haf 932 هست که haf x ارتقا یافته اون بود 177 تومن ویه مدل پایین تر haf 922 که 143 تومنه
haf 932 هست که haf x ارتقا یافته اون بود 177 تومن ویه مدل پایین تر haf 922 که 143 تومنه
حالا این کیس های Antec راحت گیر میاد؟ نماینده و گارانتی داره؟
کولینگ سیس !
به سایت ---------- . net برید. کولینگ سیس وارد میکنه.حالا این کیس های Antec راحت گیر میاد؟ نماینده و گارانتی داره؟
یه مدل داره مثل همین 1200 ولی اسمش Antec 900 هست. مثل همین هست کمی کوچیک تر هست و جلوش دو فن داره و پشتش هم یک فن. به قیمت 140.
سایتش :
tinyurl.com/39qotuy
منم با haf922کاملا موافقم
فک کنم 140 گیرت بیاد
گرین اینفینیتی هم بدک نیست 110 تومن
اگه یخورد وایستی haf-x هم میاد که فوق العادس
این کیس antec 1200 باید پاور برعکس گذاشت؟ چون تا اونجا دیدم قسمت کف کیس جایی برای فن پاور نیست که هوا از اون وارد بشه. مشکلی پیش نمی یاد اگه برعکس بزارن؟
NZXT Lexa Black گرفتم. 4 تا فن داره و واقعا هم بی صدا هستن. کیس بزرگ و شیکیه.
با قیمت 145 هزار تومن.
اسم این کیسا NZXT هست و ما هم تو سیرجان نماینده رسمی شون هستیم راستی ساخت USA هم هستن و الانم وارد نمی شن.
احتمالاقیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟جزو خنک ترین کیس های دنیاست!
درضمن اینم بگم که خنک ترین کیسی که من باگشتن توبازار پیداکردم:
COOLER MASTER-COSMOS S
بودجلوش3تافن15سانتی میتونی بخری بزاری سه تافن بالاش میخوره که میتونی رادیاتورخنک کننده آبی روداخل کیس بزاری بایه فن12سانتی کنارش و3تافن12سانتی هم همراه همینها میتونی بیرون وبالاش بزاری فن کناریش23سانتیه900دور فن پشتشم 12سانی میتونی بزاری کف کیس هم میتونی یه فن مخصوص خنک کردن گرافیک هاعلاوه برفن23سانتی بزاری باقابلیت تنظیم باد.
کلااگه بخوایی بکوب خرج کنی میتونی6تافن بالا روی سقف-3تافن15سانتی جلو1دونه عقب یکی هم کف کیس بزاری که پاورهم پایینه کف کیس میزاری که مخصوص خودش فیلتر داره میتونی دربیاری تمیزکنی.
کلا12تافن میخوره7تا12سانتی3تا15سانتی یکی23سانتی دیگه جای هیچ عنوان یاچیز دیگه روبرای مارک های دیگه مثل ترمالتیک گرین و..........................
باقی نزاشته هم رتبه این کیس که خودمم دارم با11تافن همین الان دارم وروشنه کیس:
CM STAKER 830-NVIDIA
ازخودکولر هست که اونم خوبه ولی دقیق روش نمیدونم چندتاسوار میشه وکولینگ این دوتا معرکس اصلا هیچ چیزی نمیتونه باهاش رقابت کنه به هیچی دوست عزیز شما گوش نکن ازبنچمارکو این خوبه اون خوبه همش چرته300تومن پول کیسه مفت نمیدی که!
میدونم که این ادعا بخاطر نداشتن مدرک هیچ ارزشی نداره ولی وقتی اینترنت پرسرعت تهیه کردم اون وقت دیگه جوابی ندارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)