خب مگه من تو چهره حضرت یوسف و دیئیم اما اونا برای فیلمشون یک شصیت گذاشتن اما منو تو هم ندیدیم همین طور هی کس تو ی این دوره زمونه هیچ امامیو ندیده این فقط یک عکس
اما ممنون که نظر دادید
خب مگه من تو چهره حضرت یوسف و دیئیم اما اونا برای فیلمشون یک شصیت گذاشتن اما منو تو هم ندیدیم همین طور هی کس تو ی این دوره زمونه هیچ امامیو ندیده این فقط یک عکس
اما ممنون که نظر دادید
نه من و شما چهره حضرت یوسف (ع) رو ندیدیم به نظر من کار اشتباهی کردن . اونا معصوم نیستن ( هر کسی که اجازه داد ..........) پس می توانند گناه کنند اگر شما فیلم امام علی رو دیده باشید
به خاطر میارید شخصیتی که جای حضرت علی بازی میکرد چهره نورانی براشون گذاشتند من کلا با این جور کار ها مخالفم
و.....................
در ضمن هیچکی نگید خیلی ها بودن چهره زیبا و نازنین امام زمان رو دیدن
خوب بهتره برشدارید
یک نکته مهم خواهشا یکم بهتر پست بدید بشه خوند
چشم اطاعت شد شما دستور بده![]()
سلام بهاره خونم گل
کارهاتو دیدم خیلی قشنگ شده
نسبت به سنت خیلی عالی کار میکنی
با کمی تمرین میتونی کارهای خیلی بهتری بزنی
این کاره آخرتم خیلی عالی شده
من که خیلی خوشم اومد...
---------------------------------
دوستان عزیز به نظرم به جای حاشیه رفتن به کار ها نظر بدید...این کار در جای خودش خیلی خوب کار شده ..حالا اینکه عکس اون امام نورانی باشه یا نباشه تو زیبایی کار تاثیری نمیزاره.......
تبلیقات نه درستش تبلیغات هستش.
salam
افرین خیلی خوب کار میکنی
منتهی متاسفانه تو بین بچه ها (منظورم گرافیتسای بازاری) فتوشاپ کار کردنو
در حد گذاشتتن چندتا عکس و ... میدونن
حالا من انتظاری ندارم که شما بیاین با این سن کمتون کارهایی بزنید که توش تنظیم نور و ... رو داشته باشه
ولی بیشتر جهت یه راهنمایی از همین الان فک کن که تو باید بغیر از بقیه بشی تو این زمینه ها
موفق باشی دوستم![]()
ممنون دستتون درد نکنه
خدمت دوستان بگم ما اگر الان جلو این چیز ها رو نگیریم همین طوری پیشرفت میکندو گسترش میشه
خدمت دوستان بگم من از طرح های ایشون خوشم اومد و اگر ادامه بدم اطمینان دارم یک گرافیست حرفه ای میشن
و لی نباید به مسائل حاشیه ای کشیده بشه
ولی .............
Last edited by سونامی; 15-08-2010 at 14:46.
سلام یه کار جدید
قیافه را عوض کردم
من عکس انجلی
را صورتش را روی صورت یک دختر دیگه گذاشتم
![]()
روی صورت این دختر خانوم گذاشتم
واین شد
چطوره
با سلام...
دوست عزیز ... برای شروع بد نیست ولی از همه مهمتر در آخرین طرح باید بگم تصویر عکس اولی کوچکه و تصویر عکس 2 بزرگ
شما صورت رو بزرگ کردید تصویر صورت مات شده و همین باعث میشه تا هرقدر روی تنظیم گردن برای مچ کردن کار کتید
باعث افت کیفیت در تصویر بشه یه نکته دیگه هم درنظر بگیرید همیشه تا جایی که میتونید تصویر های رو با هم میکس کنید که
حدالمقدور از با هم مشابه باشند الان در تضویر 2 صورت فیس اولی با 2 خیلی فرق میکنه و همچینی بدل بشن نشده
ولی کلا کار جالبیه
منتظر طرح های بعدی شما هستیم
موفق باشید...
یونیسف![]()
خیلی عالیه ......خیلی خیلی!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)