سال 83 قبول شدم دانشگاه امسال فارغ التحصیل شدم . جمعا 6 سال طول کشید .
توی این 6 سال هم فقط خوردم و خوابیدم .
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
اگه کسی کار خوب سراغ داده بگه ما بریم سر کار![]()
سال 83 قبول شدم دانشگاه امسال فارغ التحصیل شدم . جمعا 6 سال طول کشید .
توی این 6 سال هم فقط خوردم و خوابیدم .
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
اگه کسی کار خوب سراغ داده بگه ما بریم سر کار![]()
سلام
دوستانی که تو پیام نور مدرک گرفتن بگن میانگین تحصیل تو این دانشگاه چند ساله؟
من شنیدم به خاطر سختی امتحانات زیاد طول میکشه!
واسه من دقیقاٌ 10 سال (در مجموع 11 ترم) طول کشید.
الانم که دارم کارشناس ارشد میشم.
من خودم جزو کسانی بودم که میگفتم پارتی و دستمال تاثیر نداره اما الان شدیداٌ حرفم رو پس می گیرم.
معلومه که ربط داره!
تو بين اقوام 2 تا مهندس نرم افزار داريم
اولي فارق التحصيل صنعتي شريف(رتبه 27 کنکور سراسري)
دومي فارق التحصيل پيام نور استانه اشرفيه(گيلان)
اولي بلافاصله بعد از فراغت از تحصيل چندين شرکت معتبر در تهران بهش پيشنهاد کار دادند و اون الان داره با حقوق هاي چند ميليوني حال ميکنه
ولي بيچاره دومي هر در زد جوابي نشنيد و الان حق التدريس وزارت اموزش و پرورش است با ماهي 200 تومان حقوق!
میشه بگی تو کدوم رشته و از کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدی؟!!
اخه ما که داریم میمیریم با درس خوندن!![]()
یعنی مدرک پیام نور این همه خز شده؟![]()
عزیزم دانشگاه شریف و علم و صنعت و .... اصلا قابل مقایسه با هیچ کدوم از دانشگاه های دولتی نیستند اونوقت شما دارید شریف را با پیام نور مقایسه می کنید؟معلومه که ربط داره!
تو بين اقوام 2 تا مهندس نرم افزار داريم
اولي فارق التحصيل صنعتي شريف(رتبه 27 کنکور سراسري)
دومي فارق التحصيل پيام نور استانه اشرفيه(گيلان)
اولي بلافاصله بعد از فراغت از تحصيل چندين شرکت معتبر در تهران بهش پيشنهاد کار دادند و اون الان داره با حقوق هاي چند ميليوني حال ميکنه
ولي بيچاره دومي هر در زد جوابي نشنيد و الان حق التدريس وزارت اموزش و پرورش است با ماهي 200 تومان حقوق!
یکی از دوستای دوستام برنامه نویسی در حد صفر اما چون علم و صنعت لیسانس گرفته بود و ارشد هم سال پیش رتبه 3 کشوری شد الان توی یه مرکز تخصصی برنامه نویسی استخدام شده و داره کار می کنه . جالبه فرستادنش کلاسهای خصوصی تا برنامه نویسی یاد بگیره . اونوقت کسی که دانشگاه دیگه درس خونده باشه با اما و اگر استخدامش می کنند .
روم به دیفار منم پیام نور فارغ شدم . ( منظورم همون فارغ التحصیل بودمیشه بگی تو کدوم رشته و از کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدی؟!!
اخه ما که داریم میمیریم با درس خوندن!)
منظورم از خوردن و خوابیدن این بود که سرکار نمی رفتم وگرنه درس که میخوندم .![]()
حرف شما درسته،ولی اون دوست عزیز عنوان کرد که فراغت از تحصیل از هر دانشگاهی تاثیری در فرصت های شغلی نداره که من اومدم از اون مثال استفاده کردم
نگفتی چه رشته ای بودی![]()
من کامی خوندم ( یعنی همون کامپیوتر)
شما چه رشته ای می خونید ؟ کدوم دانشگاه ؟![]()
ای با با اگه سر کار بریم که 40 سال طول میکشهمنظورم از خوردن و خوابیدن این بود که سرکار نمی رفتم وگرنه درس که میخوندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)