اگر نخوام از کراس فایر استفاده کنم در اونصورت P55-USB3.0 مناسبه؟
اگر نخوام از کراس فایر استفاده کنم در اونصورت P55-USB3.0 مناسبه؟
این مین از SATA3 هم پشتیبانی نمیکنه!اگر نخوام از کراس فایر استفاده کنم در اونصورت P55-USB3.0 مناسبه؟
SATA3 الان کاربرد داره ؟ منظورم اینه که برای بازی و فیلم و ... استفاده از هارد SATA3 لازمه یا اینکه در آینده بدرد می خوره؟ راستش نمی خوام دو سال نشده مادربرد رو عوض کم.
SATA3 بیشتر در آینده بدردتون میخوره و اگه نمی خواهید به این زودیها سیستمتون رو ارتقا بدید توصیه می کنم مادربردی بخرید که این قابلیت رو داشته باشهSATA3 الان کاربرد داره ؟ منظورم اینه که برای بازی و فیلم و ... استفاده از هارد SATA3 لازمه یا اینکه در آینده بدرد می خوره؟ راستش نمی خوام دو سال نشده مادربرد رو عوض کم.
مادربردهای x-58 گیگابایت چطورن ؟اگر بخوام core i7 بگیرم چقدر بودجه رو باید افزایش بدم؟سلام دوست عزيز.
مي گم داستانت چقدر شبيه من شد !!! البته من تاپيكم 16 صفحه اي شد!! اينقدر هم مخ اين اولترا بيچاره و ديگر دوستان روكار گرفتم كه ديگه خودم خجالت مي كشم پست بدم تو اون تاپيك !!ولي بالاخره به همين نتيجه اي كه الان نوشتي رسيدم. داستان اينطوري بود:
اول بودجه 1 ميليون بود. گفتن AMD . گفتم نمي خوام !!! ديدم فايده نداره! رفتم مذاكره كردم شد 1.300 ولي باز خواستم گرافيك GEFORCE بگيرم ديدم SLI خوب نمي شه !!! ايندفعه مذاكره همراه با گردوخاك كردم!! شد 1.500 و چيپ X58 . حالا هم تقريبا به نتيجه قطعي رسيدم!! چون نمي خوستم 2-3 سال ديگه سيستم عوض كنم.
خواستي يه سر برو اين رمان رو بخون !!
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون دوست عزیز![]()
این مادربردها رو تایید می کنید؟ البته قیمتشون رو ندارم نمی خوام بیشتر از 350 تومان برای مین هزینه کنم:
GA-P55A-UD3P
GA-P55A-UD4P
GA-P55A-UD6
بله خوبنداین مادربردها رو تایید می کنید؟ البته قیمتشون رو ندارم نمی خوام بیشتر از 350 تومان برای مین هزینه کنم:
GA-P55A-UD3P
GA-P55A-UD4P
GA-P55A-UD6
ولی برای شما P55A-UD3 بهتر هست و نیازی به مادربرد گرونتر ندارید
کدومشون برای کراس فایر مناسبتره؟
همشون تو یک حد و لینک X16/X8 هستندکدومشون برای کراس فایر مناسبتره؟
و در کل برای کراس فایر توصیه نمیشن (کلا چیپست P55)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)