گارانتی با پدرو مادر ، برد با کیفیت بالا . Dual Bios , لن خوب ، صدای خوبrealtek 892 بایوس Award و ultra durable 3 ، و... پشتیبانی بسیار عالی سایت
گارانتی با پدرو مادر ، برد با کیفیت بالا . Dual Bios , لن خوب ، صدای خوبrealtek 892 بایوس Award و ultra durable 3 ، و... پشتیبانی بسیار عالی سایت
مرسي من هم اين هايي كه شما فرمودي رو قبول دارم و مزيت ميدونم اما نه در درجه اول
شما اگه بخواي بري ال90 بخري هم چند نوع تيپ داره.درسته موتور همه يكي و اطاق هم يكي ولي آپشن ها فرق ميكنه.در ضمن ساخت كشورش هم مد نظر هست همونطور كه اين ماشين رو هم ايرانخودرو و پارس خودرو ميزنه
شما به من بگو توي اين 5 تا از نظر سخت افزاري و آپگريدي كدوم قوي تر هست؟
تقريبا هيچ فايده اي!فازهايي كه گيگا و اسوس ميزارن چه فايده اي داره؟
چون اگر مدار تغذيه ديجيتال باشه با 5 فاز هم قابليت بالايي داره مثل انواع بردهاي MSI X58 ECLIPSE كه از نظر اوركلاك بعضا با بردهاي ASUS X58 DELUXE با اون همه فاز توان برابري مي كنه
البته در رنج قيمتي بردهاي 870 هيچ كدوم از مدار تغذيه ديجيتال استفاده نمي كنند چون با توجه به رنچ قيمتي و توان برد كسي به دنبال ركورد بالاي 4.5 از اين بردها نيست
خوب گيگا اولين شركتي بود كه ازن تكنولوژي را ابداع كرد و ساير شركت ها هم بعدا از اون استفاده كردن و هر شركتي نام بخصوصي روش گذاشته و نام هاي متفاوتي از برندهاي مختلف براي اين تكنولوژي وجود دارهبرد هاي گيگا دو ورقه اي هستن؟ Ultra Durable چه فايده اي داره؟
خاصيتش هم اين هست كه با افزايش مقدار مس به 2 انس كمي دفع حرارت برد بالا ميره (البته مقدارش زياد نيست شايد حدود نهايت 5%)
بله هر چند كه چند مدل خيلي محدود WATER COOLING هم در اين رنج قيمت هست كه هم ناياب هست و هم ...بيشتر كولينگ هاي قيمت زير 100 تومن از طريق هوا خنك ميكنند؟
حتي مدل هاي حرفه اي X58 هم در حالت عادي فركانس رم را در 1066 اجرا مي كنند و بعضي مدل ها هم در 1333بيشتر اين بردها در عالت عادي فركانس رم 1333 ساپورت ميكنند.و بقيه حالت ها همه در حال اوور هست؟1600/1800/2000
براي فركانس بالاتر بايد اين فركانس را از درون باياس براش تعريف كني كه چون هر دو پلتفرم 1366 از اينتل و AM3 از AMD داراي ميكرو كنترلر رم درون پردازنده هستند پس معمولا برد ها از لحاظ فركانس رم چندان محدوديتي ايجاد نمي كنه و با اوركلاك ميشه به ركوردهاي بالاتري كه شركت سازنده اعلام كرده رسيد
اين فقط در بردهايي كه گرافيك آنبرد دارن وجود داره و 128 مگ حافظه مجزا روي مادربرد فقط براي گرافيك آنبرد تعبيه شده# 128MB DDR3 1333 Side Port Memory onboard
اين جمله ي بالا چه مزيتي حساب ميشه؟
Last edited by ess_1362; 17-08-2010 at 19:05.
مرسي عزيز
پس اينطور كه من برداشت كردم همه بردا ها 870 توي يك سطح هستند و تنها تفاوتشو ازراك هست كه كراس 8*8 داره
پس بردهاي ديگه الكي گرون هستند![]()
من اينطوري قبول ندارمپس بردهاي ديگه الكي گرون هستند![]()
الان در بازار بين المللي بردهاي ASROCK و گيگا در چيپ 870 تفاوت قيمتي زير 5$ را دارند پس از نظر قيمتي در يك سطح هستند
تنها مشكل همون شركت آوتژنگ هست كه داره نون اسمش را مي خوره و خيلي جالبه بدونيد در مدلهاي حرفه اي 890 داره به اندازه پول برد روي قيمت محصول مي كشه و مثلا بردي را كه بايد حدود 190-210 تومن بفروشه داره با قيمت 390-420 تومن راحت مي فروشه
اين همون گارانتي پدر و مادر داري هست كه اين دوستمون در دو پست خودش خيلي روش تعصب داشت![]()
منظورم از برداي ديگه همون گيگا و ايسوس بود
باحات كاملا موافقم دوست من در مورد گارانتي
شايد از سوييچ هاي سيسكو شنيده باشين
من توي شركتي كار ميكردم كه 55 درصد سود روي اونا ميكشيد به علاوه ماليات بر ارزش افزوده و با عنوان گارانتي خود شركت ميفروخت
پس گارانتي هاي آواژنگ هم همينطوريه
يه سوال ديگه بعد ماه رمضون اگه برم بانه لوازمو بگيرم مشكلي پيش نمياد؟
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
اگه اينطور كه اقتصادي ترين خريد همون بايواستاري هست كه خود شما فرمودي890FX
درسته؟
اگر گير بياد كه مدل خوبي هست چون خودم هم دنبالش هستماگه اينطور كه اقتصادي ترين خريد همون بايواستاري هست كه خود شما فرمودي890FX
درسته؟
ASrock یکی از شرکتهای زیرمجموعه ASus هست که مدلهای Economy مادربرد با کیفیت بالا رو تولید میکنه ......
من خودم الان ار مادربرد 770DE همین شرکت استفاده میکنم و اولین بار هم هست که از این برند دارم ...
قیمت فوق العاده عالی همراه با امکانات و کیفیت بالای محصولات شرکت باعث جذب من شده ...
مدلی که شما گفتی U870 Extreme3 یک مادربورد فوق العاده با قیمت 89 !! دلار
این برد دارای تمام تکنولوژیهای روز دنیا در زمینه ساپورت نرم افزاری وسخت افزاری هست .
Review سایت legion Hardware که Supreme Value Award رو برایاین برد در نظر گرفته :
یک Review هم ا زسایت معتبر TweakTwon میزارم که به این برد امتیاز 85% رو داده ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق نظرات مشتریان بزرگترین سایت خرید قطعات الکترونیکی دنیا NewEgg هم از 13 نظر داده شده 89% این محصول رو عالی توصیف کردن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)