درسته 2مگ و 3مگ چیزی نیست ولی وقتی کار به 50مگ میرسه اینجاست که قضیه فرق میکنه.![]()
درسته 2مگ و 3مگ چیزی نیست ولی وقتی کار به 50مگ میرسه اینجاست که قضیه فرق میکنه.![]()
NOD32 اگه یک هفته آپدیت نشه، بعد از اون دیگه حجم آپدیت نهایتا 4 مگ میشه.
ولی کسپر روزی 9 الی 10 مگ آپدیت داره که بعد از یک هفته حدود 50 مگ آپدیت میخواهد.
بقیه آنتی ویروس ها هم شرایط نسبتا مشابهی دارند.
اینکه حجم آپدیت NOD 32 خیلی خیلی کمه، یه چیزی هست که به همه ثابت شده.
درمورد قدرتش هم میگم:
مطمئن باشید پس از یک ماه استفاده از NOD 32 دیگر سراغ هیچ آنتی ویروسی نمی روید.
شاد باشید
سلام..
منظور بنده اين بود كه شما زياد آپديت روزانه آنتي ويروس خودتون رو به تاخير نمي ندازين..
اُون 50 مگي كه شما دارين مي گين تقريبا ميشه براي بالاي 60 روز به تعويق انداختن آپديت آنتي ويروس و فك
نكنم تو اين دنياي پر از ويروس و تروجان و بد افزار مجازي آنتي ويروس اين همه دير به دير آپ شه..
موفق باشين..
دوستان عزیز من دوتا ویندوز دارم با دوتا آنتی ویروس
کاسپر2011 و نود 32
ولی همینطور که دوستان گفتن کاسپر روزانه خیلی آپدیتاش زیاد شده و داره کم کم حالگیری می کنه اونم با دیال آپ ولی نود 32 واقعا توپه و راحت هم میشه فایل آپدیت آفلاینشو برداشت و استفاده کرد
بنظر من avast 5 بهترینه
از نظر آپدیت هم که دوستان گفتن
کلا بسیار سبک و قدرتمند هستش
من 1 ساله که از نود استفاده میکنم اما چند روز پیش به توصیه یکی از دوستان avast 5 free رو گرفتم واقعا عالیه البته قبل از اون از avg avira kaspersky bitdefender استفاده کردم
کلا بخوام رتبه بندی کنم اول avast دومnod سوم avira چهارم avg پنجم bit ششم کسپر و. ....
البته این نظر من بودم و دلیل نمیشه چون کسپر از نظر من رتبه آخر رو داره پس آنتی ویروس ضعیفیه! نه! من از تمامی جهات بررسی کردم و این نتایج رو گفتم
![]()
دوست عزیز بهتره که تایپیک زیر بدقت بخونی و تجزیه تحلیل کنی
قطعا کمک زیادی میکنه ولی من از رو تجربه نصب آنتی ویروسها ( کسپر پاندا آویرا نورتون 2010-2011-360 )میگم avast چون هم سبک هم آپدیت کم حجم داره واز امکانات دیگش هم real time بودن بهش اشاره کرد که avira نداره. فالس الارم کم و سرعت اسکن بالا .لایسنس یکساله .استفاده کم از رم وسی پی یو بهنگام اسکن . ویروسهای مختلفی هم تست کردم که امونشون نداد.نتیجه تستهاش هم میتونی تو اون تایپیک ببینی.بدون تعصب چون تا دیروز panda 2011 رو سیستمم نصب بودالبته همه این آنتی ویروسهایی که نام بردم از بهترینها هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
Last edited by 01110362; 08-08-2010 at 22:40.
حالا که بحث سر قدرت انتی ویروسها شد ! حداقل بگید که کودوم انتی ویروس وقتی یه فایل ویروسی رو پاک میکنه یه بک اپ ازش میگیره.
این بک اپ گرفتن برای من خیلی مهمه.
دوسته عزیز این دلیل نمیشه که چون این ویروس رو نود32 نمیشناسه نود32 ضعیفه. شما یه سری به تاپیک دانلود تروجان و ویروس بزنید خواهید دید دهها ویروسی که حتی کسپر همین حالا هم نمیشناسه. به عنوان مثال لینکه زیر رو تماشا کنید.
پس با چند ویروسه خاورمیانه ای راجع به یک شرکت معروف و قدرتمند آنتی ویروس نباید قضاوت کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتایج بهتر و دقیقتر رو میشه توی سایتهای معروف تست آنتی ویروسها از جمله Av_Comparative.org مشاهده و بررسی کرد.![]()
ورژن جدید avast خیلی سریع آپدیت می کنه و کم حجم هم هست
مسلما Avast 5 کم حجم ترین آپدیت رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)