اموزشکده های درپیت فنی حرفه ای![]()
اموزشکده های درپیت فنی حرفه ای![]()
سلام دوستان بنده یه سوال کوچک و مختصر و مفید دارم!
میخواستم بدونم برای ورود به دانشگاه آزاد حتما باید تو کنکور شرکت کنیم (رشته برنامه نویسی کامپیوتر کارودانش)؟
سوال دوم و حیاتی !
میخواستم بدونم که کل خرج و مخارج و هزینه تحصیلی چه تو شهر خود و چه تو شهرهای دیگر کشور عزیزمون ایران تا مقطع فوق دیپلم (کاردانی) و تا مقطع لیسانس(کارشناسی) به طور تقریبی چقدره؟
از دوستانی که میتونن به بنده حقیر کمک کنند کمال تشکر را دارم !![]()
دوست عزیز شما چرا نمیرید علمی کاربردی شرکت کنید ؟
یه سوال:
آیا چنین چیزی امکان داره که یه تعداد از دانشگاههای پیام نور حالا به هر دلیلی(کمبود ظرفیت یا چیز دیگه)در رشته ی کامپیوتر دانشجو نپذیرن ولی یه تعداد دیگه بپذیرن؟این سوال خیلی برام مهمه
والا من یه بار شرکت کردم.با اینکه حداقل سوالات زبان انگلیسی و مطمئنم خوب زدم ولی قبول نشدم.البته باید اعتراف کنم نخونده نشستم سر جلسه ی امتحان.اینو به این خاطر گفتم که یه عده فکر میکنن کنکور کاردانی علمی کاربردی صرفا یه امتحان فرمالیتست.
نه این اصلا نشدنی هستش .
پیام نور یا از طریق ازمون سراسری دانشجو میگیره یا از طریق فراگیر .
فراگیر که باید امتحان بدی و قبول بشی
سراسری هم که باید از طریق کنکور سراسری وارد بشی .
سلام . نه . برخی دانشگاه های تازه تاسیس بدون کنکور دانشجو می پذیرن . اما کیفیت آموزشی مطلوبی ندارن . در ضمن برای فنی ها و کار و دانش یه کنکور فرمالیته میدی بعنی 100 درصد قبولی فقط رقابت می کنی واسه مرکز دانشگاهیت .
2- اگه منظورت آزاده تو مقطع کارشناسی هر ترم حدود 600 تا 800 (بسته به واحدهای انتخابی) و تو کاردانی 400 - 500 تومان هست . اکثرا خوابگاهم ندارن . باید بری خوابگاه خود گردان که حدود ترمی 300 هست . خونه هم بگیری همین قدر در میات . خورد و خوراک و هزینه های جانبی هم هست که اگه تو شهر خودت باشی اونا حذف میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)