خب این رزولوشنی که میگین خیلی پایینه و 5750 در حد خوبی از پسش بر میاد اینم نتیجش برای رزولوشن های بالاتر
![]()
خب این رزولوشنی که میگین خیلی پایینه و 5750 در حد خوبی از پسش بر میاد اینم نتیجش برای رزولوشن های بالاتر
![]()
البته این نتیجه تست با جزئیات گرافیکی بالا و رزولوشن خیلی زیاد است معمولا برای اجرای بازی ها در چنین سطحی نیاز به سیستمی (فقط کیس) بالای یک میلیون تومان است تازه بعد از یکسال برای اینکه باز هم با چنین گرافیکی بشه بازیهای روز رو بازی کرد نیاز به ارتقا وجود داره (البته اگر اور نکینم) به نظر من اگر یک سیستم بتونه بازی ها رو در سطح گرافیکی قابل قبول و متوسط اجرا کنه کافیه
در حال حاضر به نظر من در رده ATI برای سیستم های متوسط به بالا 5770 و 5750 کارت های گرافیک با قیمت معقولی هستند
منظورتون از GTA 4 همون IV دیگه ؟ ما به Vice City می گفتیم 4 . اون بازی رو با هر گرافیکی می شه بازی کرد.)
یکی می گه کیس قبلیتو می خرم. اگه می شه یه قیمت عادلانه واسش پیشنهاد بدین
M.B = GigaByte P4 titan 533
VGA = ATI Radeon 9550
Ram = نمی دونم ولی مدل قدیمیه 2تا 256
CPU= Intel Celeron 1.7GHz
پاورم هم مارکش LD بود فک کنم
هارد دیسک مکستور 40Gb دارم
خیلی این قطعات قیمتی ندارن ولی من فکر می کنم 100تومن خوب باشه و این پول رو میتونی بزاری برای رم که بشه 4گیگ و گرافیک که 5770 بگیری و خیالت راحت باشه
اون IV همون عدد 4 هست به یونانیمنظورتون از GTA 4 همون IV دیگه ؟
Share گرافیک به هیچ عنوان از خواص مادربرد نیست و بیشتر کارتهای جدید این کار رو میکنندیه سوال دیگه هم دارم گفتم همین جا بپرسم : این مادربرد EP45 میگن گرافیک رو Share می کنه و کارایی گرافیک رو بالا می بره...(یه چیزایی تو همین مایه ها.. ) درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)