همه حرف هایی که در متن زیر نوشته میشوند از روی منطق و آزمایش به دست آمده و هیچ گونه تعصبی در آن وجود ندارد.
1-من خودم اکثر آنتی ویروس ها رو به مدت چند ماه داشتم و تست کردم پس به نتایجی که در اینجا نوشته شده اطمینان حاصل کن.
2-آنتی ویروس کامیران: رو بی خیال شو چرا چون معلومه که هنوز تازه کاره و هنوز نمیتونه به پای آنتی ویروس های دیگه برسه.
نتایج:
1-کاسپر:از لحاظ شناسایی ویروس قدرتمند-آپدیت های سنگین-سرعت اسکن پایین-سنگین بودن خود انتی ویروس-مشکل در پیدا کردن لایسنس
2-نود 32:شناسایی ویروس ضعیف-آپدیت های بسیار سبک-اسکن سریع-سبک بودن آنتی ویروس-پیدا کردن رمز و پسورد
3-نورتون سیمانتیک:شناسایی ویروس قدرتمند-آپدیت های سنگین-سرعت اسکن پایین-نسبتا سنگین-مشکل در پیدا کردن کلید
4-آویرا:شناسایی ویروس خوب-آپدیت های سبک-اسکن سریع-آنتی ویروسی سبک-مشکلی اساسی در پیدا کردن لایسنس
5-آوست:شناسایی ویروس عالی-آپدیت های سبک-اسکنی سبک-آنتی ویروسی سبک-بی نیاز به لایسنس(نسخه فری)
من خودم مدتی میشه که از ترکیب زیر استفداه میکتنم و خیلی راضی هم هستم ولی در کل میل خودته اینارو هم نوشتم تا بی دلیل پول به آنتی ویروس اورجینال ندی.
ترکیب من:outpost7+avast free 5