تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: صنایع یا it?

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

سلام
    جفتش ، IT با صنایع عالیه
    حرف من نیست حرف معلممونه ، خودش 8 سال رئیس یه سروری بود
    بهش کفتم میخوام برم تو کار کامپیوتر گفت الان دیگه کامپیوتر تنها فایده نداره باید یه چیزی رو باهاش ترکیب کنی خودش رو صنایع خیلی تاکید میکرد
    می تونی یکی از این دوتا رو بری ، تو داشنگاه ممتاز بشی اون یکی هم بخونی

2. این کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

It یه دنیاست ، پشیمون نمیشی

4. 2 کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

بعد میشه بفرمایید که شما قراره چی کار کنید که بچه های کامپیوتر نمی تونن انجام بدن. جدی فکر کردین که چون چند واحد مدیریت پاس کردین ، مدیریت پروژه های نرم افزاری یا مدیریت بخش فناوری اطلاعات سازمانها رو به همین راحتی به شما میدن.؟

یا چون مثلا شبکه های کامپیوتری تو ارشد It هست پس از حالا دیگه مدیریت شبکه همه اداره ها و سازمانها رزرو شده برایه بچه های It. یا مثلا بچه های سخت افزار و نرم افزار یا حتی الکترونیک که MSCE یا MCITP یا بالاتر از اون CCNA و ... دارن همه رو می ذارن کنار و فقط بچه های IT رو می گیرن.

خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
    پس میشه بگید تو این بازار نه چندان پر تقاضایه ایران شما چی کار می خواید بکنید. این جدید بودن رشته شما چی هست.؟ خواهشا

بر اساس چیزهایی که وزارت علوم تو معرفی این رشته نوشته ، برام سخنرانی نکنید که خودشونم نمیدونن چیکار میکنن.

از این تغییر اسم ها تو ایران زیاده. شما بمن بگید تو کدوم کشور صاحب فناوری برایه کسایی که کامپیوتر می خونن سه تا رشته که همپوشانی داره ، موجود هست بعد بیشتر با هم بحث می کنیم. لطفا استرالیا رو هم مثال نزنید . من منظورم دقیقا آمریکاست.
    ببین برادر یا خواهر
    برای اینکه نشون بدم آمریکا هم فناوری اطلاعات داره و جوابتون رو بدم ارجاعتون می دم به موسسه ی ITAA در آمریکا!یه سرچ درمورده ویکی پدیا روشنتون می کنه
    دوم باید بگم درسته که در مقطع لیسانس با کامپیوتر 20 واحد فرق داره
    اما اینو بدون که تمام خود پردازایی که میبینی+همین انتخاب رشته ایی که داری از طریق اینترنت می کنی و....
    همه ماله IT هست
    درباره ی اینکه می گی اشباع شده که حرف بسیار عجیبه!!!باید بگم که برادر من که استاد دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی هست یه همکاری داشت که فوق لیسانس IT داشت،ایشون گفتن که در حال حاضر کسایی که فوق لیسانس IT دارن به تعداد انگشت های دست هستن!(البته یه سال پیش)
    حالا نمی دونم شاید شما فکر می کنی یه مملکت ماکزیمم 10 تا مهندس IT نیاز داره!!
    تورو خدا قبل از اینکه بیاین و تو ذوغ ما بزنین کمی در مورده رشته تحقیق کنین!!!
    Last edited by dracula_killer; 07-08-2010 at 10:29.

6. 2 کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به
    اما اینو بدون که تمام خود پردازایی که میبینی+همین انتخاب رشته ایی که داری از طریق اینترنت می کنی و....
    همه ماله IT هست
    درباره ی اینکه می گی اشباع شده که حرف بسیار عجیبه!!!باید بگم که برادر من که استاد دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی هست یه همکاری داشت که فوق لیسانس IT داشت،ایشون گفتن که در حال حاضر کسایی که فوق لیسانس IT دارن به تعداد انگشت های دست هستن!(البته یه سال پیش)
    !!!
    دوست عزیز من چرا بخوام تو ذوق کسی بزنم. من فقط می خوام اگه کسی می خواد انتخاب رشته بکنه و اینجا رو می خونه با خوندن این نظرات بعضا نادرست ، گمراه نشه و فکر کنه که با خوندن این رشته دنیا و آخرتش تامینه.

