در حد هم هستند
پارس سرویس 128 اسمی به شما میده ولی می تونی تا حدود 1.2 مگابیت ازش دانلود کنی.
در حد هم هستند
پارس سرویس 128 اسمی به شما میده ولی می تونی تا حدود 1.2 مگابیت ازش دانلود کنی.
مسلما 128 مخابرات بهتره. چون 128 مخابرات هم سرعتش بیشتره و هم ارزونتر.
برای من 128 مخابرات دانلود 14 هست.
آقا مهردا چرا از Edge ایرانشل استفاده نمیکنی یکی میگفت 512 نامحدود رو میده 10 تومن ماهی ولی با سرعت 25دانلود میکنی تازه پینگش هم زیر 700
نمی یاد.
[QUOTE=mehrdad38;5281504]نه برای اوراکل منظور من 256 بود که نامحدود هست ماهی 32 تومن.
اگر حجم دو گیگ جوابگوی شماست گزینه های زیادی برای شما وجود داره. و چون محدود هستن معمولا سرعت دانلود بالایی دارن.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
میشه یه مثلام بزنی؟؟
من واقعا الان موندم که از چه نوع اینترنتی استفاده کنم.
اون پار آنلاین هم ینی سرعت 128 که میگه در واقه خیلی بیشتر از 128 هستش؟؟؟
ببین سیاست شرکت های PAP به این صورته که وقتی سرویس محدود به کسی می دن میاد بیشتر از پهنای باند درخواستی برای طرف می بنددن . البته بگم بعضی هاشون اینطوریه که توی ساعات روز و زمانی که از حجم کم میشه سرعت بالاست ولی شبانه که زمان رایگان هست و از حجم سرویس کم نمی شه سرعت رو به شدت پایین میارن.
در صورتی که در سرویس های نامحدود دیگه چنین چیزی معمولا صورت نمی گیره وسرعت در اغلب موارد به سرعت واقعی نزدیکه و در طول شبانه روز ثبات بیشتری نسب به سرویسهای محدود دارن.
شما بهتره یه سوالی از کافی نت و گیم نت ها و سایر اماکنی که به هر نحو کارشون با اینترنت هست سوال کنید ببینید توی منطقه شما کدوم ISP خوش درخشیده.
Last edited by mehrdad38; 16-08-2010 at 16:39.
حرفهای شما رو تایید میکنم مثلا شاشتل که بودم سرعت شبانه رو پایین میاورد به ایشون هم اگر دنبال وبگردی و دانلود حجم پایین در حد روزی 300 مگ هست مخابرات رو پیشنهاد میدم ولی اگر بتونه 256 بگیره از مخایرات دیگه بحثش فرق میکنه. دنبال Edge هم نره که در و پیکر نداره.
این اینترنت شهراد چطوره؟؟
گرونه یا نه؟؟؟
واقعا؟؟ میشه رو این پست حساب کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)