه هایی رو روش نصب کنیم که اگر نصب نکنیم ممکن صفحه گوشی به مشکل بخوره این رو قریب به اتفاق اون مغازه هایی که داشتن میگفتن. ولی یکی دیگه میگفت که اونا چرت میگن این حرفا نیست آقا نیازی به اون برنامه ها نیست ولی شما نمتونی از اینا بدونه اون نرم افزارا بگیری چون اونا باید سودشون رو ببرن که با این وضع قیمت رسید به 400000 تومان
    در جای دیگری گفتن که اونا که این قیمت گفتن فارسی نبوده و فارسیش 460000 تومان می باشد

توجه توجه: همه مثل شما انسان نازنین نیستن و گه گاه بعضی ها دارای خار و تیغ بوده که در واقع بد هستند
    هنگام خرید مواضب باشید جعبه دوبار پک شده به شما نندازند . بعضی از این فروشنگان شیطان در جلدشان وارد شده و اقدام به پک کردن مجدد گوشی باز شده می نمایند ( اگر جلوی شما گوشی را آوردن در باز و شما شکایت کردید و آنها به شاگردشان گفتن برو بالا یکی دیگه بیار و او رفت و بعد از دقایقی ( حدود 3 تا 5 دقیقه) آمد شک کنید و بر روی جعبه دست بگذارید و از حس لامسه خود بهره ببرید اگر داغ بود شک خود را به یقین تبدیل کنید و به آنها بگویید خر خودتان هستید و از آنجا بیرون بیایید و از خدا بخواهید انسان های پاک را جلوی شما بگذارد.

حالا یکی به من بگه این قیمت ها درسته و واقعا فارسیش چنده
    سایه من از سر شما کم نشه . فعلا بای بای . نماز و روزه شما قبول...

5. این کاربر از ajidehak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه echijon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بر همه شما بندگان خدا
    بنده در نظر دارم این گوشی را بخرم . به نظرتون میشه کره ایش رو تو بازار پیدا کرد؟
    جناب اچیجون باطری این گوشی به نظرت خوبه
    قیمت در تهران از نمایندگی در بازار علائدین امروز 360000 تومان با گارانتی مایکروتل هست که البته مغازه دار میگفت ما باید برنامه هایی رو روش نصب کنیم که اگر نصب نکنیم ممکن صفحه گوشی به مشکل بخوره این رو قریب به اتفاق اون مغازه هایی که داشتن میگفتن. ولی یکی دیگه میگفت که اونا چرت میگن این حرفا نیست آقا نیازی به اون برنامه ها نیست ولی شما نمتونی از اینا بدونه اون نرم افزارا بگیری چون اونا باید سودشون رو ببرن که با این وضع قیمت رسید به 400000 تومان
    در جای دیگری گفتن که اونا که این قیمت گفتن فارسی نبوده و فارسیش 460000 تومان می باشد
    خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که ورژن کره ای این دستگاه توسط خود مایکروتل پخش می شه و بدون گارانتی ها معمولا اسمبل چین هستند که توصیه به خرید نمی کنم به شما پس فقط به فکر خرید با گارانتی پارس مایکروتل دستگاه باشید
    در مورد باطری باید عرض کنم که مصرف معقول و به جایی دارد و من و غریب به اتفاق دوستانی که این گوشی رو دارند از باتری خوب آن راضی هستند
    در مورد نصب نرم افزار و این قبیل چرت و پرت هایی که فروشندگان علاالدین به خریداران می گویند باید عرض کنم خدمتتان که این حربه ای بیش نیست برای کسب سودی بیشتر و گذاشتن کلاهی گشاد سر خریداران ناآگاه
    پس شما گول چنین صحبتهایی را نخورید
    در حال حاضر گارانتی دار این گوشی کمیاب شده ولی قیمت گارانتی دار آن بین 430 تا 450 هزار تومان می باشد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا امروز رفتم بازار این گوشی رو دیدم اجب کیفیت صحفه خوفی داشت! ولی تقریبا بازار خالی از این گوشی بود و میگفتن هفته بعد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بهترین جا برای خریدنش کجاست که مطمئن باشی چینی نباشه؟ ظاهرا به علاءالدین نمیشه اعتماد کرد
    Last edited by deco_2006; 18-08-2010 at 12:59.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این سوال پست قبل رو منم داشتم البته بهترین و ارزان ترین...
    Last edited by ali_saeedi; 18-08-2010 at 14:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس چرا کسی جواب نمیده؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه گوشی خوبیه پس چرا همش میگیدباگارانتی بخرید. اگه چینیش بده چرا آیفون که ساخت چین است حدود یک میلیون قیمت داره ؟به نظر من جنس را نبایدبا ترس ولرزخرید . این گوشی هنوز معایب زیادی دارد بهتراست فعلا عجله نکنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •