برق بوعلی خوبه ولی عالی نیست. از نظر اساتید کم داره ولی یک دوتا هستن به کل استادای دیگه می ارزن. میدر گروه برقش بسیار بسیار خود خواه. انگار دانشجو دشمن خونیشه اصلا راه نمیاد.
برق بوعلی خوبه ولی عالی نیست. از نظر اساتید کم داره ولی یک دوتا هستن به کل استادای دیگه می ارزن. میدر گروه برقش بسیار بسیار خود خواه. انگار دانشجو دشمن خونیشه اصلا راه نمیاد.
کاملا مشخصه که سهند تبریز یه سروگردن بالاتره و البته رتبهه بهتری میخواد . اینی هم که گفتید خارج از شهر رو مطمئن نیستم چون دقیقا تو تبریزه !! شاید جدیدا یه بخشی به شهر سهند منتقل شده ، درسته ؟!
نوشته محل دانشگاه شهر جدید سهند در 25کیلومتری تبریز!
من همون روز اول خواستم بیام نظرمو بدم اما گفتم بذار انتخاب رشته تموم بشه یه وقت حرف من باعث نشه تصمیم بگیری بعدا منو مقصر بدونی!
خوزستان اگه بومی نیستی نزنی خیلی بهتره! چون از آبان ماه تا فروردین فقط میتونی هواشو تحمل کنی و دقیقا 8 ماه جهنمه و از ساعت 8 صبح تا 8 بعدازظهر نمیتونی هیچ فعالیتی کنی! و یه چیز دیگه فک نکنم بتونی تو اهواز خیلی جاها بری"درسته ناامنی همه جا هست ولی ...!
به هر حال کار خوبی کردی اهواز رو آخری زدی ولی متاسفانه قبولی یه مقدار سخته تو چمران شاید از بقیشون سخت تر باشه!
با مسعود خان هم نظرم
امنیت چیزیه که تو اهواز برا همه آرزوئه
اینطور بهت بگم که نمی تونی موبایلت رو بذاری تو کیفش و ببندی به کمرت از بس که نا امنه!
اینجوری هم که دوستانمون میگن نیست دیگه .
Last edited by Snake5; 25-08-2010 at 23:45.
چه چیزایی آدم تو این تاپیک میخونه در مورد اهواز !!
اینا جدا حقیقت داره ؟؟!
اهواز اونقدر هم نا امن نست!!!من 15 سال اهواز نه اما آبادان زندگی کردم و اهواز زیاد رفت آمد داشتم !
گرماشو موافقم اما نا امنی نه !!یکخورده هم قومیتیه!نه به شدت تبریز اما هست !
Last edited by parya220; 11-08-2010 at 16:45.
ولی دانشگاه صنعت نفت آدم رو وسوسه میکنه ! تو توضیحات آخر دفترچه اومده به رتبه های 1 تا 1500 یه لپ تاپ و به 1501 تا 3000 یه دسکتاپشو میدنالبته به ما که نمیرسه اگه 300 -400 تا ارفاغ کنن به من هم یه دسکتاپ میرسه !!!
4 سال هم خوابگاه داره و کار هم بعد از تحصیل ردیفه![]()
ولی من جایی رتبه های قبولیشو ندیدم ! تو یادگار ماندگار هم نبود![]()
بابا هوا اینجا گرم هست...ولی ناامنی اینجور که دوستان میگن خبری نیست!(اینجور که دوستان گفتن، اهواز=تگزاس!)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)