خیلی خوب شده
فقط - اول فکر کردم می خوای بچه جن ازش درست کنی !! حالا شد یه بچه شر ؟
ولی دماغش خیلی قشنگ شده
موفق باشی
خیلی خوب شده
ولی دماغش خیلی قشنگ شده
موفق باشی
خب الان خوب شده اما...
1. توپولوژی مدل میبایست بهتر میشد. با همین هم میشه یه کارایی کرد همونطور که الان انجام دادی، اما باید همیشه هر مدلی رو که میزنی واسه انیمیت در نظر بگیریش و یه توپولوژی خوب واسش بزنی...
2. مدلسازی از رو کانسپت با مدلسازی از رو بلوپرینت فرق میکنه. واسه کانسپت خود مدلساز باید از آناتومی خوب سر در بیاره تا بتونه از اون یه زاویه ی خاص کل مدل رو بدون مشکل بزنه! الان این مدل از نمای بغل، ساختار جمجمش ایراد داره و باید اصلاح بشه!
این عکسها رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگه واسه رندر فقط از نمای روبرو استفاده میکنی میشه ازش گذشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. بازم میشه رو سرش کار کرد و هنوز جا داره، اما فقط یه خورده گوشش رو بهتر کن! گوشش یه جاهایی صاف و کیوبیک شده و یه قسمتهایی خمیری. اینا بایستی متعادل باشن!
بازم میگم تا اینجاش خوبه اما اگه بخوای عالی بشه باید به اون موارد دقت کنی...
منتظر ادامش هستم...
Last edited by HOMAYOON.F; 15-08-2010 at 12:09.
ممنون.خیلی خوب شده
ولی دماغش خیلی قشنگ شده
موفق باشی
بچه جن؟!! ، كانسپتش رو كه گذاشته بودم!!
اون اسمش بخاطر اينه كه بچه هه يه حالت شيطاني داره ، يعني موقع نگاه كردن بهش ، در عين حال كه احساس خوبي بهت دست مي ده ، يه حالت تنفر هم بخاطر شيطاني بودنش بوجود مي آد. اما بعد از اين كار قول مي دم يه بچه جن هم مخصوص شما ازش بزنم، چون مدل واقعا استعدادش رو داره.
يا علي.
از پي گيري تون و نكاتي كه اشاره مي كنيد خيلي خيلي ممنونم.
اون عكس هايي رو كه گذاشتين حجم حالت real رو داره ، اما براي اين مورد سعي نكردم حجمش رو اونطور كه گفتيد كنم ، چون كار real نيست و فانتزي هست و حالت كاريكاتوري هم داره !!
بنظر خودم كه حجم اينطوري بيشتر به sinistery بودنش كمك مي كنه !!
بعد بنظرم اينطور كه از شكل بر مي ياد رعايت كردن اون حجم شايد مدل رو از كانسپتش دور مي كرد.
در مورد گوش ها هم ، حقيقتش خودمم راضي نيستم و با شما كاملا موافقم.
اما اين يكي رو مي خوام از رو برو كار كنم ، اگر جو گرفتم كه كل قسمت هاي بدن رو مدل كنم ، اون موقع بايد روي گوشش هم كار كنم چون بجز از نماي رو برو واقعا اوضاعش خرابه.
راستي در نماي روبرو اگه جايي از گوشش خيلي ناجوره بگيد تا رديفش كنم.
مي خوام اين مدل رو سريع تمام كنم. متاسفانه هميشه مي خوام كاراي سنگين و پيچيده كنم و وسط يكي از همين كارا بودم كه ديگه واقعا خسته شدم . بخاطر همين اومدم اين مدل رو شروع كردم و از همون اول با خودم شرط كردم كه زياد بهش گير ندم !! و سريع تمومش كنم.
راستي نظرتون براي ابروهاش چيه؟؟ تو ZB درست كنم؟؟
موفق باشيد يا علي.
Last edited by sharin; 15-08-2010 at 14:13.
منظور منم رئال نبود! کلاً حالت و فرم رو میگم. بعد هر جور که دوست داشتید میتونید تغییر بدید یا اغراق کنید.
خب اگه در نظر دارید کار رو سریع تموم کنید همین هم خوبه! ابروهاشم میتونید با زیبراش بزنید. این دیگه به خودتون بستگی داره.
رندر رو تو زیبراش میگیرید یا مایا؟
اگه تو مایا رندر میگیرید، که با نرمال مپ همه چی ردیف میشه، اما چون توپولوژیش یه خورده کار داره شاید نتیجه اون چیزی که میخواید نشه!(مخصوصاً واسه چشمها!!)
بله ، همون طور كه گفتم رندر رو در MAYA مي گيرم. البته فكر نكنم نرمال مپ مشكلي ايجاد كنه !!
موهاش رو هم با پلاگين Shave & hair cut درست مي كنم.
راستي اگر مي شه يه تاپيك بزينيد در مورد بحث topology يا همين جا يه link اي چيزي بذاريد. مي خوام topology رو درست ياد بگيرم ، كه ان شائ الله كم كم كارامون رو اصولي كنيم.
اين طور كه بوش مي ياد اوضاع ام تو زمينه ي Topology خيلي خرابه !!
