t_tanhayam عزیز
گفته میشه که nx700 و nx800 سوپر LED هست منظور از سوپر LED چیه و کلا" چه فرقی با LED معمولی داره؟
سپاس
t_tanhayam عزیز
گفته میشه که nx700 و nx800 سوپر LED هست منظور از سوپر LED چیه و کلا" چه فرقی با LED معمولی داره؟
سپاس
دوست من در مورد مشکل شما اطلاعی ندارم اما اساتید میتونند پاسخ بدن . سئوالی داشتم میخواستم ببینم TV شما NX700 هستش آیا ازش راضی هستین کیفیتش چطوره اون انعکاسی که دوستان میگن روی تلویزیون می اوفته خیلی تو دیدن تصویر تاثیر داره چشمو اذیت نمیکنه میشه بگین چند خریدین ؟
با تشکر
---
دوستان میشه با nx700 از طریق اینترنت فیلم دید اصلا سرعت پایین اینترنت ایران جوابگو هست ؟
ممنون
-اگه منظورتون از اينترنت مربوط به خود tv رو ميگين اصلا همچين كارايي رو نداره ويا خيلي محدود اون هم بيشتر ا سايتهايي نظير you tube ....
اما اگه منظورتون wi_fi و dlna و اتراك گذاري هست بدون هيچ محدوديتي ميتونيد ببينيد
والا عزيز من نشنيدم
اگه منظورشون deep black panel هست بله خوب كيفيت پنل سري nx بالاست وبخاطر همين تكنولوژي متفاوت مشكي خوبي ارائه ميكنه
سلام -بله nx700 46 اینچ هست و خدا وکیلی کلمه راضی بودن در موردش بی انصافی هست چون اینقدر کیفیتش عالی و عالی و عالی هست که جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمیگذاره - در مورد انعکاس هم بگم چون یه لایه محافظ مثل شیشه بر روی صفحه این تلویزیون هست و وقتی که به تلویزیون نگاه میکنی امکان داره (با توجه به محل تلویزیون شما) انعکاس کم رنگی از لامپ یا لوستر شما روی تصویر بیفته اما اینقدر نیست که شما رو اذیت کنه و همه تلویزیون ها این انعکاس رو دارن (کنتراست و تیزی تصویر پخش شده اینقدر بالاست که اصلا انعکاس هیچ چیزی رو لمس نمیکنی )- من با یه کابل hdmi به طول 10 متر کامپیوتر و tv رو به هم وصل کردم مانیتورم سامسونگ 23700 فول اچ دی هست -به خدا بی تعصب میگم وقتی این دو رو با هم مقایسه میکنم از کیفیت بسیار پایین مانیتور واقعا حالم میگره که با این مانیتور چه بلایی به سر چشمام میارم
ببخشید اینو میگم من اینو به قیمت 2میلیون و نهصد بدون گارانتی خریدم پایه معروفش رو هم جداگانه 120 گرفتم![]()
ما حدود 2...3 ماهی هست که 40Nx700 داریم ... واقعا طراحیش فوق العادست .
اون رفلکس هم اون جوری که میگن نیست ... حداقل منو که اذیت نکرده و تاثیری نداشته .
واقعا همون طور که تو شعار تبللیغاتی این مدل اومده . چه در حالت خاموش وچه در حالت روشن حال و هوای شما و خونتون رو عوض میکنه .
دوست عزیز این توضیح شرکت سونی در مورد سوال شماست
سوني را مانند ماركهاي ديگر نمي شناسد. سوني با بازتعريف سيستم نوردهي LED توانسته LED شفافيت و وضوح بالاتري را از تلويزيون هاي خود به دست آورد. سيستم نوردهي در LED تلويزيونهاي سوني داراي قدرت تفكيك پذيري و نوردهي بهتري مي باشد و اين باعث مي شود كه تصاوير با تفكيك بيشتر و بهتر و حركتهاي تصوير نيز با جزئيات كامل تر و نرم تر به چشم برسند. همچنين اين سيستم نوردهي با جايگذاري بهينه مي تواند مصرف انرژي را تاحد زيادي در مقايسه SUPER LED در سوني LED كاهش دهد. براي همين به سيستم نوردهي CCFL با سيستم هاي گفته ميشود.
یه عکس هم در مورد سوال شما
![]()
[QUOTE=hosn7;5288249]سلام -بله nx700 46 اینچ هست و خدا وکیلی کلمه راضی بودن در موردش بی انصافی هست چون اینقدر کیفیتش عالی و عالی و عالی هست که جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمیگذاره - .................................................. .................
.................................................. .................................................. .................................................. ..................
باسلام
دوست عزیزم از پاسخ کامل شما بسیار ممنونم![]()
Last edited by baghbanzadeh; 23-06-2011 at 11:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)