اول اينكه ممنون از راهنماييت بعد هم اينكه asus M4A88TD-V EVO
اول اينكه ممنون از راهنماييت بعد هم اينكه asus M4A88TD-V EVO
این هم مدل خوبیه ولی باید بدونید که سریه 880 دارای گرافیک آنبرد هستند و اگه به کارتون نیاد فقط هزینه ی اضافه پرداخت کردنه...فکر کنم این مدل هم 150-160 تومنی باید باشه...
همون 870 رو فرض کنید با یک گرافیک آنبرد 4290 با خروجی های hdmi و dvi و d-sub...تفاوتش همینه.
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
من میگم اگه شما گرافیک آنبرد به کارتون نمیاد و از دست دادن یه pci براتون اهمیت نداره همون ASUS M4A87TD EVO رو بگیرید.
آقا خيلي ممنون فقط اينكه مگه چيپش 880 نيست؟مگه نبايد قوي تر از 870 باشه؟
بلهيعني فروشنده خالي بسته كه فقط msi خازن جامده؟
عین ... خالی بسته!
Military Class اسم سیستم خنک کننده مادربرد های MSI هستبعد هم يك سوال ديگه اينكه اين military class چيه ؟
که این خنک کننده ها تومادربردهای Asus به T.Probe و تو مادربردهای Gigabyte به Ultra Durable معروف هستند
در کل اینا اسم و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند تا کارایی
بله کمی قویتر هست ولی این افزایش راندمان در چیپست ... برای گرافیک آنبرد صرف میشه....یعنی میشه گفت تقویت شده تا بتونه وظیفه ی مجتمع سازیه چیپست گرافیکی با پردازنده رو به خوبی انجام بده و ضعفی در این خصوص نداشته باشه.
سلام
اين سه برد تراشه 870 در يك رده قرار دارند و براي اينكه بشه بين اين سه رده انتخاب كرد ساير امكانات جانبي را لحاظ كرد(مثلا پورتهاي SATA و USB و ESATA و ..)
ولي اون مدل M4A88TD-V EVO داراي گرافيك انبرد هست
اگر قصد خريد گرافيك مجزا را داري يكي از همين مدلهاي 870 را انتخاب كن و هزينه اضافي را كه قصد داري بابت 88TD صرف كني به گرافيك مجزا اضافه كن 100% كارايي بالاتري ميگيري
از نظر من از بين اين سه اول ببين كدوم يكي ارزونتره و بعد كدوم يكي امكاناتي را كه شما مي خواي داره
خير اينطوري رده بندي نميشنآقا خيلي ممنون فقط اينكه مگه چيپش 880 نيست؟مگه نبايد قوي تر از 870 باشه؟
همين چيپ 880 بدليل اينكه داراي موتور گرافيك آنبرد هست حرارت بيشتري توليد مي كنه(در NB) كه باعث ميشه در اوركلاك ركورد پايين تري نسبت به 870 داشته باشه
از همه دوستاني كه لطف كردن و راهنمايي كردن كمال تشكر رو دارم...ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)