چي شد پس؟!؟!؟
دوستم خريدشو يه كم عقب انداخت ولي هم اكنون نيازمند ياريه سبزتان هستيماااااااا...![]()
چي شد پس؟!؟!؟
دوستم خريدشو يه كم عقب انداخت ولي هم اكنون نيازمند ياريه سبزتان هستيماااااااا...![]()
ببین دوست من اندازه ی صفحه ی نمایش در هر دو مدل یکسانه یعنی 3.2 و هر دوشون 16 ملیون رنگ رو ساپورت میکنند.
هردوشون به همراه سیستم عامل سیمبین سری 60 عرضه شدند. در قدرت پردازشکرهای اونها هم تفاوتی وجود نداره.
همونطور که حتما میدونید تفاوت اصلیشون در حافظه هاشونه که در مورد حافظه ی داخلی X6 32 و N97 mini 8 گیگ هستند اما در مورد حافظه ی خارجی ایکس 6 کلاً از این خصیصه بی بهره است.
از مشکلات دیگه ی X6 میشه به:
عدم شارژ از طریق microUSB، خوانایی بسیار ضعیف صفحه نمایش زیر نور خورشید و سرعت پایین در گالری عكس اشاره کرد.
اینها تشابهات و تفاوتهای کلی این دو گوشیند اما در کل همونطور که دوستان اشاره کردند برعکس تشابهات زیادی که با هم دارند N97 mini انتظارات رو برآورده نکرده.
يعني چه چيزي رو برآورده نكرده؟يعني x6 برتره؟
n97 miniیه برتری اساسی داره اونم کیبورد مجازیه
اگر کیبورد سخت افزاری میخواین داشته باشه کهn97 mini
وگرنه که X6
x6 بهتره...
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
با توجه به قیمتش...
هر دو امکاناتش شبیه همن......ان97 کیبرداره و لمسی مقاومتی ولی اون بدون کیبرد و لمسی خازنی با صدای بیشتر دیگه خودت ببین.......![]()
ببین دوست من در مورد خریدن گوشی همه چیز برمیگرده به نیاز فرد و انتظارش از گوشی.
x6 100%
برتری n97 فقط در کیبوردش هست .
خوب شاید این رفیق ما هم به کیبورد احتیاج داشته باشه نه به برتریهای دیگه ی X6 نسبت به N97 mini.
اگر هم به کیبورد نیاز داره بهتره n97 بگیره نه مینیشو...من خودم شخصآ به گوشیهای مینی یه قرون نمیدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)