تشكر فراوان.
-------------------------------------------------------------------------
خوب اين هم از دست و لباسش ، حالا بايد ببرمش تو ZB و جزئيات بدم.
![]()
راستش واسه توپولوژی یکی از بهترین راهها، نگاه کردن به وایرفریم کارهای حرفه ای هاست.
همینطور اگه از آناتومی درک صحیحی داشته باشیم متوجه میشیم که توپولوژی باید به چه شکل باشه.
و همینطور خروجی نهایی که از کار میگیریم هم تعیین میکنه که تا چه حد باید رو توپولوژی کار کرد.
...
به تصاویر زیر نگاه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه چینش edge loop ها دقت کنید. میبیند که اکثراً دور چشمها و دور دهن و از روی بینی به طرف اطراف دهن و ... هستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلش هم اینه که فرم عضلات و پوست صورت در دنیای واقعی به این شکل هستش.
حالا اگه ما چینش edge loop ها رو به طریقی غیر از این روش اجرا کنیم شاید واسه کارهای سبک و فانتزی جواب بگیریم، اما واسه کارهای حرفه ای با انیمیتهای با کیفیت دچار مشکل میشیم. پس باید هر مدل تمرینی رو که میسازیم بر اساس این اصل پیش بریم تا تجربه و تواناییمون در مسیر درست شکل بگیره.
مشکلی که توپولوژی کار شما داره، اینه که تعداد edge ها واسه چشم و گونه و لب پایین خیلی کم هستن. همینطور بقیه ی قسمتها میتونست مناسب تر باشه. شما باید به این موضوع دقت کنید که مدل بیس یا لوپولی باید شبیه به کانسپت باشه و در نهایت با smooth کردن اون یه مدل نرم و زیبا داشته باشید. نباید فقط به مدلِ با دیواید بالا تو زیبراش اکتفا کرد . چون خروجی اصلی شما بیس لوپولی هستش!
به هر حال الانم خوبه و کارهای بعدی مطمئناً بهتر هم میشن.
منتظر ادامش هستم...
خیلی خوب شده...
اگه توی زیبراش با Alpha ها یکم روی پوستش کار کنی بهتر هم میشه...
مو و ابروهاش رو هم توی زیبراش درست کن
راستی اگه گفتین چرا بهش میکن پسر شیطانی؟!!!.....
.
.
.
یه نگاه به رابطه دستش با عروسک بکنین![]()
آفرین
تا اینجای کار عالی شده
فرمشو خیلی خوب در آوردی
منتظره ادامه کار هستم..
HOMAYOON.F جان ممنون از توضيحاتت ، شروع خوبي بود.
ممنونم از نظرتون.
چون اين يه مدل بچه هست اگر بخوام از بافت پوست استفاده كنم ، باعث مي شه كه پوستش پير بزنه ، حالا براي Texture اش بايد چند چيز رو امتحان كنم.اون لكه ها و جزئيات ريز صورت رو هم موقع Texture دادن مي دم ، كه دوباره كاري ، نشه.
اگر كسي تجربه ي مفيدي هم تو اين زمينه داره كه بتونه براي Texture كمكم كنه ، ممنون مي شم راهنماييم كنه.
اما در مورد مو در ZB بايد بگم كه انتخاب خوبي نيست چون چيزي رو كه مي خوام نمي شه باهاش در بيارم و حتما مي خوام مو ها رشته ، رشته اي باشه. با پلاگين تو مايا رديفش مي كنم ، نگران نباش.
رابطه ي دستش با عروسك چه ربطي به شيطاني بودنش داره ؟؟!!
ممنونم.آفرین
تا اینجای کار عالی شده
فرمشو خیلی خوب در آوردی
منتظره ادامه کار هستم..
-------------------------------------------------------
و اما ادامه ي كار . خوب كار لباس و دست در ZB تموم شد :
البته پنجه ي دستش ( hand ) بنظرم زياد لاغر شده ، ناخون هارو هم فقط جاشون رو گذاشتم به خاطر مطابقت با كانسپت ريزشون كردم ، اما فكر كنم جزئيات دست باعث شده كه پير تر نشونش بده ، به همين علت هم فعلا بيشتر جزويات ندادم. محل اتصال انگشت ها هم نبايد يه سطح باشه ، كه بعدا درستش مي كنم.
منتظر نقد هاي سازندتون هستم. ممنون از همگي.
حالا مي رم سراغ مدل كردن عروسك اش.
موفق باشيد.
يا علي.
انگشتاش خیلی باریک و تیز شدن!
فرم ناخن ها مثل هم نشده
راجع به بافت صورت هم یه نگاه به این عکس کن:
آدم تو هر سنی باشه پوستش بافت خودش رو داره ، اما توی سن کم کمتر خودش رو نشون میده
برای طبیعی تر شدن کارت بهتر که سوراخ سوراخای پوستش رو براش بزاری اما با شدت کم
یه سوال:
کسی میدونه چجوری موهای اینجوری رو :
به اینجوری :
تبدیل میکنن؟(خیلی وقته توش موندم)
درباره رابطه دست با عروسک هم باید بگم که از حالت تعجب عروسک معلومه دیگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)