تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: تموم بدنم کهیر زده !!! میترسم !!! فقط صورتم کهیر نزده ! یعنی خوب میشه ؟

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

بله
    Olga Kozlova
    ها هم توی اواخر عمرش به اون مشکل دچار بود اما فوت کرد
    چه جالب! مامان بزرگ همسایه ما هم اواخر عمرش دچار اون مشکل شد اما فوت نکرد!!! رفت پیش دکتر خوب شد! بعد چند سال سکته کرد مرد!
    ( اینطوری باید به مردم روحیه داد نه مثل شما!!! )

2. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ticktack1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وای یاد چند ماه پیش خودم افتادم. حتی تمام پوست سرم کهیر زده بود. تازه آمپولی که دکتر داده بود رو نزدم و 6 روز طول کشید تا خوب شه .

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یاد چند ماه پیش خودم افتادم. حتی تمام پوست سرم هم کهیر زده بود. تازه آمپولی که دکتر داده بود رو نزدم و 6 روز طول کشید تا خوب شه.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی اگه من هم زود می فهمیدم با آمپول خوب می شدم؟
    در موارد حاد وشدید حساسیت درمان جدی و حتما تزریقی نیازه نه از این جهت که حساسیت را کاملا خوب کنیم بلکه از جهت کاهش علائم و کمتر کردن خطر حساسیت شدید

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یاد چند ماه پیش خودم افتادم. حتی تمام پوست سرم هم کهیر زده بود. تازه آمپولی که دکتر داده بود رو نزدم و 6 روز طول کشید تا خوب شه.
    خوش به حال شما که خودش خوب شد. برای من که از بهمن پارسال تا الان هست ولی الان شدتش خیلی کمتره. می شه با سس قرمز امتحان کرد که الان میزانش چقدره ولی از ترس نفس تنگی این کار رو نمی کنم چون فشار به ریه می یاره و سرفه و نفس تنگی ایجاد می کنه.

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

خوش به حال شما که خودش خوب شد. برای من که از بهمن پارسال تا الان هست ولی الان شدتش خیلی کمتره. می شه با سس قرمز امتحان کرد که الان میزانش چقدره ولی از ترس نفس تنگی این کار رو نمی کنم چون فشار به ریه می یاره و سرفه و نفس تنگی ایجاد می کنه.
    بهتر هر چه سریع تر به دکترمراجعه کنید تو این مدت زیاد ممکنه که بدنتون به دارو مقاومت نشون بده...

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

غیر از آمپول قرصهایی هم داده بودند که من اونها رو مصرف کردم. ولی دکتر گفته بود که تاثیر آمپول خیلی سریعتره که من نزدم وگرنه سریعتر خوب می شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب شدم بابا

بعد از دو روز خوب شدم !!!!

اینو میگن درمان به سبک ایرانی

رفتم دکتر ! گفت مال آب و هواست ! من خوزستانم ! احتمالا تو اخبار رسانه میلی دیدید که وضع هوا اینجا چطور بود ؟؟
    رطوبت 93% ( باورتون نمیشه برید خبرگذاری ها رو بخونید )
    دمای هوا 58 درجه !! ( خودم امتحان کردم با دما سنج )

آدم نمیتونست نفس بکشه حتی !!!
    تموم خیابونا خالی !!
    ما رفتیم فوتبال بازی کردیم !!

واسه همین اینجوری شدم !

دکتر آمپول نوشت ! ما هم چون خیلی شجاع هستیم و اصلا از آمپول نمیترسیم !!!
    آمپول رو نزدیم ! گفتیم بذار خودش خوب بشه ! مگه مردم زمان قدیم آمپول داشتند؟؟؟

خودش هم خوب شد !!!

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب شدم بابا

بعد از دو روز خوب شدم !!!!

اینو میگن درمان به سبک ایرانی

رفتم دکتر ! گفت مال آب و هواست ! من خوزستانم ! احتمالا تو اخبار رسانه میلی دیدید که وضع هوا اینجا چطور بود ؟؟
    رطوبت 93% ( باورتون نمیشه برید خبرگذاری ها رو بخونید )
    دمای هوا 58 درجه !! ( خودم امتحان کردم با دما سنج )

آدم نمیتونست نفس بکشه حتی !!!
    تموم خیابونا خالی !!
    ما رفتیم فوتبال بازی کردیم !!

واسه همین اینجوری شدم !

دکتر آمپول نوشت ! ما هم چون خیلی شجاع هستیم و اصلا از آمپول نمیترسیم !!!
    آمپول رو نزدیم ! گفتیم بذار خودش خوب بشه ! مگه مردم زمان قدیم آمپول داشتند؟؟؟

خودش هم خوب شد !!!
    سلام
    خوش به حالتون که خوب شدید. نمی دونم چرا شماها خوب شدید الا من؟
    خوب، پیش چه متخصصی رفتید و چه آمپولی نوشتن و چند تا؟

---------- Post added at 05:48 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------

بهتر هر چه سریع تر به دکترمراجعه کنید تو این مدت زیاد ممکنه که بدنتون به دارو مقاومت نشون بده...
    من الان حدوداً 5 ماه هست که داروهای آسم رو مصرف می کنم و 2 هفته هست که اسپرهایی که فوق تخصص ریه نوشتند رو می زنم. توی اسفند و فروردین و اردیبهشت هم تا دلتون بخواد، قرص های سرکوب کننده سیستم ایمنی و ضد حساسیت خوردم و آمپولش رو زدم ولی اینطورکه به نظر می رسه هر چقدر زودتر درمان انجام می شد وضع به اینجا نمی کشید. متاسفانه 3 هفته بعد از این خارش ها و قرمزی ها، سرماخوردم و آسم گرفتم.

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

من الان حدوداً 5 ماه هست که داروهای آسم رو مصرف می کنم و 2 هفته هست که اسپرهایی که فوق تخصص ریه نوشتند رو می زنم. توی اسفند و فروردین و اردیبهشت هم تا دلتون بخواد، قرص های سرکوب کننده سیستم ایمنی و ضد حساسیت خوردم و آمپولش رو زدم ولی اینطورکه به نظر می رسه هر چقدر زودتر درمان انجام می شد وضع به اینجا نمی کشید. متاسفانه 3 هفته بعد از این خارش ها و قرمزی ها، سرماخوردم و آسم گرفتم.
    خب کمی دیر شروع کردید ولی حتما درمان رو تا پایان دوره دارو ها ادامه بدید به امید خدا خوب میشید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •