تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: بیماری دیابت

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام
    کلا کسانی که موارد دیابت ها در خانواده شون وجود داره بهتره ورزش کنن واگه نمیکنند از همین امروز شروع کنن
    بعد از یه دکتر خوب بهتره که یه دستگاه گلوکو متر برای تست قند خون تهیه کنید ....

2. 2 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

تو برگه آزمايش دقيقا نوشته GTT 2hr حالا نمي دونم همون OGTT مي شه يا نه ؟ يعني يه آزمايش FBS ناشتا ، بعدش يه شربت گلوكز و بعد از دو ساعت دوباره آزمايش دادم
    درسته. همون OGTT یعنی تست مقاومت دهانی گلوکوز ( Oral Glucose Tolerance Test) . همون طور که گفتم اگه بیشتر از 200 باشه به معنی اینه که دیابت دارین.

4. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقای دکتر، شما با غذا درمانی موافق نیستید؟ یعنی انسولین گیاهی نمی تونه کار انسولین دارویی رو انجام بده؟ پس چرا ایشون با خوردن شلغم خیلی حس خوبی داشت؟
    خیر با علومی که اثبات شده نیستند و وارد علم روز نشده اند موافق نیستم غذا درمانی چنین علمی نداریم
    انسولین گیاهی هم نداریم و کلا بدونید که انسولین نمی تونه توسط سیستم گوارش تاثیر داشته باشه چون به مجرد ورود به سیستم گوارش توسط آنزیم های گوارشی غیر فعال میشه .
    در مورد اینکه چرا بعد از خورد شلغم حس خوبی دارند هم باید بررسی بشه تا علت مشخص بشه .

تو برگه آزمايش دقيقا نوشته GTT 2hr حالا نمي دونم همون OGTT مي شه يا نه ؟ يعني يه آزمايش FBS ناشتا ، بعدش يه شربت گلوكز و بعد از دو ساعت دوباره آزمايش دادم
    در این آزمایش دو ساعته اگر قند خون بالا تر از 200 باشه تشخیص دیابت می باشد . بین 140 و 200 بنام OGTT مختل محسوب می شود و تست بهتره تکرار بشه و احتمالا فرد مستعد به دیابت در آینده خواهد بود .
    در صورتیکه میزان قند خون کمتر از 140 باشه تست طبیعی تلقی میشه . پس با این اوصاف شما مشکلی ندارید و نگران نباشید .

6. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    آقای دکتر، البته نمی خوام بحث بکنم(چون جای بحث من نیست و من شایسته بحث نیستم) و نمی خوام سیر درمانی معلوم کنم. پاسخ من هم به خاطر دیابت نیست بلکه به خاطر تعجب شما از غذا درمانی هست. یکی از نزدیکان با یکی از سبزی هایی که توی غذامون هم هست و ههمون می خوریمش درمان شده و از 25 رجب تا حالا اون قرصی رو که برای درمان اون بیماری بوده رو نمی خوره و حالش هم خوبه. چون در قدیم این بیماری با این سبزی به طور کامل درمان می شده و حالا هم درمان کرده. قرص شیمایی نتونست خوب کنه ولی این سبزی تونست. پس می بینید که با غذا می شه بیماری رو درمان کرد و نمونه های زیادی وجود داره که ابوعلی سینا بزرگ ترین پرچمدارش هست. البته پیامبران و امامان هم در رده جلوتر از همه هستند.

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

یغذا درمانی چنین علمی نداریم
    منظور فکر کنم همون رژیم غذای مناسب با هر بیماری هستش .....

