آره این همونه!اين همون جام خيريه هست يا يه چيز ديگس؟
آره این همونه!اين همون جام خيريه هست يا يه چيز ديگس؟
منم اون ساعت کلاس دارم .
ولی من ترجیح میدم کلاس رو بپیچونم
راستی بازی رو شبکه 3 نشون میده .
به استقبال کامیونیتی شیلد:منچستر - چلسی نبرد شیر و شیطان
یکشنبه ساعت 18:30 به وقت تهران، ورزشگاه بزرگ ویمبلی لندن پذیرای سرخ آبی های جزیره است. چلسی قهرمان جام حذفی و لیگ برتر مقابل منچستریونایتد نایب قهرمان لیگ برتر، آغازگر کامنیتی شیلد یا جام" سپر خیریه" هستند. این بازی نوید شروع رسمی لیگ های اروپایی در فصل 2011-2010 را می دهد و برای فوتبالدوستان حرفه ای پایان انتظاری است که جام جهانی 2010 تشنگی آنان را برای دیدن رقابت های تمام عیار فوتبال ارضا نکرده و معتقدند که بازی های باشگاهی جذابتر از مسابقات ملی است ...
شیر مرموز
چلسی در بازار نقل و انتقالات این فصل بسیار مرموز عمل کرده است. کارلتو بازیکنانی چون بالاک و جو کول را از دست داده وتاکنون بنایون از لیورپول را به خدمت گرفته و شنیده می شود که رامیرس برزیلی نیز در مسیر جدایی از بنفیکاو پیوستن به استمفورد بریج است. ضمن اینکه شایعاتی مبنی بر جدایی احتمالی اشلی کول و کاروالیو به مقصد رئال مادرید و فروش دروگبا به مارسی به گوش می رسد. به نظر می رسد آنچلوتی کماکان همان سیاست محتاط میلان را در چلسی نیز اعمال می کند و نمی خواهد ترکیب تیم قهرمان را زیاد دستکاری کند اما میانگین سنی بالای شیرهای آبی و مصدومیت چند بازیکن کلیدی از جمله پترچک که آغاز فصل را از دست داده اند، نگرانی را برای هواداران غرب لندن بوجود آورده است. کما اینکه امتیازهای اول فصل بسیار مهم و از دست دادن آنها جبرانش سخت! آیا چلسی موفق به تکرار قهرمانی لیگ برتر خواهد شد؟ آیا طلسم ناکامی های اروپایی آنان شکسته خواهد شد؟ آیا سیستم نسبتا تدافعی کارلتو در برابر رقیبان این فصل لیگ برتر بازهم کارایی خواهد داشت؟ از یاد نبریم که تهدیدکنندگان مدافع قهرمانی در فضل پیش رو علاوه بر منچستریونایتد، آرسنال، لیورپول، تاتنهام، منچسترسیتی و استون ویلا نیز هستند و این بزرگ شدن دایره رقابت، دفاع از عنوان قهرمانی را مشکل تر خواهد کرد.
شیطان جوان
واقعا چه موقع سرآلکس فرگوسن می خواهد بازنشسته شود؟ تا کی با ریسک پذیری بالا به جای خرید بازیکنان گران قیمت و مشهور، از بازیکنان جوان و آکادمی فوتبال یونایتد بهره خواهد برد؟ گاهی فکر می کنم ایشان مربیگری فوتبال را به چشم یک سرگرمی نگاه می کند و همانطور که سالهاست در مسابقات اسب سواری بر روی اسب ها شرط بندی می کند، بر روی جوانانش نیز ریسک می کند و کمابیش از این قمار شیرین لذت می برد. یونایتد 2010 تیمی است نسبتا جوان که با چاشنی تجربه هایی همچون فان درسار، گیگز، نویل و اسکولز بازهم بوی قهرمانی می دهد. در کنار اینان، جوانان با تجربه ای همچون رونی، والنسیا، نانی و ... قرار دارند. این فصل زمان شکوفایی امیدهای جوان منچستر است، بازیکنانی مانند ماکدا، دیوف، کلورلی، برادران ایونز، برادران داسیلوا، ولبک و ... ، به این جمع ارناندس مکزیکی معروف به چیچاریتو را اضافه کنید که هنوز نیامده به امید اول خط حمله منچستر تبدیل شده است. این مهاجم 21 ساله فصل گذشته در لیگ مکزیک از 35 بازی انجام داده موفق به ثمر رساندن 34 گل شده و در بازی های پیش فصل، سرمربی شیاطین سرخ را شیفته خود کرده است. آیا بازهم یونایتد در اوج فوتبال جزیره و اروپا باقی خواهد ماند؟ آیا نبود هارگریوز (که البته پس از دو سال دیگرعادی شده!)، مصدومیت طولانی مدت اندرسون و مایکل کریک دردسری برای شیطان بوجود خواهد آورد؟ آیا منچستر این فصل هم خرید بزرگی نخواهد کرد؟ آیا رقابت های 2011-2010 ، شیطان سرخ جوان دیگری را به دنیای فوتبال معرفی می کند؟
نبرد شیر و شیطان
یکبار دیگر نبرد شیر و شیطان در خواهد گرفت. یکشنبه ساعت 18:30 به وقت تهران، ورزشگاه بزرگ ویمبلی لندن پذیرای سرخ آبی های جزیره است. چلسی قهرمان جام حذفی و لیگ برتر مقابل منچستریونایتد نایب قهرمان لیگ برتر، آغازگر کامنیتی شیلد یا جام" سپر خیریه" هستند. این بازی نوید شروع رسمی لیگ های اروپایی در فصل 2011-2010 را می دهد و برای فوتبالدوستان حرفه ای پایان انتظاری است که جام جهانی 2010 تشنگی آنان را برای دیدن رقابت های تمام عیار فوتبال ارضا نکرده و معتقدند که بازی های باشگاهی جذابتر از مسابقات ملی است. آیا نظر شما هم همین است؟ آیا با وجود تیم های آماده و مدعی آرسنال، تاتنهام، من سیتی و لیورپول و نیز استون ویلا بازهم سرخ آبی ها مدعی قهرمانی اند؟ پاسخ هرچه باشد، انتظار برای آغاز فصل جدید فوتبال جزیره و اروپا از فردا به تدریج به پایان می رسد و می توانیم با حساسیت همیشگی بازی های تیم محبوبمان را پی گیری کنیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
In Your Dreams!!!a
هرچند فنجون خیریه زیاد ارزش حرص و جوش خوردن نداره ولی ایشالا یونایتدمیبره!
میخوایم سومین برد پی در پی رو در مقابل منچستر بگیریم![]()
البته فکر کنم چهارمین باشهمیخوایم سومین برد پی در پی رو در مقابل منچستر بگیریم![]()
متاسفانه واسه من راه نداره که بپیچونم !
البته بهش میگن سپر خیریه ! : دی
امیدوارم جدا از نتیجه بعد این همه مدت که لیگ جزیره داره شروع میشه یه بازی قشنگ رو ببینیم .
(البته امروز اولین جام از مجموع 4 جامی که منچستر میخواد امسال ببره رو میگیریم)
چهارمين شكست پياپي چلسي......
به منچستري ها از جمله خودم تبريك ميگم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)