من جهت بازی کنسول psp را دارم ولی نمیدونم چرا خیلی وسوسه شدم ویواز رو بگیرم . شکل ظاهری خیلی خیره کننده ایی داره . از طرفی از x10 mini pro هم به خاطر android خوشم اومده .
VIVAZ PRO
X10 MINI PRO
من جهت بازی کنسول psp را دارم ولی نمیدونم چرا خیلی وسوسه شدم ویواز رو بگیرم . شکل ظاهری خیلی خیره کننده ایی داره . از طرفی از x10 mini pro هم به خاطر android خوشم اومده .
در کل ارزششو داره
یه فیلمبرداری ویواز خودش خیلیه
اینکه بهترین فیلمبرداری بین گوشیها را داره نیمتونه مهم باشه ؟
باطری بهتر ظاهر خوب وزن کمتر صفحه نمایش با کیفیت خوب
اینا هم میتونند مزیتهای خوبی باشند
نميدونم اگه فقط اين دو تا گوشي چشمتو گرفته خوب مسلما" از نظر ابعاد LCD و CPU و بازي و دوربين كلا" هرچي بگي VIVAZ PRO بهتره اما تو OS (سيستم عامل) خوب مسلما" خودت مي دوني كه ANDROID فوقالعادس هرچند اگه مي خواد 1.6 باشه باز از اون سيمبين VIVAZ بهتره اما به نظرم شما كه ميخواي 250 تومن بزاري روش همونطور كه يكي از دوستامون اشاره كرد برو يه ايپاد تاچ 8 GIG بگير يا وايسا ايپاد جديدا بياد بعد تصميم بگير. نميخوام توهين كنم اما اين دوتا گوشي كه مي خواي ارزش خريد نداره چون VIVAZ PRO خوبه اما OS بد يا بهتر بگم با 5530 خودت فرقي نداره اما X10 MINI PRO به غير از OS چيزي نداره.ولي بازم ميگم اگه ازسيستم عامل VIVAZ PRO چشم پوشي كني بقيه امكاناتش خوبه چون سيستمش با 5530 هيچ فرقي نداره فقط شكل ايكون هاش عوض شده.
در ضمن در مورد هر جور گوشي با هر سيستم عاملي و با هر برندي و هر نوع كنسول و هر محصول اپل كه مد نظر داريد من خوشحال ميشم كه اگه كمكي از دستم بر مياد انجام بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)