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    پستی که دادم هرگز جسارت به پزشک خوبمون دکترmorsadr نبود. من از ایشون تشکر می کنم که به این انجمن می یان و سوال ها رو پاسخ می دن و می دونم که در کارشون هم دقیق هستن.
    ولی ای کاش پزشکان ما در کنار داروهایی که تجویز می کنن، تجویز غذایی هم بکنن. مثلاً بیماری که قراره فلان دارو رو مصرف کنه و اون دارو هم باعث از بین رفتن و یا کاهش فلان ویتامین یا فلان املاح در بدن بیمار می شه هم تجویز بشه تا بیماری ها سریعتر درمان بشن.
    سعی کنیم به طبیعت برگردیم و باهاش آشتی کنیم تا سلامتمون رو به دست بیاریم.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    آقای دکتر، البته نمی خوام بحث بکنم(چون جای بحث من نیست و من شایسته بحث نیستم) و نمی خوام سیر درمانی معلوم کنم. پاسخ من هم به خاطر دیابت نیست بلکه به خاطر تعجب شما از غذا درمانی هست. یکی از نزدیکان با یکی از سبزی هایی که توی غذامون هم هست و ههمون می خوریمش درمان شده و از 25 رجب تا حالا اون قرصی رو که برای درمان اون بیماری بوده رو نمی خوره و حالش هم خوبه. چون در قدیم این بیماری با این سبزی به طور کامل درمان می شده و حالا هم درمان کرده. قرص شیمایی نتونست خوب کنه ولی این سبزی تونست. پس می بینید که با غذا می شه بیماری رو درمان کرد و نمونه های زیادی وجود داره که ابوعلی سینا بزرگ ترین پرچمدارش هست. البته پیامبران و امامان هم در رده جلوتر از همه هستند.
    دوست عزیز در مورد تاثیر مواد غذایی وگیاهی روی بیماریها بحثی نیست و تجربه و گاهی هم علم این تاثیرات را نشان داده اند ولی یک نکته را که باید در نظر داشته اینه که در علم پزشکی فقط تاثیر یک دارو برای ما مهم نیست بلکه علاوه بر آن میزان مصزف مدت مصرف و عوارض دارو نیز بسیار مهم است که باید در این موارد بررسی دقیق صورت بگیره و تمام جزئیات بدست بیاید تا دارو مجوز مصرف بگیره . بهمین علته که بنده با مواردی که در کتب علمی درج نشده اند مخالفم .
    بازم تاکید می کنم که علم پزشکی علمی تجربی نیست که بگوییم چون فردی با یک نوع سبزی ظاهرا خوب شده بیاییم این امر را تعمیم بدیم و بگوییم که همه با این نوع سبزی خوب می شوند . کمی باید محتاط تر بود .

منظور فکر کنم همون رژیم غذای مناسب با هر بیماری هستش .....
    رژیم غذایی درسته و مورد تایید می باشد . البته رژیم غذایی بیشتر برای جلوگیری از بدتر شدنه تا برای درمان بیماری . یعنی ما می گوییم این ماده غذایی را نخور که بدتر نشی نه اینکه این غذا را بخور تا بهتر بشی اینها با هم بسیار متفاوتند .

سلام به همه دوستان
    پستی که دادم هرگز جسارت به پزشک خوبمون دکترmorsadr نبود. من از ایشون تشکر می کنم که به این انجمن می یان و سوال ها رو پاسخ می دن و می دونم که در کارشون هم دقیق هستن.
    ولی ای کاش پزشکان ما در کنار داروهایی که تجویز می کنن، تجویز غذایی هم بکنن. مثلاً بیماری که قراره فلان دارو رو مصرف کنه و اون دارو هم باعث از بین رفتن و یا کاهش فلان ویتامین یا فلان املاح در بدن بیمار می شه هم تجویز بشه تا بیماری ها سریعتر درمان بشن.
    سعی کنیم به طبیعت برگردیم و باهاش آشتی کنیم تا سلامتمون رو به دست بیاریم.
    همانطور که گفتم تجویز غذایی هم داریم و پزشکان این کار را می کنند ولی نه به عنوان درمان بلکه به عنوان کمک به وضعیت بیمار و کمک به درمان . در مورد تاثیر داروها در از بین رفتن مواد مختلف در بدن هم معمولا اگر نیاز باشه تجویز مکمل صورت می گیره و این جزو علم پزشکی می باشد .

---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

آيا مي دونيد قبر امير كبير كجاست؟ اگه گفتید؟
    من میدونم کجاست بگم ؟

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

رژیم غذایی درسته و مورد تایید می باشد . البته رژیم غذایی بیشتر برای جلوگیری از بدتر شدنه تا برای درمان بیماری . یعنی ما می گوییم این ماده غذایی را نخور که بدتر نشی نه اینکه این غذا را بخور تا بهتر بشی اینها با هم بسیار متفاوتند .
    سلام ودرود به همه

بله ،اما مثلا میدونیم سبزی جات و میوه برای جلوگیری از انواع سرطان ها و بیمارها وحتی پیری زودرس و .......مفیده پس این فقط بهبود درمان نمیشه ،پیشگیری و در واقع یه جور واکسنه .....

بهمین علته که بنده با مواردی که در کتب علمی درج نشده اند مخالفم .
    خب اگه شما پزشکی میخونید یا دکتر هستید بهتر نیست تحقیقاتی هم در مورد غذا ها بکنید اینطوری به اسم خودتون هم تموم میشه یعنی ثبت میشه...

12. این کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    جناب morsadr از توضیحات شما ممنونم.اما به هر حال باید میوه هایی هم وجود داشته باشه که قند کمتری داشته و افراد دیابتی بتونن از اونا استفاده کنن.
    میشه چند تا رو اسم ببرید؟

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

میوه ها و سبزیجاتی که قند کمتری دارن :
    خیار - گوجه فرنگی - سیب سبز رنگ - تمشک - ریواس - شاه توت - گلابی - کاهو - کلم - ترب - لیمو ترش

15. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •