عزیز با این قطعیت نمیشه گفت مشکل از چی هستش
ممکنه از یه بخش حساس باشه که اهمیت ندادن بهش لطمات جبران ناپذیری به انجین وارد کنه
عزیز با این قطعیت نمیشه گفت مشکل از چی هستش
ممکنه از یه بخش حساس باشه که اهمیت ندادن بهش لطمات جبران ناپذیری به انجین وارد کنه
حرف این اقا هم درستهعزیز با این قطعیت نمیشه گفت مشکل از چی هستش
ببرش یه دستگاه بزنن خیال راحت
خرجی نداره بهتر از اونه که یه دفعه بری توخرج زیاد
اگه سنسور اکسیزن باشه 20 تومن واگه رله فن باشه یه 10 تومن
مدل 83 انژکتور احتمالا موتور کیا هست و پیش ما فنی کارها ملقب به سرطان
اگه عقربه دور موتور تکون نمی خوره پس یا مجموعه کیلومتر شمار مشکل داره که قابل تعمیره یا سیگنال ارسالی از طرف سنسور دور موتور تا پشت مجموعه کیلومتر شمار مشکل داره. این می تونه ناشی از خرابی سنسور، خرابی مدار سیم کشی یا حتی مشکل در سیستم کنترل الکترونیکی موتور خودرو شما باشه.
اگه به واقع سوخت زیاد شده مربوط به احتمال دوم یعنی نرسیدن سیگنال دور موتوره.
احتمال ضعیفتری هم هست که ناشی از خرابی سیستم سوخت رسانی یا هوا رسانیه.
به هر حال باید با دستگاه عیب یاب کد خطای مربوطه رو برسی و پارامترهای موجود رو هم چک کرد.
زمانیکه پراید داشتم یه بار چراغ چک روشن شد . تو جاده بودم با کلی دلهره بردمش نمایندگی تو سمنان عیب از یکی از شمعها بود که با عوض کردن اون برطرف شد
دقیقا
90% احتمالا عیب از شمع ها باشه!
سر منم اومده و عیب از شمع بود.
خوب به میمنت و مبارکی پس از یک هفته ماشینو بردم تعمیرگاه. مشکل از سنسور میل بادامک بود.
چه بدبختی ای کشیدم تا این قطعه رو پیدا کردم. همه جا چینی و تایوانی بود. بعد از 2 ساعت گشتن بالاخره اصلیشو (سایپا) با قیمت 21 هزار تومان پیدا کردمو و بردم عوض کرد.
Last edited by mohammad_s7201; 22-08-2010 at 18:39.
اي بابا. خر ما از كرگي دم نداشت.
امروز صبح دوباره چراغ چك روشن شد![]()
دو سه روز قبل ماشین من هم چراغش روشن شد.
ایراد از Step بود جالب اینکه تازه عوضش کرده بودم.
حالا چی شد؟
هيچي همينطور روشنه. منم نميدونم چه مرگشه
نميخوام دوباره برم تعميرگاه كه سرم كلاه بذاره. اگه وقت كنم خودم بايد يه روز شمع هاشو دربيارم تميز كنم ببينم درست ميشه يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)