تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: مشکل در ایجاد ایمیل Account verification via SMS or Voice Call ) gmail

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این آموزش اونطور که خودش گفته میتونید یه شماره مجازی از آمریکا کرایه کنید (رایگان) و بعد هر کاری باهاش می تونید بکنید البته شماره رو میده و بعدش یه سرور معرفی میکنه که می تونی تماس ها و پیام هاتو توش ببینی ولی من هرچی خواستم انجام بدم نشد بهشون هم گفتم ولی جوابی ندادن.
    اگه شما تونستین آموزش کاملش رو بسازین 70 میلیون آدم دعاتون می کنن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه ashoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این آموزشم از سایت iclub من خودم امتحان نکردم
    پیچاندن گوگل: چگونه بدون نیاز به شماره تلفن یک ایمیل جدید در جی میل بسازیم؟

تما تا به حال متوجه شده اید که برای ساختن یک آدرس ایمیل جدید باید یک شماره موبایل به گوگل بدهید تا برایتان کد فعالسازی ارسال کند که البته این امکان برای ما در ایران وجود ندارد. چندی پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیگر گوگل نیاز به این شماره تلفن ندارد اما ظاهرا این طور نیست. البته قبل از نوشتن این مطلب خودم چندین آدرس جدید بدون ارائه شماره تلفن ساختم اما مثل اینکه پروسه درخواست نکردن شماره تلفن شانسی است. به هر حال امروز دیدم آرمان، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته و در آن کامنت راهی را برای ساخت اکانت جدید ارائه کرده است. برای اینکه روش پیشنهادی بیشتر مورد توجه قرار بگیرد آنرا در قالب یک پست مطرح می کنم.
    در این روش از دعوتنامه های جی میل استفاده خواهیم کرد و حتما می دانید که هر کسی که اکانت جی میل داشته باشد معمولا چندین دعوتنامه هم دارد. بیشترین کاربرد این دعوتنامه ها زمانی بود که عضویت در جی میل توسط آنها انجام می شد اما به نظر می آید استفاده از آنها دوباره رونق بگیرد. برای ساخت اکانت جدید کافیست یک دعوتنامه جی میل برایتان ارسال شود. با کلیک بر روی لینک ثبت نام موجود در این دعوتنامه دیگر نیازی به ارائه شماره تلفن نیست. بنده این روش را امتحان کردم و موفق شدم به راحتی یک اکانت جدید بسازم از شما هم می خواهم این روش را امتحان کرده و نتیجه کار را در قسمت نظرات اعلام بفرمایید.
    http://www.iclub.ir/use-invitations-to-create-new-gmail?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_ca mpaign=Feed%3A+iClubir+%28iClub%29

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این آموزشم از سایت iclub من خودم امتحان نکردم
    پیچاندن گوگل: چگونه بدون نیاز به شماره تلفن یک ایمیل جدید در جی میل بسازیم؟

تما تا به حال متوجه شده اید که برای ساختن یک آدرس ایمیل جدید باید یک شماره موبایل به گوگل بدهید تا برایتان کد فعالسازی ارسال کند که البته این امکان برای ما در ایران وجود ندارد. چندی پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیگر گوگل نیاز به این شماره تلفن ندارد اما ظاهرا این طور نیست. البته قبل از نوشتن این مطلب خودم چندین آدرس جدید بدون ارائه شماره تلفن ساختم اما مثل اینکه پروسه درخواست نکردن شماره تلفن شانسی است. به هر حال امروز دیدم آرمان، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته و در آن کامنت راهی را برای ساخت اکانت جدید ارائه کرده است. برای اینکه روش پیشنهادی بیشتر مورد توجه قرار بگیرد آنرا در قالب یک پست مطرح می کنم.
    در این روش از دعوتنامه های جی میل استفاده خواهیم کرد و حتما می دانید که هر کسی که اکانت جی میل داشته باشد معمولا چندین دعوتنامه هم دارد. بیشترین کاربرد این دعوتنامه ها زمانی بود که عضویت در جی میل توسط آنها انجام می شد اما به نظر می آید استفاده از آنها دوباره رونق بگیرد. برای ساخت اکانت جدید کافیست یک دعوتنامه جی میل برایتان ارسال شود. با کلیک بر روی لینک ثبت نام موجود در این دعوتنامه دیگر نیازی به ارائه شماره تلفن نیست. بنده این روش را امتحان کردم و موفق شدم به راحتی یک اکانت جدید بسازم از شما هم می خواهم این روش را امتحان کرده و نتیجه کار را در قسمت نظرات اعلام بفرمایید.
    http://www.iclub.ir/use-invitations-to-create-new-gmail?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_ca mpaign=Feed%3A+iClubir+%28iClub%29
    دوست عزیز دعوتنامه جواب نمیده
    همین الآن امتحان کردم

داره خودمونی میشه ghokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    NET FrameWork.

پيش فرض

تعجب میکنم من دیروز تشکیل دادم مشکلی نداشت ولی امروز خواستم یکی دیگه تشکیل بدم ازم Verification کد رو میخواد بفرستم ایمیلم پس چرا دیروز ازم نخواست

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تعجب میکنم من دیروز تشکیل دادم مشکلی نداشت ولی امروز خواستم یکی دیگه تشکیل بدم ازم Verification کد رو میخواد بفرستم ایمیلم پس چرا دیروز ازم نخواست
    آره دیگه مشکل ما هم همینه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان نیازی به این کارا نیست
    نیازش فقط برنامه سی ------ هستش من استفاده کردم از این برنامه و جمیل هم ساختم خیلی راحت
    این برنامه آی پی شمار رو به جمهوری چک تغییر میده و شما به عنوان کاربر جمهوری چک محسوب میشین

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان نیازی به این کارا نیست
    نیازش فقط برنامه سی ------ هستش من استفاده کردم از این برنامه و جمیل هم ساختم خیلی راحت
    این برنامه آی پی شمار رو به جمهوری چک تغییر میده و شما به عنوان کاربر جمهوری چک محسوب میشین
    با سلام
    به نظرم استدلال درستي نيست دوست عزيزم
    چون اين يه چيزه عام هست
    مثه ليست انتخاب كشور هست
    يعني بايد حتما انتخاب شه يه چيزي و بستگي به كشوري كه داخلش هستي نداره
    حالا امتحان ميكنيم ببينيم

موفق باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض مثل یک بام و دو هوا میمونه!

سلام

کمی عجیبه ،مثل یک بام و دو هوا میمونه!
    من از روی کنجکاوی یه جیمیل جدید ساختم بدون هیچ اشکالی،
    اسم کشور را هم مخصوصا ایران نوشتم ، بدون ترفند و یا ------ بخوبی انجام شد.
    ونیازی به شماره موبایل و Verification نداشت.

موفق باشید
    Last edited by Sherpa; 06-09-2010 at 22:33.

9. این کاربر از Sherpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

خوب دوستانی که می تونن بسازن واسه کسایی که نمی تونن بسازن بسازن دیگه!

اهه همین الان 1000مین پستم رو زدم و اخر فروم باز شدم!!

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

شماره موبایلتون رو باید به صورت زیر بنویسید:
    989XXXXXXX+

بعد گوکل بهتون زنگ میزنه میگه : Hello!......
    کد رو دو بار براتون می خونه و قطع می کنه
    من خودم الان با ایرانسل 939 تایید کردم!!!

Last edited by V i r u s e r; 12-11-2010 at 17:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •