مسلما بهتره ولی حدود 35 تومن گرونتره!1-اگه توی مادربورد از GA-MA770T-USB3 استفاده کنم بهتر نیست ؟ / مشکلی پیش نمی آید ؟
بله تقریبا2-این سیستم GTA IV رو روان و کامل نشون می ده ؟
مسلما بهتره ولی حدود 35 تومن گرونتره!1-اگه توی مادربورد از GA-MA770T-USB3 استفاده کنم بهتر نیست ؟ / مشکلی پیش نمی آید ؟
بله تقریبا2-این سیستم GTA IV رو روان و کامل نشون می ده ؟
این سیستم خوبه و اگه بودجتون بیشتره این تغییرات رو بدین
VGA ATI 4770 100
POWER 480A GREEN 47
-----------------------
All 460
برای بازی هم بهتر و قویتره و در حد خوبی پاسخگوی نیازهای شماست
متاسفانه اصلا تو بازار نیستVGA ATI 4770 100
دریغ از یک عدد!
سلام
قدرت این سیستم از نظر پردازش و گرافیک و ... درچه حدی قرار داره؟؟
برام مثال قابل مشاهده بزنین .... مثل Score ویندوز 7 و اینکه مثلا گرافیک تو چه بازیایی تا چه حد جزییات و با چه رزلوشنی جواب میده؟ و در کدام بازیا کاملا جوابگو هست؟
پردازنده هم همینطور ممنون میشم ... از نظر مقایسه میخوام بدونم در چه سطحیه ...
ممنونم.
Last edited by a1i; 14-08-2010 at 17:02.
سلامسلام
قدرت این سیستم از نظر پردازش و گرافیک و ... درچه حدی قرار داره؟؟
برام مثال قابل مشاهده بزنین .... مثل Score ویندوز 7 و اینکه مثلا گرافیک تو چه بازیایی تا چه حد جزییات و با چه رزلوشنی جواب میده؟ و در کدام بازیا کاملا جوابگو هست؟
پردازنده هم همینطور ممنون میشم ... از نظر مقایسه میخوام بدونم در چه سطحیه ...
ممنونم.
اینجا به تمام جوابهاتون می رسید:
به تازگی مقایسه GPU ش هم راه افتاده و با هر کارت گرافیک و پردازنده ای که دوست داشته باشین میتونین مقایسه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته
من نمی دونم بر چه اساسی این فروشنده ها قطعه میارن
الان بریم تو بازار یه مشت گرافیک بدرد نخور دارن که همونا رو به همه پیشنهاد می کنن و مردم هم که نمی دونن گولشون رو می خورن
اگه الان ازشون یه گرافیک 100تومنی خوب بخوایم معمولا gt 220 یا خیلی هنر کنن gt240 (اگه تو این قیمته) رو پیشنهاد می کنن یا اگه بگن ati حتما میرن سراغ 5550 5450 و 5570!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)