درحالت دیفالت ودر لود کامل با برنامه PRIME95 نهایتا از 64 درجه بالاتر نمی ره.به نظر شما با اور 3.3 طبیعی نیست که دماش تا 72 برسه؟با وجود خنک کننده استوک خودش؟قطعا مشکل از خنک کننده است؟؟؟
درضمن می خوام بدونم رم هام تا چه فرکانسی می تونم اور کنم؟
درحالت دیفالت ودر لود کامل با برنامه PRIME95 نهایتا از 64 درجه بالاتر نمی ره.به نظر شما با اور 3.3 طبیعی نیست که دماش تا 72 برسه؟با وجود خنک کننده استوک خودش؟قطعا مشکل از خنک کننده است؟؟؟
درضمن می خوام بدونم رم هام تا چه فرکانسی می تونم اور کنم؟
برای فرکانس 3.3 ، ولتاژ رو روی 1.25 بزار ، باید پایدار باشه، این طوری دما حدود 3-4 درجه کاهش پیدا می کنه ...
کلأ هون دمای 64 در حالت غیر اورکلاک هم کمی بالاست ، دمای اتاق چند هست؟ کیستن مناسبه .
توصیه می کنم که رم رو اورکلاک نکنید ، چون هیچ افزایش کارایی نداره و فقط طول عمرش به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می کنه . در کل ولتاژش رو هم از 2.1 بیشتر نکنید .
یک فن 8سانتی 4سیمه در جلو کیس دارم و یک فن 8سانتی 3سیمه عقب کیس،البته قبول دارم که اتاقم یکم گرمه.کیسم فکر نکنم مشکل داشته باشه چون کارت گرافیکم درحالت اور و در لود کامل حداکثر تا 62 درجه بیشتر نمیشه.حالا شما نظرتون چیه؟
ایول مهندس ،حال کردم از این حرفت.الان تا 3.6 اور کردم و ولتاژ VCORE رو گذاشتم رو 1.25 و با تست PRIME95 دما حداکثر تا 68 درجه بالاتر نمی ره درصورتی که قبلا تا این فرکانس و در همین تست دما تا 82 درجه هم می رسید.حالا به نظر شما همین ولتاژ رو دیگه تغییر ندم؟
Last edited by mhs_837; 12-08-2010 at 23:09.
اگه سیستم کاملأ پایدار هست ، بزارین روی همین ولتاژ بمونه .
دما رو با چی اندازه می گیرین؟
حالا که ما ولتاژ رو کاهش دادیم در راندمان سی پی یو اثری نداره؟به حرحال با ولتاژ کمتر انرژی کمتری دریافت می کنه(البته احتمالا حرفم مبتدی هست!!)
دما رو با SPEED FAN و HWMONITORPro اندازه گیری می کنم.این برنامه ها دقیق نشون می دن؟
نه ، در راندمان تأثیری نداره... .
بهتره با نرم افزار realtemp کنید ، اختلاف دما با tjmax همواره باید بیش از 25 باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)