سلام
کلا کسانی که موارد دیابت ها در خانواده شون وجود داره بهتره ورزش کنن واگه نمیکنند از همین امروز شروع کنن
بعد از یه دکتر خوب بهتره که یه دستگاه گلوکو متر برای تست قند خون تهیه کنید ....
سلام
کلا کسانی که موارد دیابت ها در خانواده شون وجود داره بهتره ورزش کنن واگه نمیکنند از همین امروز شروع کنن
بعد از یه دکتر خوب بهتره که یه دستگاه گلوکو متر برای تست قند خون تهیه کنید ....
درسته. همون OGTT یعنی تست مقاومت دهانی گلوکوز ( Oral Glucose Tolerance Test) . همون طور که گفتم اگه بیشتر از 200 باشه به معنی اینه که دیابت دارین.
خیر با علومی که اثبات شده نیستند و وارد علم روز نشده اند موافق نیستمغذا درمانی
چنین علمی نداریم
انسولین گیاهی هم نداریم و کلا بدونید که انسولین نمی تونه توسط سیستم گوارش تاثیر داشته باشه چون به مجرد ورود به سیستم گوارش توسط آنزیم های گوارشی غیر فعال میشه .
در مورد اینکه چرا بعد از خورد شلغم حس خوبی دارند هم باید بررسی بشه تا علت مشخص بشه .
در این آزمایش دو ساعته اگر قند خون بالا تر از 200 باشه تشخیص دیابت می باشد . بین 140 و 200 بنام OGTT مختل محسوب می شود و تست بهتره تکرار بشه و احتمالا فرد مستعد به دیابت در آینده خواهد بود .
در صورتیکه میزان قند خون کمتر از 140 باشه تست طبیعی تلقی میشه . پس با این اوصاف شما مشکلی ندارید و نگران نباشید .
سلام
آقای دکتر، البته نمی خوام بحث بکنم(چون جای بحث من نیست و من شایسته بحث نیستم) و نمی خوام سیر درمانی معلوم کنم. پاسخ من هم به خاطر دیابت نیست بلکه به خاطر تعجب شما از غذا درمانی هست. یکی از نزدیکان با یکی از سبزی هایی که توی غذامون هم هست و ههمون می خوریمش درمان شده و از 25 رجب تا حالا اون قرصی رو که برای درمان اون بیماری بوده رو نمی خوره و حالش هم خوبه. چون در قدیم این بیماری با این سبزی به طور کامل درمان می شده و حالا هم درمان کرده. قرص شیمایی نتونست خوب کنه ولی این سبزی تونست. پس می بینید که با غذا می شه بیماری رو درمان کرد و نمونه های زیادی وجود داره که ابوعلی سینا بزرگ ترین پرچمدارش هست. البته پیامبران و امامان هم در رده جلوتر از همه هستند.
منظور فکر کنم همون رژیم غذای مناسب با هر بیماری هستش .....یغذا درمانیچنین علمی نداریم
![]()
سلام به همه دوستان
پستی که دادم هرگز جسارت به پزشک خوبمون دکترmorsadr نبود. من از ایشون تشکر می کنم که به این انجمن می یان و سوال ها رو پاسخ می دن و می دونم که در کارشون هم دقیق هستن.
ولی ای کاش پزشکان ما در کنار داروهایی که تجویز می کنن، تجویز غذایی هم بکنن. مثلاً بیماری که قراره فلان دارو رو مصرف کنه و اون دارو هم باعث از بین رفتن و یا کاهش فلان ویتامین یا فلان املاح در بدن بیمار می شه هم تجویز بشه تا بیماری ها سریعتر درمان بشن.
سعی کنیم به طبیعت برگردیم و باهاش آشتی کنیم تا سلامتمون رو به دست بیاریم.
دوست عزیز در مورد تاثیر مواد غذایی وگیاهی روی بیماریها بحثی نیست و تجربه و گاهی هم علم این تاثیرات را نشان داده اند ولی یک نکته را که باید در نظر داشته اینه که در علم پزشکی فقط تاثیر یک دارو برای ما مهم نیست بلکه علاوه بر آن میزان مصزف مدت مصرف و عوارض دارو نیز بسیار مهم است که باید در این موارد بررسی دقیق صورت بگیره و تمام جزئیات بدست بیاید تا دارو مجوز مصرف بگیره . بهمین علته که بنده با مواردی که در کتب علمی درج نشده اند مخالفم .
بازم تاکید می کنم که علم پزشکی علمی تجربی نیست که بگوییم چون فردی با یک نوع سبزی ظاهرا خوب شده بیاییم این امر را تعمیم بدیم و بگوییم که همه با این نوع سبزی خوب می شوند . کمی باید محتاط تر بود .
رژیم غذایی درسته و مورد تایید می باشد . البته رژیم غذایی بیشتر برای جلوگیری از بدتر شدنه تا برای درمان بیماری . یعنی ما می گوییم این ماده غذایی را نخور که بدتر نشی نه اینکه این غذا را بخور تا بهتر بشی اینها با هم بسیار متفاوتند .
همانطور که گفتم تجویز غذایی هم داریم و پزشکان این کار را می کنند ولی نه به عنوان درمان بلکه به عنوان کمک به وضعیت بیمار و کمک به درمان . در مورد تاثیر داروها در از بین رفتن مواد مختلف در بدن هم معمولا اگر نیاز باشه تجویز مکمل صورت می گیره و این جزو علم پزشکی می باشد .
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
من میدونم کجاست بگم ؟آيا مي دونيد قبر امير كبير كجاست؟ اگه گفتید؟![]()
سلام ودرود به همهرژیم غذایی درسته و مورد تایید می باشد . البته رژیم غذایی بیشتر برای جلوگیری از بدتر شدنه تا برای درمان بیماری . یعنی ما می گوییم این ماده غذایی را نخور که بدتر نشی نه اینکه این غذا را بخور تا بهتر بشی اینها با هم بسیار متفاوتند .
بله ،اما مثلا میدونیم سبزی جات و میوه برای جلوگیری از انواع سرطان ها و بیمارها وحتی پیری زودرس و .......مفیده پس این فقط بهبود درمان نمیشه ،پیشگیری و در واقع یه جور واکسنه .....
خب اگه شما پزشکی میخونید یا دکتر هستید بهتر نیست تحقیقاتی هم در مورد غذا ها بکنید اینطوری به اسم خودتون هم تموم میشه یعنی ثبت میشه...بهمین علته که بنده با مواردی که در کتب علمی درج نشده اند مخالفم .![]()
![]()
سلام.
جناب morsadr از توضیحات شما ممنونم.اما به هر حال باید میوه هایی هم وجود داشته باشه که قند کمتری داشته و افراد دیابتی بتونن از اونا استفاده کنن.
میشه چند تا رو اسم ببرید؟
میوه ها و سبزیجاتی که قند کمتری دارن :
خیار - گوجه فرنگی - سیب سبز رنگ - تمشک - ریواس - شاه توت - گلابی - کاهو - کلم - ترب - لیمو ترش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)