Dual Channel کلا تاثیر خوبی داره ، و تاثیرش علاوه بر بازی در خیلی مسائل زیاده
درضمن رمی رو که میخواهید بخرید باید دقت کنید که باسشون دقیقا عین هم باشه و بگفته یکی از دوستان زمان تایمینگشونم باید یکسان باشه ، وگرنه دوال چنل نمیشه
Dual Channel کلا تاثیر خوبی داره ، و تاثیرش علاوه بر بازی در خیلی مسائل زیاده
درضمن رمی رو که میخواهید بخرید باید دقت کنید که باسشون دقیقا عین هم باشه و بگفته یکی از دوستان زمان تایمینگشونم باید یکسان باشه ، وگرنه دوال چنل نمیشه
ممنون دوست عزیز - اما هیچ راهی نداره که 1 گیگ کنارش بزنم دوال چنل بشه ؟ میش در مورد تایمینگ کمی توضیح بدید ...و اگه 1 گیگ جواب نمیده .. اگه 2 گیگ باس 800 بزنم دوال چنل میشه ؟
تا جایی که من میدونم نمیشه ، و من تا بحال نه از کسی شنیدم و نه خودم همچین چیزی دیدماما هیچ راهی نداره که 1 گیگ کنارش بزنم دوال چنل بشه ؟
درکل اینو بگم که بهترین حالت دوال چنل اینکه هر دو رم از هر لحاظ عین هم باشند ، مثل همین ماژول های دوال چنلی که بصورت جفتی تو بازار هست
بقول خودمون مثل SLI
تایمینگ همان زمان تاخیر رم هست که روی برچسب رم و بسته بندیه رم نوشته میشه !میش در مورد تایمینگ کمی توضیح بدید ...
مثال : 24-8-8-8 یه چیزی مثل همین
اگر به تامینگشون دقت کنید که 100% میشهاگه 1 گیگ جواب نمیده .. اگه 2 گیگ باس 800 بزنم دوال چنل میشه ؟
درضمن این رو هم بگم که :
من منبعی رو نمیدونم که صراحتا بگه برای دوال چنل باید تایمینگ یکی باشه و این فقط شنیده های من از دوستان هست و نظر شخصیه بنده.
واما در نهایت من اینو به شما بگم که اگر میخواهید به بهترین حالت دوال چنل برسید ، به تایمینگ رم ها تون نگاه کنید و رمی با باس 800 و تامینگ رم خودتون بگیرید تا هم خیالتو راحت بشه و هم به بهترین حالت دوال چنل برسید .
با تشــــــــــکر![]()
آره باید تایمینگشون یکی باشه،شما حتی ممکنه با رم ۱گیگ ۱۳۳۳ و ۲گیگ ۱۶۰۰ هم سیستمت بالا بیاد اما هر لحظه ممکنه یه سوختگی تو مینت اتفاق بیفته.
به احتمال 99% سیستم بالا میاد
و در این حالت به احتمال 100% خرابی سیستم هم پیش میاد![]()
خوب پس 2 گیگ 800 بگیرم ... دوال چنل میشه ؟ مشکلی پیش نمیاره ؟
معولوه که دوال نمیشه
یه 2 گیگ با 1 یه گیگ!
یدونه 2گیگ لنگه همون بخر
متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز ... خوب من مگه چی گفتم ؟ گفتم 2 گیگ دارم میخام یکی دیگه 2 گیگ بگیرم ...
یه دوگیگ با همون تایمینگ باهمون مارک و با همون مقدار باس بخر از من میشنوی رمتو دربیار ببر بازار همه چیشو با اون 2 گیگ جدیده چک کن که یکی باشند....
از همه ی دوستانی که راهنمایی کردند ممنون - الانه که رمو بکنم بندازم داخل جیبم برم بازار ...
(پیشنهاد خوبی بود جناب [roteal 2007]
Last edited by SA.JJ.AD; 23-08-2010 at 15:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)