همین جمله شما نشون میده که چقدر اطلاعاتتون کمه . من نمیدونم تو این مثالی که شما زدید نقش اون مهندس برق و سخت افزاری که زیر ساخت فیزیکی شبکه اینترنت و اصول تراکنش خود پرداز ها رو درست کرده کجاست؟

نقش اون متخصص علوم کامپیوتر که برنامه های نرم افزاری لازم رو فراهم کرده کجاست. همین برنامه انجمن P30World رو کی و کجا و توسط چه اشخاصی نوشته شده. اینترنت و گوگل مال چه سالی هست. PHP و ASPکلاسیک و JSP و ASP.NET که تو برنامه نویسی وب و اینترنت بکار می رن مال چه سالی هستن.؟

به قول دوستان که IT رشته جدید التاسیسی هست که تازه 6-7 ساله که تاسیس شده و هنوز بازارش بکره. پس این همه توسعه کامپیوتر و ارتباطات را تا قبل از این زمان کی انجام می داد؟

در مورد ارشد هم بله ، کلا چون استاد تو زمینه کامپیوتر تو ایران کمه ، ارشد هم کم داریم و ارشد های توپ فناوری اطلاعات یکی شبکه هست که حدود 60 نفر در سال می گیره و دیگری امنیت اطلاعات هست که حدود 10 تا می گیره.

ولی تعداد شرکت کننده ها چند تا است 12000 تا

که تا چهار سال دیگه که شما نوبتتون میشه ،، ......

پس اگه یکی از عوامل علافه شما به این رشته اینه که فوق بگیرید باید بگم که این حالت نسیه داره.

8. 2 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

ویرایش شد......
    Last edited by DrXoX; 08-08-2010 at 05:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

دوست عزیز من چرا بخوام تو ذوق کسی بزنم. من فقط می خوام اگه کسی می خواد انتخاب رشته بکنه و اینجا رو می خونه با خوندن این نظرات بعضا نادرست ، گمراه نشه و فکر کنه که با خوندن این رشته دنیا و آخرتش تامینه.

همین جمله شما نشون میده که چقدر اطلاعاتتون کمه . من نمیدونم تو این مثالی که شما زدید نقش اون مهندس برق و سخت افزاری که زیر ساخت فیزیکی شبکه اینترنت و اصول تراکنش خود پرداز ها رو درست کرده کجاست؟

نقش اون متخصص علوم کامپیوتر که برنامه های نرم افزاری لازم رو فراهم کرده کجاست. همین برنامه انجمن P30World رو کی و کجا و توسط چه اشخاصی نوشته شده. اینترنت و گوگل مال چه سالی هست. PHP و ASPکلاسیک و JSP و ASP.NET که تو برنامه نویسی وب و اینترنت بکار می رن مال چه سالی هستن.؟

به قول دوستان که IT رشته جدید التاسیسی هست که تازه 6-7 ساله که تاسیس شده و هنوز بازارش بکره. پس این همه توسعه کامپیوتر و ارتباطات را تا قبل از این زمان کی انجام می داد؟

در مورد ارشد هم بله ، کلا چون استاد تو زمینه کامپیوتر تو ایران کمه ، ارشد هم کم داریم و ارشد های توپ فناوری اطلاعات یکی شبکه هست که حدود 60 نفر در سال می گیره و دیگری امنیت اطلاعات هست که حدود 10 تا می گیره.

ولی تعداد شرکت کننده ها چند تا است 12000 تا

که تا چهار سال دیگه که شما نوبتتون میشه ،، ......

پس اگه یکی از عوامل علافه شما به این رشته اینه که فوق بگیرید باید بگم که این حالت نسیه داره.
    php و asp و هزاران زبان برنامه نویسیه دیگه که شما می فرمایین رو مهندسان کامپیوتر و نرم افزار ایرانی نساختن
    همین پی سی ورلدی که شما میگین داره از یه سیستم مدیریت محتوای پولی که خودتون می دونین استفاده می کنه
    شما متوجه منظورم نشدین،من نگفتم که تمام دنیای کامپیوتر و اینترنت رو مهندسان IT انجام دادن،100% که مهندسان کامپیوتری بودن بعد IT اومد اما برای بخش های بزرگ هست،مهندس IT وظیفش اینه که تکنولوژی در خدمت انسان ها به هرشکلی قرار بده
    به من بگین اگه الان شما بانک دار بودین و می خواستین یه شبکه ی درون سازمانی برای بانک تأسیس کنین از یه مهندس IT که در دانشگاه دولتی درس خونده استفاده می کنین یا یه بچه پولداری که یه میلیون پول داده و رفته یه مدرک MSCE گرفته؟
    برای امنیتش چطور؟
    بنده در مورده این رشته تحقیق کردم و اگر هم اطلاعاتم کم باشه حداقل در این حد می دونم که از صنایع خیلی وضیعت بهتری داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

php
    به من بگین اگه الان شما بانک دار بودین و می خواستین یه شبکه ی درون سازمانی برای بانک تأسیس کنین از یه مهندس IT که در دانشگاه دولتی درس خونده استفاده می کنین یا یه بچه پولداری که یه میلیون پول داده و رفته یه مدرک MSCE گرفته؟
    برای امنیتش چطور؟
    من اگه بودم اول به رزومه و تجربه کاری اون شخص در این زمینه نگاه می کردم. اینکه قبلا همچین کاری رو انجام داده ، کجا و آیا توصیه نامه هایی از اون شرکت های قبلی داره یا نه؟

راستش به صرف اینکه شما فارغ التحصیل IT هستید به معنی اون نیست که قادر به انجام پروژه های سازمان مقیاس در زمینه شبکه هستید. همینطور در زمینه امنیت. اینم یه اشتباه دیگه است. کلا دانشگاه تو این زمینه ها چیز زیادی نداره به شما یاد بده. این مختص IT و کامپیوتر نیست . مشکل همه رشته ها است.

راستش یکی از بهترین متخصص های شبکه ای که من دیدم فارغ التحصیل الکترونیک بود. ارتباط کلیه شعب بانک ملت رو با مرکز استان و تهران ، طراحی Backbone و مسیر یابی رو برایه یه استان اون انجام داد. الان هم رفته آمریکا ( پارسال رفت) و الان دارا برایه خود سیسکو کار می کنه.

از حالا این حرف منو به عنوان یه توصیه قبول کنید:

صرف مدرک تحصیلی شما برایه کسانی که می خوان شما رو در آینده استخدام کنن ، کافی نیست و در واقع بگم اهمیتی هم نداره.

12. 3 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

از سخنانتون ممنونم
    اگر چه باز هم اختلاف نظر دارم با هاتون اما ترجیح می دم کشش ندم و این بحث رو واگذار کنم به علاقه ی شخصی کاربر مطرح کنندش

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

php و asp و هزاران زبان برنامه نویسیه دیگه که شما می فرمایین رو مهندسان کامپیوتر و نرم افزار ایرانی نساختن
    همین پی سی ورلدی که شما میگین داره از یه سیستم مدیریت محتوای پولی که خودتون می دونین استفاده می کنه
    شما متوجه منظورم نشدین،من نگفتم که تمام دنیای کامپیوتر و اینترنت رو مهندسان IT انجام دادن،100% که مهندسان کامپیوتری بودن بعد IT اومد اما برای بخش های بزرگ هست،مهندس IT وظیفش اینه که تکنولوژی در خدمت انسان ها به هرشکلی قرار بده
    برای امنیتش چطور؟
    بنده در مورده این رشته تحقیق کردم و اگر هم اطلاعاتم کم باشه حداقل در این حد می دونم که از صنایع خیلی وضیعت بهتری داره

تایید می شود

15. این کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقایون و خانم ها خیلی ممنونم دقیقا و دقیقا من هم بین این 2 رشته مونده بودم البته از اواسط سال فقط it تو ذهنم بود و به نظرم متناسب ترین رشته برای من بود ولی الان که موقع انتخاب رشته اس کمی دیگه تحقیقات کردم و تو ذهنم صنایع هم اومد و دیدم که تو ارشد 1 دانشجوی صنایع خیلی انتخاب وسیع تر و باز تری داره و تا حدودی 2 دل شدم بازم از شما دوستان خواهش میکنم این بحثو سریع ادامه بدین چون 1 روز به اتمام انتخاب رشته مونده و خواهشمندم افرادی که خودشون یکی از این 2 رشته رو دارن تعصبی نگن مال من بهتره و همچنین بنده اهل مشهدم و با توجه به این که فردوسی it نداره مجبورم غیر انتفائی سجاد مشهد رو بزنم میخواستم بدونم در این غیر انتفائی صنایع بهتره یا it ؟ در ضمن صنایع فردوسی هم قبول نمیشم! ممنون میشم منو خوب و سریع راهنمایی کنید
    Last edited by ali_saeedi; 08-08-2010 at 14:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •