صفحه کلیدش بزرگه ! پس n82 رو ببینی چی میگی![]()
صفحه کلیدش بزرگه ! پس n82 رو ببینی چی میگی![]()
s8000 عالی به نظر میرسه ولی یکم طراحیش ساده و خز شده هستs8000 jet زیر 250ه تو علائدین بگردی تا 230 هم شاید پیدا کنی.
کمترین قیمت aino رو نمیدونم ولی تا 300 تومن میتونی گیر بیاری . به نظر من اصلا ارزش نداره
yari هم انتخاب خوبیه قیمتش حدود 210 تومنه:
Yari و Hazel هم تقریبا مثل هم هستن فقط چون من با گوشی های لمسی کار کردم نمیدونم آیا میتونه من رو راضی کنه یا نه.
از HTC Touch2 خیلی خوشم میاد اما دوربینش به نظر ضعیف میرسه میگم تو HTC های زیر 250 تومن دوربین 5 نداریم..؟
AINO هم که به نظر من مشکلی نداره هم طراحیش خیلی جالبه هم دوربین بالای داره تازه لمسی هم هست فقط قیمت میمونه که اگر 250 تومن بود حتما دریغ نمیکردم.
در کل عقلم میگه S8000 ولی بیشتر اون چیزی که مد نظرم هست Aino هست خودم هم میدونم ارزش نداره ولی باید دید هدفت از خرید گوشی چه هست.
با تشکر از دوستان
یه نکته !
آینو پی اس 3 نداره ! ریموت پی اس 3 رو داره
ببخشید البته جسارت کردماشما خودتون استاد کنسول و ... هستین
![]()
میدونم...یه نکته !
آینو پی اس 3 نداره ! ریموت پی اس 3 رو داره
ببخشید البته جسارت کردماشما خودتون استاد کنسول و ... هستین
![]()
راستی این هدست Aino بلوتوثی هست؟ یعنی میشه به PS3 وصلش کرد..؟
میگن یک آپدیت اومده که امکانات لمسی Aino رو بالا میبره..! راسته یا دروغ.؟
اره هدست بلوتوثه. به ps3 رو نمیدونم ولی به هر دستگاهی که هدست بلوتوث رو ساپورت
کنه میخوره ینی اگه ps3 هم ساپورت کنه میخوره. البته هدست بلوتوث رو جدا هم میتونی بخری
منتها یه 60 70 تومنی خرج داره
سامسونگ s5560 مارول
دوربین 5 خوب
اسپیکر قوی
سوکت 3.5 میلیمتری
وای فای
صفحه تاچ 3 اینچ
قیمت 175 تومن
![]()
نوکيا X2 قیمت200تومان
ممنون از دوستان
من هر چی فکر میکنم Aino برای من خیلی بهتره
هم طراحیش خیلی عالیه هم دوربین فوقالعاده ای داره هم هدست بلوتوثی داره و همچنینریموت PS3 میشه که ما هم PS3 داریم
فقط مشکل قیمت دارم که نمیدونم 100 تومن چه طوری جور کنم اگرم جور نشد S8000 میخرم
اگر بلوتوثی باشه 100 درصد به PS3 میخوره (هدست های نوکیا میخوره دیگه میخوای مال خود سونی به سونی نخوره..!)اره هدست بلوتوثه. به ps3 رو نمیدونم ولی به هر دستگاهی که هدست بلوتوث رو ساپورت
کنه میخوره ینی اگه ps3 هم ساپورت کنه میخوره. البته هدست بلوتوث رو جدا هم میتونی بخری
منتها یه 60 70 تومنی خرج داره
کلا برای بازی کردن تو محیط آنلاین باید هدست بلوتوثی داشت که گویا با خرید Aino یک 60 تومنی به سودم میشه.
سامسونگ که کارش خیلی درسته ولی مشکلم فقط طراحی اون هست وگرنه 100 درصد s8000 میگرفتم بعد خودم استار سامسونگ دارم کلا از این نوع طراحی خسته شدم.سامسونگ s5560 مارول
دوربین 5 خوب
اسپیکر قوی
سوکت 3.5 میلیمتری
وای فای
صفحه تاچ 3 اینچ
قیمت 175 تومن
ممنون دوست عزیز ولی من دارم میگم کلا از این جوری طراحی ها حال نمیکنمنوکيا X2 قیمت200تومان
به نظرم برای دلت هرچقد پول خرج کنی کمه
چون الان دلت پیشه آینو هست
عقلت میگه یه چیز دیگه بگیر
خودتم خوب میدونی توی نبرد عقل و دل
همیشه پیروز دله
پس نذار با یه انتخاب ظاهرا عاقلانه یکی دو سال دلت بت نق بزنه
همون که دلت میگه ....
موفق باشی
اگه پ س 3 پلتفرم A2DP رو ساپورت میکنه میتونی از هندزفری آینو براش استفاده کنی !اگر بلوتوثی باشه 100 درصد به PS3 میخوره (هدست های نوکیا میخوره دیگه میخوای مال خود سونی به سونی نخوره..!)
کلا برای بازی کردن تو محیط آنلاین باید هدست بلوتوثی داشت که گویا با خرید Aino یک 60 تومنی به سودم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)