به نظر شما با این سخت افزاری که دارم آیا میشه گرافیک بالا روی مثلا 470 با پاور قوی گذاشت یا باید یک سیستم کامل از نو بخرم
به نظر شما با این سخت افزاری که دارم آیا میشه گرافیک بالا روی مثلا 470 با پاور قوی گذاشت یا باید یک سیستم کامل از نو بخرم
باسلام.
وبااجازه آلترابلک!
والاپاورتون که واقعاًضعیفه درحد المپیک من جای شما بودم یه700وات SILENT PRO باگارانتی مادامل عمر دریا کامپیوتر میگرفتم.بهترین انتخابه.
درمورد کارت گرافیک موضوعی که مطرحه اینه که مادربرد شمادوتاپورت برای کراس یاSLI داره ولی تومشخصاتش ننوشته.....
نظرمن هم مثل آلترا جان اینه که بااومدن سری400کارت های nvidia دیگه برای خرید اگرسمت سری200نرید بهتره تجربه این رو اثبات کرده.
اگر خواستید گرافیک خوب بگیرید ازسریnvidia 470-ASUS خیلی خوبه باقیمت420تقریباً
ولی به نظرمن شما هزینه ای که دارید میزاری یه5870بگیرید بایه خورده بودجه بیشتر ازنظراقتصادی به صرفه تره ودرضمن دیگه بخاری هم نمیخرید!![]()
قیمت پاور چنده؟ بعد اینکه روی این مادربرد با این CPU اشکال نداره 470 GTX بذارم؟
برای GTX470 حداقل پاور با توان 550 وات توصیه میشهقیمت پاور چنده؟
که برای شما یدونه Green GP685B با قیمت 105 تومن کاملا کافی هست
مشکلی نیست ولی اگه بتونید کمی هم اورش کنید کاملا ایده آل میشهبعد اینکه روی این مادربرد با این CPU اشکال نداره 470 GTX بذارم؟
اگه بخوام 460 GTX 1GB بخرم بازم پاور میخاد؟
بله حداقل پاور با توان 550 وات واقعیاگه بخوام 460 GTX 1GB بخرم بازم پاور میخاد؟
تا چند سال فکر می کنید برای اجرای بازی رو high end دووم بیاره با این سیستم:
470 GTX و سیستم خودم که بهتون معرفی کردم؟
اینو پیشرفت و تکنولوژی مشخص میکنه ولی 1-2 سال رو میشه براحتی حدس زدتا چند سال فکر می کنید برای اجرای بازی رو high end دووم بیاره با این سیستم:
470 GTX و سیستم خودم که بهتون معرفی کردم؟
قیمت 460 GTX 1GB چقدره؟
با برند Zotac حدود 270-280قیمت 460 GTX 1GB چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)