تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: خرید تا کیس و مانیتور 2/5 ملیون

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

شما برای یه سیستم 2.5 میلیونی 1 عدد 5870 گذاشتی و از SSD هم خبری نیست ...
    در ضمن برای گیم INTEL نمیبندن که ... فقط 700 تومن cpu و main بشه ... AMD میبندن اون هزینه رو روی گرافیک و رم میکنن که واقا افزایش پرفرمنس بیشتری توی بازیا داره ... در ضمن AMD Phenom II X4 965 توی بازیا غوغا کرده ... با 180 تومن تقریبا تونسته با I7 های بالای 300 تومنی که مادربرد های خفن گرون میخوان رقابت کرده.

شما از سیستمی که من معرفی کردم یه عیب بگیرید لطفا .

ممنون.
    دوست من با این بودجه و کاربرد گیم بهترین گزینه I7 930 است و کلا سی پی یو های I5 و I7 برای گیم مناسب ترند و برای رندر گیری های سنگین سی پی یو های شش هسته ایه AMD پیشنهاد میشه که آینده ی بهتری دارند....

مخصوصا برای گیم و بازی های آینده که به حافظه ی کش بالا تر نیازه و بازی ها هم در آینده به سمت استفاده از مالتی ترید حرکت میکنند اینتل بهتره....

2. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

ه و بازی ها هم در آینده به سمت استفاده از مالتی ترید حرکت میکنند
    ولی هرگز هسته ی مجازی جای هسته ی حقیقی رو نمیگیره

4. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

البته 965 در رده ی خودش سی پی یو ی قدرت مندیه و در بازی ها موثره و هیچ رقمه کم نمیاره ولی شما اگه دقت کرده باشید بودجه به یک سی پی یو ی بهتر از 965 هم میرسه که برای گیم مناسبتره و وظیفه ی خودشو در بازی های سنگین بهتر انجام میده....

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

ولی هرگز هسته ی مجازی جای هسته ی حقیقی رو نمیگیره
    در برنامه های مهندسی و گرافیکی بله ولی در بازی نه....
    گفتم که در بازی موئثرتره نه در رندر گیری.....چون برنامه هایی مثل تری دی مکس گول هسته ی مجازی رو نمیخورن و باید حتما از هسته ی ریل برای رندگیری استفاده بشه و کلا برنامه های مهندسی و تخصصی دارن به سمت هوش استفاده از کور پردازنده پیش میرن تا قابلیت خودشون رو بالا ببرن و خودشون رو بهینه کنن.....ولی در بازی فقط داره ترید رو از پردازنده شیر میکنه تا جزییات رو پردازش کنه و در کنار اون کش بالاتر هم به کمک میاد و مجازی اینجا به کار میاد......
    Last edited by MAGIDIYUM; 17-08-2010 at 12:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

ولی شما در بازی فقط داره ترید رو از پردازنده شیر میکنه تا جزییات رو پردازش کنه و مجازی اینجا به کار میاد......
    اگر لینک معتبری در این ضمینه ی استفاده از هسته ی مجازی در بازی دارید قرار بدید
    Last edited by sasan816; 17-08-2010 at 12:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من گفتم بازی های آینده از تمام ترید ها استفاده میکنند...البته بعضی از بازی های امروز هم همینطور ...به عنوان مثال بتلفیلد بد کمپانی 2 قابلیت لود کردن هر 8 هسته رو داره تا پردازش قویتری داشته باشه و بعضی از بازی های مدرن دیگه....

این مطلب هم در یکی از فروم های تامز هاردویر خوندم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که البته ثابت هم شد:

کد:

کد:
    همینطور که میبینید در تمام بازی ها هم بهتر عمل کرده:

کد:

8. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sma6871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اینترنت و اهواز

پيش فرض

HARD=WESTERN DIGITALL-1TB-64M.B BOFER-7200=80
    اینجاکه جای بحث intel-amd نیست که حالا میخوایی amd بزاری باید مین رو عوض کنی درضمن سیستم من گرافیکش اولاًکهبافرکانس850کارمیکنه این اول دوماًپاورخوب گزاشتم واسش که بعداًکم آوردکراس کنه سوماًssdهم نوشته بودم.
    درضمن هرچقدرamd 180تومنی خوب باشهi7 930چندبرابرش بهتره.
    5970نگفتم چون هیچ مارکی بافرکانس850نداریم.
    سیستم من بامین گیگا وکارت5870گیگا غوغا به پا میکنه حالاببین.
    اولا که این یه هارد معمولی با بافر 64مگه و نه هارد SSD!!!!!

دوما من با برای CPU شما موافقم چون برای این بودجه دست خریدار برای خرید CPU در اینتل بازتره علاوه بر اینکه I7 از حافظه ی 3کاناله پشتیبانی میکنه

سوما مگه باید برای بازی از گرافیک با فرکانس 850 استفاده کرد که شما 5970 رو پیشنهاد نکردی!!!!!!!!!!!!!!
    با این هزینه فقط برای بازی 5970 گرافیک خوب محسوب میشه که حتی بهتر از اون هم میشه بست...

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مشاهده میکنید که در تمام بنچمارک ها 965 سربلند خارج شده ... درسته در رندر و پردازش کارهای photoshop و 3D Max و امثال آنها Intel یک سر و گردن (وحتی بیشتر ) بالاتره ولی در بازی AMD 100 % قوی تره.

در مورد کارت هم خرید 5970 به هیچ وجه عاقلانه نیست در هر کیسی جا نمیشود مصرف برقش بالاست و Cross کردنش هم تقریبا غیر ممکنه خرید 2 عدد 5850 با پرفرمنس یک 5970 برابری میکنه و عاقلانه تره و همچنین 2 عدد 5870 بسیار قویتره.

11. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد کارت 5970 هم Cross کردنش هم تقریبا غیر ممکنه
    غیر ممکن نیست.

ولی 2*5850 بهتره{قیمت کمتر/کارایی تقریبا برابر} که البته به مین گرونتری نیاز داره.

13. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sma6871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اینترنت و اهواز

پيش فرض

مشاهده میکنید که در تمام بنچمارک ها 965 سربلند خارج شده ... درسته در رندر و پردازش کارهای photoshop و 3D Max و امثال آنها Intel یک سر و گردن (وحتی بیشتر ) بالاتره ولی در بازی AMD 100 % قوی تره.

در مورد کارت هم خرید 5970 به هیچ وجه عاقلانه نیست در هر کیسی جا نمیشود مصرف برقش بالاست و Cross کردنش هم تقریبا غیر ممکنه خرید 2 عدد 5850 با پرفرمنس یک 5970 برابری میکنه و عاقلانه تره و همچنین 2 عدد 5870 بسیار قویتره.

خیلی جالبه شما با 2تا بنچمارک یه همچین نتیجه ای گرفتین؟!!!!

تازه خوبه در مورد رندر و پردازش کارهای photoshop و 3D Max و امثال آنها بنچمارک نذاشتین وگرنه نمی دونم می خواستین چه نتایجی بگیرین (البته همینطوری هم نتیجتون کم عجیب نبود!!!)

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

به هیچ عنوان در بیشتر بنچمارک ها intel بهتر بوده در ضمن در بنچمارکی که قرار دادید انتی فعال نبوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •