داخلش که کثیفه ولی سیستم خیلیا از مال من کثیف تره و بهتر کار میکنه
سیستم های داغون کافی نت ها هم که با وین 7 هستش گیر نمیکنه..........
داخلش که کثیفه ولی سیستم خیلیا از مال من کثیف تره و بهتر کار میکنه
سیستم های داغون کافی نت ها هم که با وین 7 هستش گیر نمیکنه..........
Last edited by Lamanta; 07-08-2010 at 20:45.
آقا پدرام.مشخصات دستگاتو به ما میدی.البته یه توضیح کاملدر مورد مشکلت
توی پست اول گفتم مشخصات سیستمم رو
توی کارای عادی مثل نگاه کردن عکس یا فیلم یا بستن یه پنجره یا نرم افزار گیر می کنه الکی .
بعد از گیر کردنم مجبور میشم Restart کنم .
مثلا همین الان تب Task manager رو عوض کردم گیر کرد......
ببین اگر با حذف k lite درست نشد پس از اون نیست(ولی این k lite گاهی هنگ میکنه روی هر win7 که دیدم حداقل یک بار هنگ کرده).
در ضمن درایور 258.96 هم من روی سیستم خودم پایه AMD و پسر عموم پایه INTEL که نصب کردم هنگ میکنه(حتی روی ویندوز تازه نصبم هنگ میکنه) به طوری که یک لحضه(در حد 2-4 ثانیه)سیستم فریز میشه و موس حرکت نمیکنه و گاهی آزاد میشه گاهی هم نه باید ریستارت کرد(به طور معدود رخ میده نه اینکه همش هنگ کنه) اینو تست کردم که میگما بیشترین هنگشم موقعی هست که از مدیا پلیر می خوای استفاده کنی اگر درایورت همینه شک نکن که از همین ورژن درایور هست.
شما رو سیستمت خیلی برنامه داری؟برنامه های ریز و درشت
یا اینکه ممکنه برنامه زیاد نصب کرده بودی قبلا و الان پاکش کردی
چون برای من اینجور شده بود با سی کلینر ریجستری و ... رو کلین کردم سرعت بهتر شد همین امروز
در ضمن فک کنم گفته بودی کاسپر2011داری
من الان آبدیت شده شو دارم ولی اون سرعتو میاره پایین عجیب یه چیز دیگه نصب کن شاید درست بشه
هاردت ساتا هست یا آی دی ای معمولا ساتا سرعتش فک کنم بالاتره
و همچنین هاردتو دیفرگ کن
دوست من.این موارد بارها دیده شده.مسئولان مایکروسافت با برخورد به همچین مشکلی یک کار انجام میدهند اون هم تست گرافیکه.99%مشکل همینه.حالا یه بازی مثل کریسیس رو در نطر بگیر.یکم بازی کن ولی به داستا نازی توجه نکن.به جزییات کوچیک مثل سنگ های کوچک یا اسام دور دقت کن.اگه مشکل دیر بار گذاری تصاویر رو داری لز گرافیکته.این مشکل در xp بیشتر دیده شه.
پیشنهاد من به شما اگه دستگاه قوی ای داری windows vista sp2
منظورت درایور چیه ؟ Nvidia ؟درایور 258.96
نه من رو نصب برنامه ها مدیریت می کنم شاید کلش به 15 تا نرسهشما رو سیستمت خیلی برنامه داری؟
هاردم هم ساتاست
من هر روز بازی میکنمدوست من.این موارد بارها دیده شده.مسئولان مایکروسافت با برخورد به همچین مشکلی یک کار انجام میدهند اون هم تست گرافیکه.99%مشکل همینه.حالا یه بازی مثل کریسیس رو در نطر بگیر.یکم بازی کن ولی به داستا نازی توجه نکن.به جزییات کوچیک مثل سنگ های کوچک یا اسام دور دقت کن.اگه مشکل دیر بار گذاری تصاویر رو داری لز گرافیکته
Dirt 2
Cod MW2
GTA IV
PES 2010
NFS SHift
Assassin's Creed II
از بازی هاییه که بازی می کنم رو بالاترین کیفیت و هیچ مشکل گرافیکی ندارم........
باسلام من يه مشكلي درويندوز7دارمواون اينه كه هيچ برنامه اي اجرا نميشه يعني سيستم عكسها راباnero باز مي كرد ومن درقسمتproperties برنامه روبه windows picteurwiever تغيير دادم از آن به بعدتمام نرم افزارهاي سيستم باwindows picteurwiever باز مي شوند مثلاnero . من برنامه nero راopen with زدم واز قسمت browes باخود نرو باز كردم ولي باز تمامي نرم افزارها با نروباز ميشه نميدونم ويروسه يانه يكبار ديگه هم اينطوري شده بود وويندوز را عوض كردم لازم به ذكره كه من دوتا ويندوز دارم وفقط سون اينطوري شده درضمن اگه خواسته باشم فقط سون را پاك كنم چكار بايدبكنم؟ممنون
آقای 11samani این مشکل نیست.شما در open with وقتی آیتمی رو انتخاب میکنی یه سانت پایین تر از اون کادر یه تیک هست که نوشته always use the ...of file فقط کافیه تیکشو بر داری.
آره دیگه.برند کارت گرافیکت و مدلش چیه دقیق بگو؟راستی نگفتی از کدوم ورژن درایور استفاده میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)