دوست عزیز من چرا بخوام تو ذوق کسی بزنم. من فقط می خوام اگه کسی می خواد انتخاب رشته بکنه و اینجا رو می خونه با خوندن این نظرات بعضا نادرست ، گمراه نشه و فکر کنه که با خوندن این رشته دنیا و آخرتش تامینه.
همین جمله شما نشون میده که چقدر اطلاعاتتون کمه . من نمیدونم تو این مثالی که شما زدید نقش اون مهندس برق و سخت افزاری که زیر ساخت فیزیکی شبکه اینترنت و اصول تراکنش خود پرداز ها رو درست کرده کجاست؟
نقش اون متخصص علوم کامپیوتر که برنامه های نرم افزاری لازم رو فراهم کرده کجاست. همین برنامه انجمن P30World رو کی و کجا و توسط چه اشخاصی نوشته شده. اینترنت و گوگل مال چه سالی هست. PHP و ASPکلاسیک و JSP و ASP.NET که تو برنامه نویسی وب و اینترنت بکار می رن مال چه سالی هستن.؟
به قول دوستان که IT رشته جدید التاسیسی هست که تازه 6-7 ساله که تاسیس شده و هنوز بازارش بکره. پس این همه توسعه کامپیوتر و ارتباطات را تا قبل از این زمان کی انجام می داد؟
در مورد ارشد هم بله ، کلا چون استاد تو زمینه کامپیوتر تو ایران کمه ، ارشد هم کم داریم و ارشد های توپ فناوری اطلاعات یکی شبکه هست که حدود 60 نفر در سال می گیره و دیگری امنیت اطلاعات هست که حدود 10 تا می گیره.
ولی تعداد شرکت کننده ها چند تا است 12000 تا
که تا چهار سال دیگه که شما نوبتتون میشه ،، ......
پس اگه یکی از عوامل علافه شما به این رشته اینه که فوق بگیرید باید بگم که این حالت نسیه داره.