صادق جان
تا اون موقع که مادربرد 770 رو به قیمت 120-30 تومن به خلایق میندازه مگه دیونست اینو بیاره ؟
این برد هنوز عرضه نشده ، احتمالا منتظرند ته مونده 770 ها فروش بره بعد اینو بالای 160-70 تومن به ملت همیشه در صحنه گیگا دوست عرضه میکنند![]()
صادق جان
تا اون موقع که مادربرد 770 رو به قیمت 120-30 تومن به خلایق میندازه مگه دیونست اینو بیاره ؟
این برد هنوز عرضه نشده ، احتمالا منتظرند ته مونده 770 ها فروش بره بعد اینو بالای 160-70 تومن به ملت همیشه در صحنه گیگا دوست عرضه میکنند![]()
ممنون ازجوابت حرفت درسته حالا تاکی باید دندون رو جیگر بزارم اگه اومد ی پی ام بزار متشکرم![]()
بنده رشته تخصصي ام الكترونيك و بعد كامپيوتر هست...
نگير اين گيگابايت رو نگير --- راندمانش پايين هست ... كل مدلهاش اينجوري هست...
مادربرد با كيفيت واقعا عالي ميخواي
اول بيا توي اين سايت بهت كمك بسيار زيادي ميكنند...
بعد هم پيشنهاد بنده...
فوق العاده عالي و ارزان هم هست
ميتوني در اين سايت در باره اش تحقيق كني...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو اين سايت عضوم با نام كاربري smart2009
يا اين يكي
درباره اين ماردبردها تو همين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تحقيق كن متوجه ميشي من چي ميگم..
بخدا ضرر نميكني... كاراييشون واقعا محشره...
قيمتشون هم نبايد بيشتر از 130 يا 140 باشه...
ویرایش میکنم...
لینک اول
لینک دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک سایت مشاوره برای شماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اتفاقا من هم ميخوام يه سيستم از نوعAMD PHENOM II X6 1055Tبگيرم.ميتوني به ادرسي كه دوستمون درپست بالاداده بري يابه ادرس زيربري
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده حدود 14 تا سیستم دیدم که از مادربورد گیگابایت به صورت 24ساعته و 7روز هفته روشن بودند و بالای 90درصدم لود بودند،ولی چیزیشون نشده،
مادر بوردهای گیگابایت در کنار asus بهترین هستند،البته با برندهای دیگه تا حالا سرکار نداشتم،ولی این حرف شما تعجب برانگیزه،
دوستان من مادربورد M4A78TD-USB3 رو پيشنهاد ميكنم همه جوره تست كردم و راضي كنندست .
قيمت امروز 10/09/89 هم 166 تومن بود و اوركلاك ميشه حرفه اي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)